Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחר אני קונה רכב מאדם פרטי והבנתי שהביטוח לא תקף מרגע העברת הבעלות על הרכב. יש לי נסיעה של כ-20 דקות עד הבית חזרה. מה ניתן לעשות במקרה כזה?

יש אפשרות לרכוש ביטוח ליום אחד באופן מיידי? אילו אופציות עומדות בפניי? איני מתכוון לקחת סיכון בנסיעה ללא ביטוח..

תודה ושבוע טוב

פורסם

כשאני קניתי את הרכב היית לי נסיעה של שעה הביתה, פשוט התקשרתי לחברת ביטוח ועדכנתי אותם שיש רכב חדש בבעלותי והם שינו את הפוליסה והתאימו של המחיר לרכב החדש בלי הרבה בעיות.

פורסם

אם אין לך רכב - התקשר לסוכנות או חברת הביטוח לפני העברת הבעלות ורכוש ביטוח בטלפון, את תעודת החובה יעכבירו לך במייל או בפקס לדואר.

אם יש לך פוליסה מוקפאת עשה אותו דבר והפשר את הפוליסה.

דאג שישי לפניך רשיון הרכב על מנת לתת את פרטיו לסוכן.

דומני שיש אפשרות לרכוש ביטוח גם בדואר, ונדמה לי שהזמן המינימלי הוא שבועיים.

אל תעז להניע את הרכב לפני שיש בידך ביטוח תקף, מינימום חובה וצד ג'!!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אין לך רכב - התקשר לסוכנות או חברת הביטוח לפני העברת הבעלות ורכוש ביטוח בטלפון, את תעודת החובה יעכבירו לך במייל או בפקס לדואר.

אם יש לך פוליסה מוקפאת עשה אותו דבר והפשר את הפוליסה.

דאג שישי לפניך רשיון הרכב על מנת לתת את פרטיו לסוכן.

דומני שיש אפשרות לרכוש ביטוח גם בדואר, ונדמה לי שהזמן המינימלי הוא שבועיים.

אל תעז להניע את הרכב לפני שיש בידך ביטוח תקף, מינימום חובה וצד ג'!!

יש ברשותי כרטיס דיירקט בלבד. האם יאפשרו לי לרכוש באינטרנט?

פורסם

מה שאני עשיתי על מנת שלא להסתכן בנסיעה ללא ביטוח מחד ובעשיית ביטוח בלחץ ללא סקר שוק מאידך הוא פשוט לבקש מהמוכר שיחנה את הרכב ליד הבית שלי לפני העברת הבעלות. לאחר מכן ביצענו את העברת הבעלות בסניף הדואר הקרוב והקפצתי את המוכר עם רכב אחר בחזרה אל ביתו. לאחר מכן דאגתי לביטוח תקף על שמי ורק לאחר מכן התנעתי את הרכב.

פורסם
יש ברשותי כרטיס דיירקט בלבד. האם יאפשרו לי לרכוש באינטרנט?

לא יודע. בכל מקרה, עד כמה שאני יודע כרטיס דיירקט לא מאפשר חלוקה לתשלומים, וכמובן צריך לדעת מה מסגרת האשראי שלך לצורך העניין.

אפשרות אחרת היא לפנות לסוכנות פיזית ולשלם בצ'קים, אפשר גם לחלק לכמה תשלומים.

כאשר רכשתי את הרכב הראשון שלי היה מדובר ברכב שראיתי באקראי ב-7 בבוקר, ואת העברת הבעלות עשיתי אחה"צ (סיפור הזוי לחלוטין, לא אפרט). מה שעשיתי מבחינת ביטוח היה לקחת שעתיים חופש מהעבודה, להגיע לעיר התחתית בחיפה ולהכנס לסוכנות הביטוח הראשונה שמצאתי, עשיתי את הביטוח כך שלאחר העברת הבעלות הייתי מכוסה. את סקר השווקים המסודר עשיתי רק שנה אחרי כן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עשיתי ביטוח בערך בזמן העברת הבעלות, עשיתי לשנה מלאה וזהו. הייתה לי נסיעה מהצפון עד למרכז.

השוואות וחיפושים עשיתי רק שנה לאחר מכן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קודם כל, את ההשוואות אתה יכול לעשות עוד לפני שרכשת את הרכב.

ברגע שתמצא את ההצעה שמתאימה לך - תתאם עם הסוכן שאתם סוגרים ברגע שיש העברת בעלות.

ככה עשיתי כל הזמן - סקר שוק לפני. העברת בעלות - טלפון לסוכן/או לחברת הביטוח הישיר - והפעלה.

אל תיסע ללא ביטוח בכלל.

אפילו אם זה אומר שאתה משאיר את הרכב ליד הדואר וחוזר הביתה במונית

פורסם

לא הבנתי.

אם הבעלים הקודם לא ביטל את הפוליסה, היא לא תקפה עדיין?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תינוקי - הפוליסה מאבדת את תוקפה. יש דבר שנקרא "זיקה ביטוחית" או משהו כזה. אחרת תוכל לבטח את רכבו של מישהו אחר ולדרוש פיצוי אם הרכב נפגע. כמובן שאינך זכאי לפיצוי כזה. אבל אולי נמתין לישה שישפוך עוד אור על הנושא, ההבנה שלו יותר טובה.

נקמיצ'י - מה שאתה כותב נכון בתנאי שהעברת הבעלות נעשית שלא דבר ראשון בבוקר.

פורסם

גם אם כן. אני יודע שאני הולך מחר לקנות רכב, כי ראיתי אותו לפני ובדקתי אותו. היה תהליך.

אבל במידה ולא יצא לפני - עושים את הטלפונים אחרי.

פורסם

מבחינה חוקית חברת הביטוח חובה לא יכולה להתנער מאחריותה גם אם הועברה בעלות

זה הצודק והחוקי

החכם לעשות ביטוח חובה על שמך לפני שהזזת את הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...