Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סיטרואן ds5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכנס ללוח יד 2 ותראה כמה מבקשים על הדגם והשנתון שמעניינים אותך.

אין נוסחה להפחתה באחוזים בגין היותו רכב צרפתי. ויש הבדלים בסחירות בין דגמים ושנתונים. הבדלים גדולים מאוד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכונית צרפתית -הפחת 12.37%

מכונית צרפתית שהורכבה בצרפת - הפחת עוד 5.89%

מכונית צרפתית שהורכבה בצרפת ביום שני - הפחת עוד 9.61%

מכונית צרפתית שהורכבה בצרפת בתקופה אמצע נובמבר-אמצע ינואר או אמצע יוני-אמצע ספטמבר - הפחת עוד 16.11%

חזיר דיזל

פורסם

אין נוסחא כללית, לדוגמא אם תנסה לחפש רנו מגאן rs או רנו קליאו דור 3 rs משומשות מתחת למחירון צפויה לך אכזבה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הוא דיבר על דגמי ספורט של רנו - יש להם ביקוש לא רע.

אני רוצה להגיד שקליאו 0.9 ידנית רכב מעולה - חסכוני, זריז, נוח ואמין.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הוא דיבר על דגמי ספורט של רנו - יש להם ביקוש לא רע.

אני רוצה להגיד שקליאו 0.9 ידנית רכב מעולה - חסכוני, זריז, נוח ואמין.

0.9 לא חלש מדי? גם אם טורבו..

מאיפה הידע על אם אמין...על סמך נסיון של נתיים קשה לדעת.

פורסם

מאיפה הידע אם הרכב חלש ? , נהגת עליו ??

הידע על אמינות הרכב מגיעה ממחזיקים אמיתים ברכב אשר טורחים ומגיבים פה בפורום ונתונים אשר מצטברים על הרכב מחו"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בס"ד

90 כ"ס חלש?

הנתונים האלה מתאימים למנוע אטמוספרי 1.3 .

זה השטאנץ במנועי טורבו, מנוע קטן הספק גבוה.

לגבי אמינות של רכבים צרפתיים, הנושא נטחן עד דק בפורום הכללי:wink:.

רכב ששומר על אמינות לאורך שנתיים, סביר להניח שהוא פחות או יותר אמין.

הרבה מהפגמים ברכבים בדר"כ מתגלים בתחילת חייו של הרכב (DSG, סדרת מנועים של קונצרן VAG, גיר בפוקוס, והרשימה עוד ארוכה).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

יש כזה רכב אצל האחות של אשתי, כמעט 4 שנים וכמעט 100 אלף קילומטרים. לא חלש בכלל ולא מתקלקל.

פורסם

אני לפהי רכישה של רכב ואני. תעניין ברכב סיטרואן ds5 שנת 2012 מנוע 1.6 טורבו עם124 km רציתי לדעת איך השוק של הרכב? אמינות? עלות חלקים ?

תודה .

פורסם

זה אותו מנוע בעייתי thp156 תעשה חיפוש תמצא הרבה מידע, שוק? כמעט אין כאלה מכוניות. מבחינת חלקים מכניים דומה לשאר חברות הקבוצה, מבחינת חלקים כמו פנסים או חלקי פח, כנראה שאין הרבה ולכם יהיה מאוד יקר וקשה למצוא חלקים, לדעתי, במחיר הנכון יכול להיות מעניין להחזיק כזה רכב.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

היתה פעם בדיחה לא לקנות רכב צרפתי שיוצר בימי שני או שישי. לצערי אין לי נסיון טוב עם צרפתיות. הרבה בעיות מכניות ומערכות אלקטרוניקה. הייתי מעדיף רכב מקבוצת פולקסווגן, סקודה או סיאט, או אחד הקוריאנים שהם מאוד אמינים.

פורסם

הייתה ברשותי ds3 עם אותו מנוע 156hp, הרכב נכנס במהלך שנה אחת -5 פעמים למוסך מורשה בגלל בעיות שונות ומשונות במנוע.

חודשיים לאחר שהצלחתי למכור אותו לבסוף (זו הייתה גרסה ידנית שעונה לשם sports chick) המנוע נאסף אל אבותיו והוחלף.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

ההורים שלי מכרו לפני מספר חודשים מגאן אסטייט דיזל, הרכב נמכר במחיר מחירון.

על הקליאו שהייתה לי קיבלתי די קרוב למחירון, בשקלול עם מה שיצא בבדיקה, מאוד קרוב אפילו. (משהו כמו 2000₪ מתחת, עם ק"מ ממוצע בערך)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...