Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פעם המשטרות האלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל, לא יתנו למפגש להיגמר בשקט

האמת הפעם המפגש אפילו עדין לא התחיל

בסביבות השעה 12 היינו שמה זה התחיל מזה שבאה ניידת אחר כך עוד שתי אופנועים וזהו אז באו כל בוחני התנועה

לא נמאס להם לחפש אנשים?

*****עריכה****

המשך ההודעה נמחק עקב שימוש בקללות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוטי, חבר קיבל שם היום הורדה על פילטר אוויר... (+קנס 1000ש"חים)

(וכן גם ספויילר זה קנס והורדה)

גם על צמיגים רחבים שלא באישור קיבלו הורדות וקנסות..

היום איזה גולף החליקה שם או משהו ואחד הבוחנים צחק עליו..

אין לי בכלל כוח להתחיל להתבכיין על כמה שהמצב עגום

בקיצור סתם מעייף ומרתיח ההתנהגות של השוטרים.

hope for the best, expect the worse.

פורסם
דו"ח 1000 ש"ח על ספויילר? זה אפשרי?

מוטי.

שטויות במיץ עגבניות.....!!!!! אף בוחן לא יוריד רכב על ספויילר וייתן דו"ח 1000 ש"ח. די כבר עם כל ההמצאות של האנשים פה, מאיפה הם יודעים על מה רכב הורד, הם בוחנים...??!! תאמינו לי שמי שמקבל 1000 ש"ח דו"ח זה על דבר בטיחותי מהותי ולא על שטות כזו. תתבגרו קצת...! :roll:
פורסם
שטויות במיץ עגבניות.....!!!!! אף בוחן לא יוריד רכב על ספויילר וייתן דו"ח 1000 ש"ח. די כבר עם כל ההמצאות של האנשים פה, מאיפה הם יודעים על מה רכב הורד, הם בוחנים...??!! תאמינו לי שמי שמקבל 1000 ש"ח דו"ח זה על דבר בטיחותי מהותי ולא על שטות כזו. תתבגרו קצת...! :roll:

שאני אצלם לך את הדף הלבן של ההורדה? :)

בכל אופן, כל הלאנסרים וכל החרטות האילו ששמים מדבקות על הבקליות - מגיע להם!

אבל ספויילר... כל עוד הוא לא גנוב אין בזה כל רע...

אבל כל המדבקות והאורות וכו, רצוי שיורידו ומהר.

פורסם

אני די בטוח שאתה קצת מגזים עם הגישה של השוטרים איתכם, כבר כמה פעמים שאני גם כן שם, כמובן שכל הזמן בדקו לי את האוטו, אבל השוטרים תמיד היו נחמדים, רק הציצו לי ברשיון ונתנו לי לסוע, וזה למרות שגם לי יש אוטו עם פוזה של ערסים, ואני אוהב מוזיקה... אבל מה? אני לפחות מתייחס לשוטרים האלה בכבוד ולא עושה שם שטויות, או "רייסים" עם האוטו שלי מול העיניים שלהם, כל האנשים שכן עושים ככה סתם מבאסים והורסים את המפגשים האלה, ובגללם אני לא בא לשם יותר. ראיתי בדיוק איך אנשים שם מקללים את השוטרים ויורקים עליהם בפנים, ועוד כשהם בתוך האוטו שלהם, אז אתה מצפה שהשוטרים יהיו סלחנים איתם? או שיורידו אותם מהכביש באמת על כל שטות (שכמובן יש לו ליגיטימציה להורדה והעניין מעוגן בחוק).

פורסם

תאמין לי שכל אחד שנמצא שמה רוצה לרדת עליהם כמה שיותר

אנשים באים נפגשים כדי לדבר לראות חברים ולראות קצת נוף של כמה הונדות או אימפרזות או כל אוטו אחר

למה הם חייבים להרוס את הכל? בגלל אימפרזה אחת שבאה והרימה שמה 2-3 אמברקסים?

הם מחפשים להוריד מכוניות מהכביש על כלום גם אם האוטו שלך יהיה הכי תקין שיש הם ימצאו משהו וגם אם זה יהיה סתם איזה מדבקה של no fear על החלון (ציניות...)

מגיע להם לחטוף ירידות ותאמין לי שהם לא מסכנים את התחת שלהם!

בקיצור ממש הרגיז אותי הקטע עם המשטרות אתמול זה לא שלחצו שמה מכוניות ודברים כאלה כולה באו לדבר כולם...

פורסם

נו בטח שכולם באים לדבר.. למה איפה אפשר ללחוץ שם?? כאילו שאנשים לא יוצאים משם אח"כ ללחוץ באיזה כביש ולסכן אנשים, כמו בסרט ששמו פה בפורום. וד"א מה מפריע לשוטרים שאתם שם?

חוסמים את התחנה (ואני כותב "אתם" כי כשאני בא לשם בניגוד לאחרים אני משתדל למצוא חניה נורמלית, ולא חוסם מעבר של תחנת הדלק כמו שהרבה עושים שם) עושים שם רעש, ולא מדיבורים- אלא ממערכות וחריקות ואגזוזים (ותקן אותי אם אני טועה, אבל מכוניות לא עושות רעש לבד, אלא עם הנהג בפנים בוחר לעשות אותו, כמו שהרבה שם מתגאים בסאבים שלהם, או באגזוז החדש, או "בביצועים" המדהימים שלהם בשטחי התחנה והחניון. ועוד דבר, יש שם גם כאלה שממש פוגעים באחרים, שבוע שעבר צילמו שם פירסומת לדיסקונט, והרבה ערסים פרצו לסט בלי בושה, הפעילו מוזיקה, גנבו אוכל ואולי ציוד ורק הפריעו וקיללו את אנשי הצוות.

אז אל תבלל את הביצים ותגיד שכל מה שעושים שם זה לדבר ולשבת על איזה פוקאצ'ינו פרדו גרוס על קינמון ( :) ), כי את זה אפשר לעשות הרבה יותר בשקט ובלי להפריע.

ולמר מגאן, רק על פילטר הורידו אותך? תראה לי אישור בחוק לאגזוז ששמת מאחור, שאין לי מושג אפילו למה שמת...

פורסם
תאמין לי שכל אחד שנמצא שמה רוצה לרדת עליהם כמה שיותר

אנשים באים נפגשים כדי לדבר לראות חברים ולראות קצת נוף של כמה הונדות או אימפרזות או כל אוטו אחר

למה הם חייבים להרוס את הכל? בגלל אימפרזה אחת שבאה והרימה שמה 2-3 אמברקסים?

הם מחפשים להוריד מכוניות מהכביש על כלום גם אם האוטו שלך יהיה הכי תקין שיש הם ימצאו משהו וגם אם זה יהיה סתם איזה מדבקה של no fear על החלון (ציניות...)

מגיע להם לחטוף ירידות ותאמין לי שהם לא מסכנים את התחת שלהם!

בקיצור ממש הרגיז אותי הקטע עם המשטרות אתמול זה לא שלחצו שמה מכוניות ודברים כאלה כולה באו לדבר כולם...

לאף אחד לא מגיע לחטוף ירידות.נקודה.

אני לא יודע אם אתה עובד/לומד/משרת, אבל תאר לך שבמסגרת העבודה שלך, אנשים היו באים ויורדים,יורקים פוגעים בך.

כולם אנשים.לכל בן אדם מגיע שיכבדו אותו.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, בכל קבוצת אנשים יש אנשים טובים ואנשים טובים פחות.

אז אם כמה שוטרים בודדים התנהגו לדעך לא כראוי, אז אתה יכול לדבר עלהם ספציפית ולא כמו כותב ההודעה לצאת במסכת קללות ופגיעות על כל השוטרים באשר הם.

קצת כבוד.

איגור.שמחכה לגרר שיגרור את האוטו פעם שנייה בתוך שבוע.

פורסם

מסכים איתך שיש שוטרים שהם לא בסדר, כל בן אדם (ואני לא יודע אם זה באמת היה כמו שאתה מתאר) שצוחק למישהו שנפגע בפנים הוא חרא, אבל זה בכלל לא קשור להיותו שוטר, וזה בכלל לא קשור להכללות שעושים פה על שוטרים אחרים.

פורסם

אתה צודק ..יש שוטרים שהם באמת בסדר אני לא אומר שלא. אני לא הייתי יורד על שום שוטר אים הוא היה מיתנהג כיאה לשוטר... עין תחת עין אתה תבוא תיצחק עליי תנסה לדפוק אותי עים דוחות שלא במקום אז את תצפה ליחס יפה מהאנשים שאתה דופק....

וקבלו קטע...בשעה 2-3 חבר שלי היתיאש מלחכות שהמישטרה ילכו ובא להיכנס לאוטו. והבוחן אשכרה חיכה לו בצד כזה היתחבה ואיך שהוא פתח את האוטו קצץ עליו ב..פתח מנוע צמיגים לא חוקיים אגזוז וכאלה והבוחן השני שהיה במרחק מה מישם אמר כזה לשוטרים בונא איךא ני אוהב את החדשים...[יענו בוא בוא נידפוק אותם באיזה קנס עסיסי ככה...]

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

האמת שלא... לאבא שלי אין אוטו אפילו...(יש מונית)

וגם אני אין לי אוטו... הלכתי עם חבר לראות קצת נוף מכוניות יפות ודברים בסגנון

לא באתי בשביל לראות רייסים או דברים בסגנון. זה לא מה שמעניין אותי שמה תאמין לי

פורסם
באיזה בועה אתה חי???

תפקידם של השוטרים זה להשמיד את המפגש הזה ובצדק.

לצערי יש המון נהגים חסריי ריסון עצמי שרוצים להראות כמה גדול ה*ין שלהם.

מפגש שכזה לא צריך להתקיים במרכז ת"א !!!

רוב המשתוללים הם דווקא הילדים שלקחו לאבא את הלאנסר\סיויק\אימפרזה1.6..... וכו'. הם אלו שחסרי תרבות מוטורית ...

הייתי רק פעמיים אולי 3 במפגש הזה וכל פעם מחדש נגעלתי והלכתי משם.

השוטרים עושים את העבודה שלהם וגם אני לפעמים חי בצל הפחד משוטרים (פילטר פתוח,מוט גישור,באקטים,רתמות וכו...) אבל אני נמנע להתקל בהם...

לפי תגובתך אני מקשר אותך לעוד אחד מילדי ה"לאנסר של אבא"... וחבל שכך!

הדבר היחיד שהשוטרים האלה מחסלים - זה את החשבונות בנק של אותם אנשים.

אם הם היו רוצים להגן על הציבור חסר הישע, הם היו מעמידים ניידת שתשמור על הסדר ותתן דו"חות למתפרעים.

מבחינתם, גם אתה אחלה טרף עם ה

(פילטר פתוח,מוט גישור,באקטים,רתמות וכו...)
שלך.

אתה גם היית שם ולא נראה לי ש"נגעלת" אלא לא הגעת שוב בגלל הנוחכות המוגברת של המשטרה והבוחנים שיחפשו אותך על אותם דברים.

בקיצור הנקודה שלי היא שהם לא שם כדי לעצור את "ילדי הלנסר של אבא" שהזכרת אלא כדי לחלוב עוד קצת כסף.

ג'וק, בברכת "אנשים מצטדקים - נמאסתם".

hope for the best, expect the worse.

פורסם

בקיצור מהיום אים אני יבוא שוב למיפגש הזה זה יהיה רק עים הגיפ של אבא ולא עים האוטו ה "משופר"שלי שמהווה סיכון סביבתי חמור ועל כן צריך לתת לו הורדה.....

נ.ב

אים בא לכם למנוע מיקרים כאלה בעתיד צריך או להעביר את מקום המיפגש וליידע רק את הרציניים ולא את ילדי הלנסר...

ויש לי עוד רעיון שאני לא יפרסם בגלל כמה דרדסים שנימצאים פה אז מי שרוצה לשמוע שיפנה בפרטי...

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

כמה שאנשים מקשקשים פה יא אללה!

תפסיקו לשחק אותה כבר! כל המפגשים האלה זה מפגשים של חבורת ערסאוותים שמחפשים להראות באמת כמה ה*ין שלהם גדול....

צריך לחסל את המפגשים האלה ומהר! מי שיש לו מכונית "ספורטיבית" לא צריך לבוא למפגשים כאלה, אלא באמת לסתום את הפה ולא ללכת ולהשוויץ!

טוב מאוד שהמשטרה באה למפגש הזה, וטוב מאוד שהיא דפקה כמו שצריך את מי שהיא דפקה, כי הגיע להם!

חבורת אנשים חסרי צלם אנוש שלא מכבדים זכויות אדם בסיסיות... ולא. אני לא שמאלני... אבל אני בנאדם שמסוגל לחשוב.

והבוחן שצחק על מי שנכנס במעקה/מדרכה/מה שלא יהיה - הגיע לבנאדם! כאילו מה המשטרה הגיעה ואתה מחפש לעשות שטויות בכוח?

המשטרה צריכה אפילו להקצין את דרכי פעולתה! אין יותר הורדה מהכביש, שיהיה החרמה של הרכב! שאנשים מטומטמים ילמדו להבא לא להגיע למפגשים באמצע אזור עירוני וסואן כדי להגביר את מקדם הפוזה והאגו!

רוצים מפגשים? יש מספיק מקומות רחוקים, שקטים, ונוחים להיפגש בהם מאשר באמצע העיר...

תעשו לי טובה, כל מי שמנסה להצדיק את המפגשים האלה ומנסה ללכלך על השוטרים הוא חתיכת תת רמה, ותת אנוש. ולא אני לא מגזים.

פשוט תתי רמה ותתי אנוש יש במדינה הזאת. ואתם חלק מהקהילה הזאת. אתם האנשים שחותכים אותנו ברמזור ועוקפים אותנו במעברי חציה, אתם אלה שגונבים אדום ומעיפים אותנו על עמודים, אתם אלה שמתפרעים על הכביש ואח"כ כשמנסים לרסן אתכם וללמד אתכם לקח אתם מתלוננים על מערכת "דפוקה".

אתם הדפוקים

פשוט גועל נפש.

• תוכן חדש...