Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DACIA STEPUP\Ibiza 2015 או רכב מיני חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כבר הרבה זמן חושב על איזה רכב לקנות מצד אחד חשוב לי שהוא אני אהנה ממנו (חווית נהיגה) מצד שני האמינות לא פחות חשובה לי. כיוון שאני רווק אוטו קטן יתאים לי לצרכים שלי רוב הנסיעות יהיו בתוך חיפה.

ראיתי באוטודיל סיאט איביזה רפראנס (מנוע 1400 לא טורבו) 2015 עם 40 אלף ק''מ ידנית המחיר סביב ה 40 +- אלף שקל.

יש עוד רכב שאני חושבתי עליו ראיתי מודעה שלו בקרסו דאצ'יה סטאפ אפ ידנית 2015 מנוע 900 עם 77,000 אני מאמין שישחררו לי אותו בסביבות ה40 אלף גם

עכשיו נשאלת השאלה האם כדאי לוותר עם הרכבים מסוג הנ''ל ולהוסיף עוד 15 אלף לתקציב ולקנות C1 חדשה ? עד כמה אני ארגיש את זה בנוחות הנסיעה ?

עד כמה הדגם הזה של סיאט אמין ? הבנתי שהיבואן מביא רק שנתיים אחריות קצת מוזר... אפילו מעליב הייתי אומר.

אם יש לכם הצעות לרכבים אחרים ידניים אשמח גם לשמוע :)

ערב טוב

פורסם

האיביזה דיי אמינה בתצורה הזו , למרות שאישית הייתי מעדיף ידנית עם מנוע טורבו שזה הפרש בביצועים.

הבעיה של האיביזה זה מושבים לא נוחים אבל עדיף שתנסה בעצמך.

לא חסר אופציות ידניות בשוק.

אם זו פולו או פאביה, רנו קליאו 0.9 שדיי מאובזרת , הסטפווי או הסנדרו הרגילה, פיאסטה.

דגש על חווית נהיגה הייתי מדגיש את הקליאו, הפיאסטה וגם את ה208 (אבל רק בגרסה מאובזרת).

פורסם

אם נוחות נסיעה חשובה אז דאציה נוחה גם מבחינת המושביםוגם המתלים, גם ה208 כזאת.

הרנו נוקשה יותר אם כי בפנים ובחוץ מודרנית הרבה יותר מהדאציה.

מנגד עוד אופציה בתחום המיני היא הפיגו 108 ידנית, לדעתי נוחה ועם מנוע 1.2 צריכה להיות נמרצת מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חשוב לי שהוא אני אהנה ממנו (חווית נהיגה)

נשמע שיש לך קצת סלט בראש.

בוא נתחיל מהציטוט - מה זה בשבילך "חוויית נהיגה"? כי הרכבים שציינת, אף אחד לא מצטיין באיזו חווייתיות יוצאת דופן. הם לא נוחים במיוחד, לא אוחזים, לא זריזים או מהירים, לא שקטים... בקיצור, מה אתה מחפש? ותנסה להיות כמה שיותר ספציפי וקונקרטי. אחרת כל אחד יציע לך את מה שהוא היה מעדיף, ולא בהכרח את מה שעדיף לך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה להיות נעול על קרסו טרייד?

קח הלוואה באופן עצמאי וחפש לך דאצ'יה כזו בעצמך. לדעתי תוכל לחסוך ככה לא מעט כסף - אם הם מוכרים אותה בטרייד אין ב-40 אלף ש"ח, אפשר לרכוש דגם מקביל ב-35K - וזה גם הגיוני, בדיוק חצי ממחירו של חדש תוך 3 שנים.

5 אלף ש"ח זה לא מעט כסף בעיניי...במקום לממן משכורת מינימום לסוכן המכירות, שמור את הכסף אצלך.

• תוכן חדש...