Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מתלבט בין כמה ג׳יפונים. התקציב הוא עד 160k (לא בהכרח קנייה מהיבואן אלא גם מחברות שמציעות 0 קילומטר עם הוזלה של כ-10 אחוז מהמחירון).

כרגע אני נוטה לכיוון המאזדה cx5. אני מרגיש שהיא נותנת את החבילה המלאה, אבל גם שוקל אופציות אחרות: קוגה, פיג׳ו 3008 וקשקאי.

הדרישות שלי הן צריכת דלק סבירה ולא גבוהה מדי, נוחות נסיעה, ביצועים ומערכות בטיחות.

את הטוסון והספורטאז׳ פסלתי בגלל צריכת דלק ובגלל שהן לא הרשימו אותי בנסיעות המבחן יותר מדי.

פורסם

ברשותי מאזדה cx5 החדשה החל מחודש ספטמבר.

תענוג של רכב - נהנה מנסיעה, פניות, האצות ביניים, איכות החומרים.

הרכב מעניק חוויה מאוד נעימה ונינוחה.

מאוד מרוצים כל המשפחה.

פורסם

3008 עונה על כל הדרישות שלך בהצלחה רבה.

צריכת דלק סבירה ולא גבוהה מדי - דגם הדיזל חסכוני (ושקט !!) מאוד. 1/16 בממוצע.

נוחות נסיעה - רכב מאוד נוח, גם יושב על הכביש היטב וגם הכסאות מאוד נוחים לנסיעה ממושכת.

ביצועים ומערכות בטיחות - מדוגם במספר מערכות בטיחות (במיוחד בדגם הפרימיום), אך גם בגרסת הבסיס (אקטיב) מגיע החל מ-2018 עם מערכות בטיחות.

הרכב זכה בפרס רכב השנה באירופה לשנת 2017.

בסגמנט הזה.. 3008 בהחלט בחירה ראויה ותיהיה מוצלחת.

אנחנו מאוד מאוד מרוצים. בהצלחה !!

• תוכן חדש...