Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבחירת מגזין רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכבר 3 לילות רצופים אני נרדם בכל פעם שאני פותח את גיליון "אוטו" של החודש (ולא בגלל שאני עייף) החלטתי שנמאס כבר לקרוא על כל הג'יפונים (גולף פלוס, אופטרה5, 407 וכו') והמשפחתיות עם הגה מחושמל (C4, גולף TDI וכו') וגם הכתבה היחידה על רכב ספורטיבי (רנו מגאן ספורט) כתובה בצורה ממש משעממת. הדבר היחיד הנורמלי והמעניין בכל המגזין הזה אלו 4 הדפים האחרונים אשר מוקדשים לידידנו ליאור ברוך (שבאמת רק בשבילו אני פותח בחודשים האחרונים את הגיליונות של "אוטו"). אז החלטתי להדיר רגלי למגזינים מחו"ל, מגזינים רק על רכבי ספורט, שיפורים וכו'.

לפי מה שאני זוכר יש את EVO ומקס פאואר, על מה אתה מנויים? ועל מה אתם ממליצים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני קראתי כמעט כל מגזין רכב שקיים באנגליה...לפחות מאלה העוסקים במכוניות משופרות.

ואני ממליץ מאוד מאוד על שניים:

FASTCAR

REDLINE

מושקעים מאוד...ה-מ-ו-ן דפים והמון חומר טוב לקריאה!

אבל אם אתה מחפש כתבות על רכבים חדשים וסטנדרטיים מהסוכנות אלו לא בשבילך.

אדם.

פורסם

אתם קונים את המגזינים בחנות מסויימת בארץ....אם כן איפה אני יכול לקנות???

או שאתם מנויים ומקבלים עד הבית..אם כן כיצד עושים זאת ומהי העלות??

בתודה רבה!

אור

פורסם

כנראה שכולם סובלים מבעיה דומה כי בדיוק אתמול העלתי נושא דומה בפורום של מועדון אלפא רומיאו

בעקרון שנים הייתי קורא את

cars and cars conversions

הידוע בכינויו

CCC

אבל מאז שנסגר עברתי לממשיכו הטבעי שממשיך באותו קו וסגנון

TRC track and race cars

כתבתי הרבה על זה בפורום של אלפא ואני לא מצליח להעביר את הלינק

אז מי שמעוניין שיקפוץ לבקר שם

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אתה מחפש מגזין לשיפורים ומכוניות מיוחדות, או מגזין סטנדרטי (חדשות, מבחני דרכים למכוניות מהסוכנות וכולי)?

בנוסף - רוצה משהו ייעודי למכוניות ספורטיביות או משהו כללי יותר שמקיף הכל?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי שאוטוקאר מבריטניה יתאים (המגזין של טיף נידל).

לא פעם אוטו פירשו משם כתבות (אנזו. 911 נגד דיאבלו נגד וואנקיש נגד 550. אולי יש עוד) ונהנתי מאוד לקרוא אותם.

פורסם

זה אכן מאוד תלוי מה הכיוון שלך.

CAR חזק יותר בכתבות צבע ובצילומים, החלק החדשותי שלהם מידרדר. ירחון.

AUTOCAR שילוב טוב של חדשות ומגזין, ומדובר בשבועון, כך שאתה מתעדכן בתדירות גבוהה יותר.

AUTOEXPRESS נוסחה דומה לאוטוקאר, יותר צרכנית פחות לחובבי הגה. ירחון.

EVO רק מכוניות ספורט, דגמים ספורטיביים וקצת שיפורים. גם משומשות. ירחון.

בכל מקרה, אחרי שבחרת חתום מנוי. זה יוזיל לך עלויות בכ-30 אחוז לעומת מחירי סטימצקי, וגם לא תצטרך ללכת לחפש את העיתון בחנות בכל פעם.

פורסם

גם אני מעוניין בירחון. אני מתעניין במכוניות ספורט ושיפורים, עם הרבה תמונות ובחורות.

איזה ירחון מתאים לי יותר? (קישור לאתר אם אפשר\יש)

כל הירחונים הם באנגלית?

מהו סדר גודל של המחירים, בערך?

כיצד זה מגיע אליי(בתיבת דואר?)?

תודה לעונים!!

פורסם

אני לא כלכך ממליץ על EVO, לאחר קריאה רצופה בארבעת החודשים האחרונים.

בסך הכל, שוק מכוניות הספורט מוגבל למדי, והמכוניות פשוט חוזרות על עצמן, זו אחר זו.

בנוסף, הוא מרגיש פחות מקצועי ומרתק מCar.

אפשר לומר שCar זה הTime של עולם הרכב, הרבה מה"מסביב" של עולם הרכב, ולא רק

המכוניות עצמן.

למעשה, אם מכונית X תבחן ב"אוטו" ותבחן גם ב"Car", המבחן ב"אוטו" יהיה מקיף, מעמיק ואינפורמטיבי בהרבה. ככה נראים הדברים.

מצד שני, ממש כיף לקרוא את Car. עמוק, מעניין, ממש מגזין איכות לכל דבר.

וככל עיתון בריטי ראוי לשמו, הרבה מוקדש למכוניות ספורטיביות, ואף ספורטיביות-בעליל.

וחוצמזה, הוא יותר זול מEVO (לפחות בסטימצקי).

אז כמו שאתה מבין.. Car all the way..

אני מציע לך לקנות חודש אחד דרך סטימצקי, לראות איך הוא בעיניך, ולהחליט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני ממליץ על מגזין "מכוניות" מבית גלובס.

זהו ירחון חביב ביותר! כולל כתבות ישראליות וכתבות מתורגמות מ TopGear.

כאשר הוא מהווה את השילוב המושלם בין ביקורות ומבחנים מעשיים לארץ למבחנים וביקורות לרכבים שאפשר רק לחלום לראות בארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בעבר הייתי ממליץ בעיקר על AUTOCAR (למי שיש לו את היכולת הכספית לכך) בשל החדשות, הזמינות והאיכות. כיום כשבכל רגע ניתן למצוא חדשות, ידיעות, איורים וספיישוטים ברשת אזי אין הצדקה ברורה וחד משמעית לכך כבעבר. לכן, במידה ויש בידך את ה$ לך על AUTOCAR, אם לא אזי רצוי שתעשה מנוי על מגזין רכב שאתה נהנה לקרוא אותו (אני מניח שעד עתה אתה כבר יודע אילו מגזינים אתה נהנה לקרוא ואם לא אזי רצוי שתקנה/תשאיל מחברים גיליון בשביל להתרשם).

מבחינת אלטרנטיבות אזי הייתי ממליץ לך לשקול עשיית מנוי למגזינים המוכרים כגון: CAR ,EVO ,TOP GEAR שלרוב מספקים את דרישות הקוראים ושאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל, כך שאתה לא לוקח סיכון (אני אישית נוטה להסכים עם רועי שCAR כנראה תהיה הבחירה העדיפה, אך בסופו של דבר זה תלוי בטעמך האישי).

פורסם
אתה מחפש מגזין לשיפורים ומכוניות מיוחדות, או מגזין סטנדרטי (חדשות, מבחני דרכים למכוניות מהסוכנות וכולי)?

בנוסף - רוצה משהו ייעודי למכוניות ספורטיביות או משהו כללי יותר שמקיף הכל?

רוני

אני מחפש מגזין שיפורים ומכוניות מיוחדות, יש לי עדיין מנוי לאוטו והוא ישמש אותי לחדשות וכל השטויות האלה ...

Discover, תודה שהזכרת לי, שכחתי לציין שאני מקבל גם את מכוניות כי אבא שלי מנוי לגלובס ...

אם תעשה חיפוש תראה שבעבר עשיתי כל חודש השוואות בניהם פה בפורום. הבעיה שאוטו הדרדר מאוד מאז, ואם תפתח את המגזין של החודש תבין עד כמה הוא משעמם. והמבחן האחרון בסוף (שהוא פשוט העתק מדויק של המבחן שעשו לפני חצי שנה במכוניות) באמת היה ה"שיא" (מילאו 4 דפים על רכבים שכבר עשו עליהם כתבות נרחבות במגזינים הקודמים ולבסוף הגיעו אותה מסקנה כמו במגזינים הקודמים, אז בשביל מה ז$#^ את השכל במשך 4 עמודים?! אה, בשביל לפאר בפעם העשרים אלף את היונדאי טוסון). vbmenu_register("postmenu_511985", true);

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הערה קטנה, מכוניות כבר לא מגיע עם גלובס חודשים רבים. מה שכן, מי שמנוי לגלובס יכול לרכוש מנוי למגזין בהנחה של 50% אם אני זוכר נכון.

גיא

• תוכן חדש...