Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזעקה לספויילר-עכשיו הרגת אותי :)

ציטוט:

פשוט שטויות! לפי מה שאתה אומר בוא נמכור כולנו את הרכבים שאנחנו אוהבים ושהקענו עליהם ונקנה סובארו גסטי /פורד פיאסטה /BX . צריך להשקיע באוטו ולקנות רכב יפה אבל צריך גם לשמור עליו.

בארץ שלנו לאור המצב הנוכחי - אין מקום לרכבים יפים מידיי...ולשמור על מה שיש קשה מאוד ואף בלתי אפשרי ולכן אם אתה רוצה לשון בלילה אז עדיף לוותר על זה.

פורסם

יש אנשים שאני מכיר שעשו אזקעה לספויילר וגם לסמל של המרצדס.

בב"ש סמלים/ספוילרים נשארים פחות משעה אפילו אם תישן באוטו, באים 4-5-12 בדואים ואתה כבר תפרק בשבילם את הספוילר, אזעקה זה הדבר היחיד שיכול להפחיד אותם(הם שומעים אזעקה הם לא מבינים מה קורה הם בורחים-אף אחד לא רגיל לאזעקה של ספוילר).

אנשים פה אחרי שגנבו להם משהו מהאוטו אומרים שהלוואי והם היו מגלים את הגנב ויוצאים עליו עם מיליון ואחד דברים, בב"ש אתה יודע שזה בדואים והם לא מפחדים אפילו ממשטרה שעוברת ליד אז זה לא אפשרי לרדת עם לום ולהרביץ מכות לכולם במיוחד שהם יותר ממך אז אתה מוותר מראש על שטויות כאלו.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לא התכוונתי משהו כל כך מסובך.

אתה מכין אזעקה לספוילר בפחות מ50 שקל ואם תחשוב על זה אז זה שווה את זה (סמל של מרצדס עולה כמה מאות וככה גם ספוילר).

פורסם

הרעיון של לפרק את הספויילר כל פעם די מגוחך לטעמי.

אולי ביום יומיים הראשונים לבחור תהיה סבלנות וחשק אך תעלם מהר מאוד...

לגבי אזעקה - ניתן לשים גלאי רעידות או איך שלא קוראים לדברים הללו אך שליפת ספויילר היא פשוט כ"כ

מהירה שחוץ מרעש ואולי לראות את הגנב בורח לך עם הספויילר (אוי שברון הלב...) אין בזה ממש...

אגב - שלא יחשבו שבאומרי ששליפת (=גניבת) הספויילר מהירה מאוד התכוונתי שיש לי נסיון...

יותר נכון- יש לי נסיון רק שמצד זה שגנבו לו... הייתה לי קולט 95. מילא הספויילר אבל הקיפולים בפח (שתי אוזניים) ממש מעצבן ומחייב תיקון של פחח, נוצרת חלודה.

בכול אופן - לפותח הת'רד, מזל טוב ותהנה ממנו ונחזיק לך אצבעות שלא יחמדו לך אותו.

פורסם

אם אתה מחזק את הספויילר לתחתית הפגוש ע"י חוט ברזל גניבת הספוילר תהפוך להיות מסובכת וארוכה ובגלל זה רוב הגנבים יתייאשו, ואם גם יהיה רעש כלשהו של סירנה אז הם יברחו תוך שנייה.

הם יברחו בגלל שגנבי הספוילרים הם לא גנבים מנוסים כמו גנבי מכוניות, גנבי הספויילרים רוב הזמן הם ילדים או ערסים שרצו את הספוילר הזה לאוטו שלהם וכל הפרעה בדרך תגרום להם לברוח.

פורסם

פרפרים זה הפתרון היחיד.

אני שם את הספוילר רק למפגשים או כשבא לי למשל.

הרבה יותר נעים להקדיש רגע לפירוק והרכבה מאשר האופציה האחרת.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

רועי מה קורה הכל טוב נעים מאד דודו :-) יש לי גם RSI שמורכב בה ספויילר אם כמה ברגים טובים וחזקים שאם ינסו לגנוב אותו מה שישאר להם בידיים זה חלקים של הספויילר

ממה שאני מציע לך לעשות כמו שרשמו החברה בפורום תיקדח טוב אבל תחזק אם כמה ברגים+שייבות טובות.

עכשו איך ניראה הספויילר שלך-מה צבע האוטו.

אם תירצה לראות איך הוא מורכב אצלי סבבה תודיע לי בפרטי.

אני מאמין ואתם

פורסם

יוטעם למען הסר ספק- לגנבים אין אלוהים והם ישברו את הספוילר ללא רחם.

קיים סיכוי שגנב עם שכל יבין שלא ניתן לפרק ללא נזק טרמינלי לספוילר .

מירב הסיכויים שהגנב יתעקש וישבור את הספוילר.

פורסם

למרכיב הספוילר

אם תרצה עזרה פנה אליי בפרטי אנסה לסייע בידך בהתקנה.

אוכל לספר לך גם על חבר עם ר אס איי שגנבו לו ספוילר אחרי זמן רב שהיה מורכב על הרכב.

פניתי למעצב חוץ שלי והוא גורס כי עלייך להשתמש בבוסטיג-חומר זגגים אם תחשוק נפשך בהדבקה.

החומר הבא הוא של 3m ניתן להשגה בת"א והינו יקר להחריד- 200 ש"ח לערך.

הוא בא בטיובה וסביר להניח שתשתמש רק ברבע ממנה.

לשיקולך.

• תוכן חדש...