Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פעם המשטרות האלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיקו להיתמם כאילו אתם באים לקונצרט בפילהרמונית ופתאום באים ערסים והורסים לכם את המפגש.

אתם מעודדים אותם לפתיחות ולשטויות. עובדה, למפגש מועדון החמש לא מגיעים ערסים וגם לא המשטרה, אעפ"י שהמשטרה תמיד מוזמנת לקחת חלק במפגשים. כנ"ל במפגשי מועדון אופל ומועדון PSI.

רק אליכם משום מה הם נדבקים. מעניין.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני בעד שמשטרת ישראל תגיע כל שבוע ותפוצץ את המפגש הזה.

פעם זה היה מקום בו מועדון החמש היה נפגש. היה נחמד, היה מה לראות.

אחר כך הצטרפו גם חובבי רכב אחרים והיה עדיין נחמד.

היום כולם ברחו משם. גם מועדון החמש וגם חובבי הרכב הרציניים.

למה?

בגלל חבורות חבורות של דבילים שמגיעים לעשות בלגנים ולחפש צרות. שמשתוללים עם מכוניות של ההורים ובקושי שולטים בהן בתוך קהל (וכבר היו תאונות במקום) ושהצליחו יפה להרחיק את מי שייסדו את המסורת של המפגש הזה ולהפוך אותו לחגיגה שכונתית של ילדים סמי-עבריינים שמחפשים לעשות פוזות של מהיר ועצבני. שומר נפשו ירחק.

כל מי שאחרי שעצר אותו שוטר יצא ברייס של קיקדאון עם הנדברקס עם האוטו של אמא והרגיש שהוא גבר - חבל שלא עצרו אותו מייד לאחר הסיבוב על נהיגה פרועה ולקחו לו את הרשיון לזמן מה שיותר ארוך. מי שמחפש להרגיש גבר, שיסתכל על מה שיש לו בתחתונים עם זכוכית מגדלת. שלא יחפש את הגבריות שלו על הכביש או במגרש חניה הומה אדם. במיוחד אם מדובר בנהג חדש ולא מיומן.

לגבי ה"שיפורים" המופלאים בסגנון ספויילר על משפחתומטית או ניאונים על גרוטיאדה - בזה הייתה צריכה לטפל משטרת האופנה אם הייתה כזו, ולטפל ביד קשה עד כדי גריטת רכבים. אבל זו כבר דעתי האישית.

פורסם

צודק ב-100 אחוז.....הבעיה שלמיפגש הזה באים גם אנשים שרוצים ללמוד וסתם לדבר ולא רק ערסים שהורסים הכול כמו תמיד....

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם
תפסיקו להיתמם כאילו אתם באים לקונצרט בפילהרמונית ופתאום באים ערסים והורסים לכם את המפגש.

אתם מעודדים אותם לפתיחות ולשטויות. עובדה, למפגש מועדון החמש לא מגיעים ערסים וגם לא המשטרה, אעפ"י שהמשטרה תמיד מוזמנת לקחת חלק במפגשים. כנ"ל במפגשי מועדון אופל ומועדון PSI.

רק אליכם משום מה הם נדבקים. מעניין.

יניב

מסכים איתך, מי שלא אוהב את מה שקורה שם ילך למקום מפגש אחר, או יוותר על ה"אקשן" השבועי...

כמו כן, למרות שאני די בטוח שכבר רשמתי את זה בשרשור הזה (או שמישהו מחק לי את ההודעה, או שאני מתחיל לגלות סימני מחלה כלשהי) אני ארשום שוב, מה שקורה שם, כל ה"חארקות", "פתיחות" ושאר עניינים לא מייצג שום תרבות מוטורית או משהו קרוב... לא רק שמי שעושה את זה לא ממש יודע מה הוא עושה, בנוסף הוא מסכן אחרים...

מי שכל כך רוצה אקשן שילך למקום מבודד ויעשה "חארקות" ו"פתיחות" כמה שבא לו, לא צריך אבל לסכן אנשים אחרים... ואני לא מדבר רק על כל המפגשים האלו, אלא גם על השתוללות בכביש...

ועוד הערה, כל כך קשה לכתוב כמו שצריך בלי קללות והתבטאויות שונות? חצי מההודעות בשרשור הזה הן מהצורה " ***נערך עקב... ***"

• תוכן חדש...