Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפרד מה i35, חמש שנים 285k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5 שנים עברו, שנה וחצי יותר מהמתוכנן. 285000 ק"מ בכבישי וכפרי הארץ. בטיפול האחרון הוחלפו סופסוף הדיסקים האחוריים, הקדמיים עדיין מקוריים.... בבדיקה שעבר הרכב במכון לא מצאו כמעט מה לרשום אז רשמו צבע כהה בשמן תיבת הילוכים (בכלל אין מדיד או דרך לדעת מה צבע השמן). השרידות של הרכב הזה ראויה לציון.

פורסם

עקבתי אחרי כל השרשורים שלך.. הרכב הפגין אמינות מופתית ועמידות ראויה לציון.

תוכל לספר לנו האם זה קשור ליחס חם מצידך, או נהיגה רגועה? והאם פנים הרכב עמד בשימוש האנטנסיבי בכבוד עם הזמן?

לא זוכר אם הרכב פרטי או מוסדי, ואיך הצלחת למכור אותו עם כאלו נתונים??

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

הרכב לא שלי, ימכר במכרז של מנהל הרכב. הוצאות התחזוקה בחמש השנים היו נמוכות בהרבה מהסקודה שקדמה לה. לגבי המחליפה אכן עקב התנגדותי לאוריס הוזמנה סיד cw. בינתיים עם רכב זמני.

פורסם
5 שנים עברו, שנה וחצי יותר מהמתוכנן. 285000 ק"מ בכבישי וכפרי הארץ.

וואו, פעם ראשונה שאני שומע על i35 מונית... ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

ואוו, 285 על רפידות דיסקים מקורים מרשים..

אני גם זןכר מהשירשורים שהיונדאי הפגינה אמינות טובה לאור הק״מ שעשית.

מאוד מעניין יהיה לעקוב באחרי הקיה עם הגיר הרובוטי שיש לה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עקבתי אחרי כל השרשורים שלך.. הרכב הפגין אמינות מופתית ועמידות ראויה לציון.

תוכל לספר לנו האם זה קשור ליחס חם מצידך, או נהיגה רגועה? והאם פנים הרכב עמד בשימוש האנטנסיבי בכבוד עם הזמן?

לא זוכר אם הרכב פרטי או מוסדי, ואיך הצלחת למכור אותו עם כאלו נתונים??

יחס חם-כן, מאפייני נהיגה מותאמים לסביבת כבישי הצפון. לגבי פנים הרכב-אין קרעים במושבים וקרקושים למיניהם למרות מספר התקנות מקומיות.

פורסם

מטורף, צלחות מקוריות על 285? אני זוכר שהחלפתי סיניות פעמיים בחצי שנה ו5,000 קמ :D

זה התוצאה שמטפלים ברכב בזמן ובחלקים מקוריים..מדהים1

• אחראי פורום
פורסם

מאוד מרשים וברור שלסגנון הנהיגה שלך יש יד חזקה בדבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה רק מוכיח שרכב שנוסע בעיקר נסיעות ארוכות בבינעירוני הבלאי שלו נמוך מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...