Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב שעלה לכביש ב - 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא - סליחה

האם רכב שעלה לכביש ב - 02/2016 חייב בטסט שנתי?

שנה שעברה (02/2017) שילמתי אגרה ולא נדרשתי לטסט.

השנה (02/2018) שילמתי אגרה והלכתי למכון רישוי שם אמרו לי שרכבים שעלו לכביש במועד זה (02/2016) פטורים מטסט שנתיים.

ובכל זאת שואל כי לא קיבלנו מדבקה מעודכנת לשמשה (02/2019) כך שיש לי תחושה שהרשויות (משטרה ומשרד התחברה) לא בטוח יהיו מסונכרנות.

תודה,

אלון

פורסם

קיבלתי השבוע את הרשיון של הרכב שלי שעלה לכביש ב-3.2016.

הרכב פטור ממבחן הרישוי.

לגבי המדבקה - גם לי מדבקת 2018 - בשיחה עם מוקד משרד הרישוי (5678*) נאמר לי כי אין חובה להדביקה. זה גם הגיוני, כאשר שוטרים יכולים לבדוק את מצב הרישוי של רכב במערכות המשטרה אונליין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא - סליחה

האם רכב שעלה לכביש ב - 02/2016 חייב בטסט שנתי?

שנה שעברה (02/2017) שילמתי אגרה ולא נדרשתי לטסט.

השנה (02/2018) שילמתי אגרה והלכתי למכון רישוי שם אמרו לי שרכבים שעלו לכביש במועד זה (02/2016) פטורים מטסט שנתיים.

ובכל זאת שואל כי לא קיבלנו מדבקה מעודכנת לשמשה (02/2019) כך שיש לי תחושה שהרשויות (משטרה ומשרד התחברה) לא בטוח יהיו מסונכרנות.

תודה,

אלון

האם ברישיון רכב החדש שקיבלת מופיע למטה כיתוב:

"רכב חדש פטור ממבחן שנתי"?

אם מופיע, לא צריך טסט.

אם לא מופיע, צריך טסט.

רק זה קובע ולא מדבקה ולא שום דבר אחר.

פורסם

קורולה - בעיית המדבקות היתה קיימת בתחילת 2016. המכונית שלי הגיעה עם מדברה אדומה (2018), ויחד אתה הגיעו מכוניות עם מספרי רישוי עוקבים ומדבקות לבנות (2019).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...