Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 25000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי חיפוש של שבועיים שהתמקד ברכבי סופר-מיני הבנתי שהמרווח ישיבה ברכבים האלו לא מתאים לנסיעה עם שני כיסאות בטיחות מאחורה (הילדות סבלו מחוסר מקום לרגליים - אני 1.85 אז..)

לא מדובר על רכב ראשון במשפחה (יש לנו i30 שעושה עבודה טובה) אלא משמשת להסעות לגן ומהגן ולעבודה (חולון-רחובות). אבל עדיין, גם בנסיעות הקצרות האלו חשוב שיהיה לכולם נוח.

אז אני עובר לחפש רכבים מרווחים יותר (וכמובן אמינים וחסכוניים). כמו שאמרתי - רכב שני שישמש אותי בעיקר לנסיעות לעבודה-הביתה וסיבובי ילדות וגנים.

המחיר עד 25K.

אשמח לשמוע הצעות והמלצות.

תודה

פורסם

שאלת המשך - אני רואה שבטווח המחירים ניתן למצוא טויטה אוריס 2008. מה הסיפור של הגיר הרובוטי שקיבל כ"כ הרבה ביקורות? לא נסעתי מעולם עם גיר רובוטי.

פורסם

עדיף את הלנסר תמצא אותו בשנתון גבוהה יותר ראיתי עד לא מזמן אחת בעכו שנת 2012 ב 25 אלף עם קילומטרז' נמוך מרוסי אולי כדי לבדוק ועדיין לא נמכרה

פורסם

בתקציב הזה ממליץ על הקורולה הרובוטית חסכונית מרווחת וחזקה, אלה אם כמובן אתה יכול להתרגל לגיר, כמו ידני לכל דבר.

אופציה נוספת היא מיצובישי לנסר 2011 2012 או פורד פוקוס עד 2011.

פורסם

קורולה רובוטית לא באה בחשבון מבחינתי. אז בקורולה אני מוגבל עד 2007. ויש מעט..

ממה שראיתי היום המאזדה 3 לא מאד מרווחת ליושבים מאחור - אז אני פחות מעדיף אותה.

מיצובישי לנסר? קיה סיד? מה עדיף מבין השתיים?

פורסם

לנסר וסיד יעשו את העבודה, שתיהן אמינות ללא בעיות סדרתיות (לסיד הייתה בעיה של דשבורד שמתרומם ,אבל לא בכולן).

שנתון 2011 נכנס בתקציב, לנסר בעיקר 1.5 וסיד 1.6.

• תוכן חדש...