Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות - ורסו/מאזדה 5/S-MAX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי רכב 7 מקומות ואלה הרכבים שניתן יהיה להשיג בתקציב שלנו (65 אש"ח) בקילומטרז' שפוי (לא יותר מ-100 אלף).

על מי מהשלושה הייתם ממליצים?

מבחינת אמינות, נוחות, גודל.

אין כוונה להושיב מבוגרים מאחורה באופן קבוע, זה מיועד בעיקר לילדים (מתחת לגיל 10).

פורסם

בס"ד

אם תפרט מה השימושים העיקריים:

1. שימוש עיקרי

2. כמה ואיזה גילאים הילדים

3.ואם אתה מחפש משהו אם יותר "פלפל" מקדימה

אני מניח שזה יתן יותר תמונה לחבר'ה לגבי איזה כיוון אתה יותר מכוון.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

אם תפרט מה השימושים העיקריים:

1. שימוש עיקרי

2. כמה ואיזה גילאים הילדים

3.ואם אתה מחפש משהו אם יותר "פלפל" מקדימה

אני מניח שזה יתן יותר תמונה לחבר'ה לגבי איזה כיוון אתה יותר מכוון.

1. נסיעות משפחתיות, פיזורים בתוך העיר ופעם בחודש נסיעה של כ-300 ק"מ. הנסועה להערכתי היא לא יותר מ-15 אלף קילומטר בשנה.

2. נהיה ארבעה ילדים, יחסית קטנים.

3. יותר פלפל? רכב שיהיה נעים ונח, לא מעבר לזה. בסוף זה כלי פונקציונאלי, לא להנאה.

פורסם

בס"ד

אז ככה...

מזדה 5- האוטו אמין למדיי, צריכת דלק לא יוצאת מגדר הרגיל (מנוע 2.0), האוטו יחסית צפוף בשורה האמצעית עקב מושב (או יותר נכון חצי מושב), מושבים בשורה השלישית מאפשרים אכלוס בסבבה של ילדים בגילאי 10+ (מנסיון), האוטו דיי נוח אבל אל תצפה למשהו יוצא מגדר הרגיל. האחזקה

תא המטען קטן, כמדומני 285 ליטר כאשר כל המושבים בשימוש, אבל תוכל לקפל אחד ויהי'ה לך יותר נפח הטענה.

לגבי הפורד, גילוי נאות-אני מחזיק באחת כזאת.

מדובר גם כאן במנוע 2.0 (טורבו) עם תיבה רובוטית,לגבי מרווח פנים היא יותר מהמזדה והטויוטה, חזקה בטירוף:vamp: (מה שלא נראה כוס התה שלך) וגרסת הטיטניום מוסיפה מערכת שמע משודרגת, ובכלל מדובר ברכב שהוא ברמה אחת מעל 2 האחרות, לגבי הנוחות הוא מרגיש קופצני בעיר (חלק מזה אודת לצמיגי "18" בטיטניום ו "17" בגרסת טרנד, לעומת "16" בטויוטה והמזדה (שבגרסה הפשוטה יש בכלל צמיגי "15").

צריכת הדלק באזור ה - 1 ל 10 עם יותר העדפה לנהיגה בין עירונית.

הרכב לא הכי זול לאחזקה, החלפת צמדים למשל תגרום לחור בצורת 12K בכיס:2gunfire:, טסט עולה באזור ה-2500 ש"ח וכו'.

אני יותר התלהבתי מהחבילה הכוללת שזה מנוע+מערכת (כולל סאב)+רמת פאר (יחסית לרכב 2012, כן?), או לחילופין איך אישתי אמרה "אם ההיתי יודעת שאתה כלכך מתלהב מהרכב ממזמן ההיתי מאשרת:shock: לקנות אחד כזה" (לקח לי זמן לשכנע אותה).

נשארה הוורסו- גם כאן יש מנוע 2.0 אטמוספרי כמו במזדה, רק כאן הוא משודך עם תיבה רציפה הרכב אמין ללא בעיות מיוחדות.

תא המטען גם כאן הוא דיי קטן כאשר כל המושבים בשימוש הגודל בדומה למזדה.

השורה השניה מחולקת ל3 מושבים נפרדים כמו בפורד, לגבי צריכת דלק, אני לא יודע.

שיהי'ה בהצלחה..:wink:

פורסם (נערך)

וורסו מנוע 1.8, צריכת דלק 1:11 משולב, תחזוקה זולה, ביטוחים לא יקרים.

ל 6 אנשים שצריכים גם מקום לעגלת תינוק וגם כיסאות בטיחות בשורה השניה הייתי פוסל מיידית את מאזדה.

ואחרי זה אפשרות בחירה היא בין מרחב פנים והנאה מנהיגה של פורד לאמינות, תחזוקה זולה ושמירת ערך של טויוטה.

אני יודע שהרכב הבא לא,ברשימה, אבל בתקציב שלכם תוכלו למצוא יופי של רנו גרנד סניק בנזין ( מנוע וגיר זהים לניסאן קשקאי ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההתלבטות היא לגבי האמינות של הפורד.

הרשת מלאה בדעות חלוקות לגבי הגיר והתקלות שלו.

מבחינת צריכת דלק - יש לי היום פוקוס, ככה שאני מכיר את התכונות השתייניות שלו.

רותם,

למה התכוונת בעלות של 12K? למה הכוונה ב"צמדים"?

כמה עולה טיפול 15,000 בפורד?

ולאד,

כשכסא אחד מקופל באופן קבוע בורסו, הבגאז' הגיוני יותר?

יהיה מקום למזוודות גדולות ועגלה?

איך צריכת הדלק כשמשתמשים בגגון?

פורסם

אני יודע שהרכב הבא לא,ברשימה, אבל בתקציב שלכם תוכלו למצוא יופי של רנו גרנד סניק בנזין ( מנוע וגיר זהים לניסאן קשקאי ).

ואיך האמינות שלו?

נראה לי שעוד פחות מזו של הפורד, לא?

פורסם

בס"ד

שמן+פילטר שמן עולה במורשה 680 ש"ח לערך.

ברחה לי ה - (מ)צמדים.

טיפול גדול - קרי, שמן, פילטר שמן + פילטר אוויר +שמן גיר + פילטר של הגיר +פלגים (כאשר 2 האחרונים כל 60Kש"ח)

2800 ש"ח במורשה.

לגבי הגיר-כל עוד הוא מטופל כמו שצריך אין לו שום בעיה, מדובר בגיר של גטראג השבדית (משוחד או לא:roll:....)

פורסם (נערך)

לא, רנו גרנד סניק בנזין 2000 סמ"ק אמין , לא יקר לקניה ומרווח כמו פורד.

קרובי המשפחה החזיקו רכב כזה 6 שנים -0 תקלות. מה שכן, צריכת דלק 1:9 .

אבל אם יש פחד - ורסו תספיק לכם כל עוד אתם 6 נפשות ולא כולם מעל 1.70 גובה. ברגע שצריך 7 מקומות + בגאז', כל הרכבים האלה לא רלוונטיים באותה המידה.

אם כבר פרסמו מחירי הטיפולים לפורד, טיפול קטן בטויוטה עולה 580₪, גדול 980. כל 90 אלף קילומטרים מחליפים פלאגים שהם לא זולים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה לדעתכם עדיף (בהתחשב בזה שהנסועה שלנו לא בשמים) - רכב משנתון מתקדם עם קילומטרז' גבוה או משנתון נמוך עם קילומטרז' נמוך?

ולאד,

אין החלפת טיימינג גם ב90 אלף?

פורסם

בוורסו זה שרשרת. לא מחליפים שום דבר אם הכל תקין.

האמת שגם שמן גיר לא מחליפים בשגרת הטיפולים.

פורסם

לגבי ורסו, עדיף שנתון 2013 לאחר המתיחה - שיפור גדול בבידוד רעשים.

• תוכן חדש...