Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי או: 2000 ק״מ עם XC60 T8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! מאוד אוהב את הרכב, פחות את הסמלים של התקע. מאחורה ניחה, אבל על המכסה של פתח הטעינה זה ענק, לא אלגנטי ופשוט מפריע בעין (לי לפחות). איך זה מוטבע שם, והאם יש אפשרות להוריד?

הב.מ.וו שלי גם הגיעה עם יותר מדי סמלי iPerformance, ועכשיו יש אחד פחות...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
תתחדש! מאוד אוהב את הרכב, פחות את הסמלים של התקע. מאחורה ניחה, אבל על המכסה של פתח הטעינה זה ענק, לא אלגנטי ופשוט מפריע בעין (לי לפחות). איך זה מוטבע שם, והאם יש אפשרות להוריד?

הב.מ.וו שלי גם הגיעה עם יותר מדי סמלי iPerformance, ועכשיו יש אחד פחות...

החוק מחייב למסור את הרכב עם המדבקות האלה. סתם מבאס.

פורסם (נערך)

גם אני הייתי בדילמה כמו שלך, בהתחלה הזמנתי את הrx200 אבל לא הייתי שלם עם ההחלטה לבסוף הזמנתי גם את הוולוו שאמורה להגיע בחודש מאי.

תתחדש ותהנה

עריכה אחרונה על ידי zuzut5

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תתחדש.

אני מאוד אוהב את העיצובים האחרונים של וולוו במיוחד את הסלון.

יצא לי לשבת s90 וזה פשוט ואוו מרשים מאוד ולא אופייני לקו השמרני של וולוו שזכור לי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אני הייתי בדילמה כמו שלך, בהתחלה הזמנתי את הrx200 אבל לא הייתי שלם עם ההחלטה לבסוף הזמנתי גם את הוולוו שאמורה להגיע בחודש מאי.

תתחדש ותהנה

Wise choice.

פורסם

תתחדש!

נראה רכב מעניין מאוד ומורכב קצת טכנולוגית :lol:

היברידי שהוא גם פלאג אין, גם סופר, גם טורבו, הכל מהכל!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש! ראיתי את הרכב בסוכנות. הוא מאוד מרשים ומיוחד.

כל הכבוד לסניף בבאר שבע. הם עושים שם אחלה עבודה ואני מאמין שהמכירות בהתאם.

S60 Rdesign

פורסם
תתחדש!

נראה רכב מעניין מאוד ומורכב קצת טכנולוגית :lol:

היברידי שהוא גם פלאג אין, גם סופר, גם טורבו, הכל מהכל!

דומה מאוד ל-xc90t8 שמשווקת כבר מעל לשנתיים.

• תוכן חדש...