Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מומלץ באזור ה30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה מיני כדאי לקנות באזור ה30?

אני מתלבט בין אופל קורסה (מנוע חזק יחסית)

סוזוקי אלטו (זול יותר מהפיקנטו)

וקיה פיקנטו

לגבי הסיאט מי נראה שאין לו שוק בכלל.

יש עוד רכב שכדאי לשקול?

בינתיים אני הכי נוטה לאופל.

אגב איזה קילומטראז נחשב סביר ברכב עם מנוע 1000 או 1400?

עריכה אחרונה על ידי yama
פורסם

כן התכוונתי למיני.

יסעו בין אחד לשניים באזור המרכז, מהבית לעבודה בעיקר.

אבל פעם ב אני ירצה לנסוע רחוק יותר.

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב 30 הייתי מחפש פיקנטו ולא אלטו, הפיקנטו חזקה יותר ומאובזרת אם אתה הולך על גירסת ex.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב 30 הייתי מחפש פיקנטו ולא אלטו, הפיקנטו חזקה יותר ומאובזרת אם אתה הולך על גירסת ex.

לא ממש אכפת לי מאבזורים, מצידי שיהיה הכי פשוט שיש (למרות שגלגלי מגנזיום וצמיגים טובים יהיה נחמד).

הבעיה עם הפיקנטו זה שאני אצטרך ללכת עוד שנה שנתיים אחורה כי הוא יקר יותר מהאלטו.

מה עם האופל קורסה? יש לו מנוע גדול יותר משניהם ואני רואה רכבים עם בערך 50000 ק"מ באזור ה30 ויד ראשונה.

פורסם

קורסה היא סופרמיני , כלומר גדולה יותר.

למרות שהמנוע חזק יותר הגיר מסרס אותו.

מרגישה ממש מיושנת מבפנים, אם לא מפריע לך אז חפש אחת שמורה.

פורסם

הייתה לי כזאת חלופית לשבוע לפני איזה שנה בערך - סך הכל מדובר ברכב חביב, לא מאוד חזק לא מאוד מאובזר ולא חסכוני במיוחד(עשה 1-10 בערך) ועם תפעול "אופלי" שדורש קצת הסתגלות(לדוגמא ידית האיתות תמיד חוזרת למקום - גם שהאיתות עובד).

אני לא חושב שהייתי מעדיף פיקנטו על הקרוסה, אם תמצא קורסה חדשה יחסית ושמורה במחיר שלה היא נותנת אחלה של תמורה לטעמי(בעיקר אם אתה לא נוסע הרבה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה עם סיטרואן סי1 ופיג'ו 108?

יש להם מחירים זולים יחסית ביד2.

אני רואה שיש כאלה שעדיין אומרים שיש בעיות אמינות עם הצרפתיות, זה נכון?

פורסם

הפיגו עדיפה בגירסתה הידנית עקב מנוע חזק יותר.

בעיות אמינות? לאורך השנים בפורום לא ראיתי בעיות בדור הקודם ולא בחדש.

בתכלס זאת טיוטה אייגו עם סמל שונה.

הרכב יחסית נוח עם מושב לא רע, מאחור צפוף גם ביחס למיני ותא מטען קטן.

• תוכן חדש...