Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כולם בטח מכירים את הסיפור שלא מקבלים כרטיסי אשראי מישראל בחנויות בחו"ל למרות שהכרטיס בינלאומי יש לחנויות שם בעיה כנראה עם המדינה שלנו באופן ספציפי.

רציתי לדעת אם יש אתר באינטרנט שאפשר לקנות סטריאו לרכב עם ויזה בינלאומית אני חיפשתי ולא מצאתי

מישהו יכול לעזור?

תודה

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה הזאת.. אבל היא נפתרה בכך שאחי אזרח אמריקאי קנה לי עם הויזה שלו שם.. אם יש לך מישהו שם שיכול לעשות את זה בשבילך זה יצא טוב

פורסם

יש לך אפשרות לשלם דרך Bidpay, והם ישלחו למען את הכסף דרכם. (לאחר חיוב הכרטיס).

זה אומנם כרוך בתשלום על השירות, אבל משתלם.

אני עשיתי את זה כשרכשתי את הרכיבים שלי מארה"ב (כמעט 70% מהמערכת נקנתה בארה"ב)

* זה גם קצת פחות בטיחותי מ-PayPal, אך אין הרבה ברירות.

פורסם

Etronics מברוקלין.. הם מוכרים דברים שעברו תיקון שחכתי איך קוראים לזה.. לא כדאי לקחת סיכון איתם.. גם השירות שלהם ממש מגעיל יש שם אחד זקן איציק לא רציני בגרוש

פורסם

תומאס

מה קנית שם ואיך שילמת בכרטיס בינלאומי? דרך אגב אתה מבסוט מהאוטופיה של פוקאל? אני מעוניין בטוויטרים של אוטופיה יש איך לקנות זוג ?

פורסם

תראה הם כנראה כתבו את זה כדיי שלקוחות לא יידאגו. אני קניתי שם רדיו דיסק ריפרבישט! למרות מה שכתבו.. וזה לא מפריע לי הרדיו דיסק כמו חדש בדיוק.. אחי קנה לי את זה יש לו כרטיס אשראי אמריקאי ככה שלא הייתה איזושהי בעיה..

לגבי האוטופיה עוד לא קניתי אותם בעוד שבוע אני קונה שמעתי אותם וזה הסט הכי טוב ששמעתי בחיים שלי!

פורסם

טוב אולי לא כדאי לקחת סיכון איתם אגב יש דרך לדעת אם מוצר הוא ריפרבישט?

אם יש עוד חנויות שמקבלות כרטיס אשראי בינלאומי מישראל אשמח לשמוע אני ממש צריך משהו משם

תודה

פורסם

אז מה אתה אומר כדאי לקנות מהם מגבר של פיניקס גולד כי יש להם מחירים טובים מה אתה מציע

אני לא מעוניין להידפק איתם ומה שאתה אומר לי פוסל אותם מבחינת אמינות

בקיצ..ר כדאי או לא?

פורסם

תראה אני אישית לא הייתי קונה משהו זול יחסית.. בסה"כ בארץ יותר יקר פי 2.5 וככל שהמחיר גבוהה יותר אתה חוסך יותר.. לדוגמא אני קניתי מגבר שעולה בארץ 6000 ש"ח ב2250 בהנחה שם.. בסה"כ זה מסוכן כי האחריות שלך היא בחול ואם יקרה משהו זה סיוט לשלוח לחכות סיפור של שנה..

אם נגיד המגבר הזה שאתה קונה עולה שם 200 דולר עדיף כבר להסיף כמה גרושים ולקנות בארץ..

• תוכן חדש...