Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיג'ו הזאת לא נותנת מנוחה...

אתמול בערב השארתי את הרכב בתל-אביב, וחזרתי לאסוף אותו מאוחר יותר לפנות בוקר. כשחזרתי, הבחנתי בנזילה כלשהיא מתחת למכסה המנוע. לא ייחסתי לנזילה חשיבות רבה מדי - כתמים שחורים על הכביש יש תמיד..חזרתי הביתה, וחניתי את הרכב מתחת לבית.

היום בבוקר, ניגשתי לבדוק שמן-מים-אורות.

מפלס השמן - תקין. השמן מגיע כמעט עד לשקע העליון.

מפלס המים - אין. המיכל ריק לחלוטין.

מתחת לרכב - שלולית דומה לשלולית שהייתה אתמול.

מילאתי את המים החסרים והנעתי את הרכב. גם לאחר רבע שעה של פעולה רצופה, לא הייתה שום נזילה מהרכב. את גובה המים במיכל לא יכולתי לבדוק, כי המים כבר היו חמים ואיימו להשפריץ עלי קיטור.

הזזתי את הרכב לחניה סמוכה, והפעם וידיאתי ב100% שאין שום כתם מתחת לרכב. היום בערב נבדוק שוב מה המצב.

מה עושים?!

איזו מין נזילה זאת שמופיעה רק אחרי שהרכב עומד זמן רב?

ד.א - אני מקפיד לבדוק שמן ומים כל שבועיים.. בפעם הקודמת לא היה חסר כלום, ומאז עברו בקושי 400 קילומטר, אמנם בנסיעה משולבת, אבל בשום שלב לא היו סימנים של התחממות...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הנזילה באה ממיכל העודפים (במידה ויש כזה, לא מכיר את המערכת של 205 כ"כ), אז יתכן חור במיכל, או קרע בצינור, תבדוק אם זה הרדיאטור עצמו נוזל, וככה תוכל להתקדם בחיפוש הנזילה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלום.

אים הנזילה מופיעה בצד ימין של הרכב כלומר צד נוסע לא נהג סביר שמשאבת המים נוזלת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הנזילה מופיעה בצד הנהג, לא בצד הנוסע..

ניסיתי לעקוב אחרי צנרת המים.. אני לא רואה שום נזילה או צינור פגוע. זה מה שמפליא אותי.. אני רואה איבוד של מים, רואה כתמים מתחת לרכב, אבל אין סימנים של נזילה..

דרך אגב, מילאתי כליטר של מים.

פורסם

שלום.

צריך יותר פרטים על הרכב שנה, דגם, נפח מנוע.

ותנסה לפרט כצת יותר ננסה לעזור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תנסה לחפש סימנים ירוקים/חומים/לבנים לאורך הצנרת והרדיאטור, אח"כ תניע על גק ותחכה....

במוסך יתחברו לפקק העודפים/רדיאטור עם משאבת אויר והנזילה תתגלה תחת הלחץ.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

צריך יותר פרטים על הרכב שנה, דגם, נפח מנוע.

מדובר בפיז'ו 205 Top XRI, מודל 1994 ובעלת מנוע 1.4 ליטר.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תודה שפשף! המידע מדויק להפליא.. רק שכחת להזכיר ששמה פגי :smile:

בכל מקרה - בדקתי עכשיו שוב. מאז הבוקר ועד עכשיו, אין שום נזילה ואין איבוד מים - המיכל מלא.

אני מבולבל לגמרי :puzzled:

פורסם

נראה לי שמצאתי את החשוד!

בצד של הרדיאטור, נמצא מין פלאג שמחובר לתוך הרדיאטור, וממנו יוצאים כמה חוטים צבעוניים. אני די בטוח שמדובר בטרמוסטט, אבל אולי אני טועה וזה דווקא יוניט חום או משהו דומה..

אותו פלאג רטוב לחלוטין, ונמצא בדיוק מעל לנקודת הנזילה.

מה עושים? מכון רדיאטורים?

פורסם

החלק שתארת הנו אלמנט הרדיאטור שמפעיל את מאורר הרדיאטור בהגיעו לחום פעולה.

יתכן ויש רק לחזק אותו מעט או שיש נזילה, גבוה יותר, היורדת מטה על האלמנט כגון מצנור מיים המתחבר אל הרדיאטור או מהרדיאטור עצמו.

מכון רדיאטורים בודאי שיכול לטפל בזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני לא חושב שיש נזילה מהצינור שמתחבר לרדיאטור, מעל לאלמנט..

בכל מקרה, המלצה למכון רדיאטורים הוגן באזור ת"א תתקבל בברכה. רצוי מכון שפתוח עד שעות הערב.

פורסם

תודה על ההמלצה. אצור איתו קשר בהקדם.

באותו איזור, באחד הרחובות המקבילים, ישנו מכון רדיאטורים ואגזוזים אחר. החלפתי שם אגזוז באיביזה, ונשבעתי לא לחזור אליו לעולם. חאפר רציני. אני מקווה ש"גונגה" טוב בהרבה.

פורסם

טוב, עדכון לגבי הנזילה -

דיברתי עם גונגה בטלפון, נשמע בחור טוב.

בכל מקרה, חיזקתי את האלמנט שיוצא מהרדיאטור, פתחתי וסגרתי מחדש את הבאנד של צינור המים שיושב מעליו..

ביינתים נסעתי כבר 100 קילומטר, ולא חסרים מים. נקווה שבזאת נגמרה הנזילה המוזרה.

שוב תודה לכל העזורים.

• תוכן חדש...