Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אז ככה ביום בהיר אחד הנעתי את הרכב,העברתי מp לd ולפתע דוושת הברקס דחפה למעלה והברקס נהיה קשה מאוד עד ללא יכולת עצירה.

במוסך אומרים שהלכה המשאבה ומבירורים שלי עלותה כ2800 שח.

שאלתי אם אפשר לשפץ משאבה כזו?

תודה

פורסם

לפי דעתי הוא מדבר על משאבת ואקום שיושבת על המנוע ומייצרת ואקום בשביל הבוסטר אתה שיפצת את המשאבה המרכזית ממה שאני זוכר

צריך לפרק את המשאבה לפתוח אותה ולראות מה קרה יכול להיות שחייב משאבה חדשה

פורסם

קודם כל תודה.

מאוד קשה למצוא חלקים לרכב הזה והיבואן עף על המחירים בארץ.

לא יודע באיזה מהמשאבות מדובר אבל הדוושת ברקס מאוד קשה ובקושי מגיבה(כמו שמפמפים כשהרכב כבוי ואז היא נהיית קשה)

פורסם

אם זה יתקע במכס יכול להיות שיהיה בעייתי לשחרר את זה

יש עוד מנועים שזה מורכב אצלהם?

מקס אני זוכר ששיפצת את המשאבה הראשית לא ידעתי ששיפצת גם משאבת ואקום

פורסם
קודם כל תודה.

מאוד קשה למצוא חלקים לרכב הזה והיבואן עף על המחירים בארץ.

לא יודע באיזה מהמשאבות מדובר אבל הדוושת ברקס מאוד קשה ובקושי מגיבה(כמו שמפמפים כשהרכב כבוי ואז היא נהיית קשה)

אתה יכול לחפש חלקים בקישור הבא.

https://lancia.catalogs-parts.com/#{client:1;page:group;lang:en;family:del;model_code:th;modification_code:181564001000-099}

לאחר שתמצא את המק"ט הרלוונטי תוכל לחפש אותו באיביי או אתרים אחרים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קודם כל תודה.

אני פשוט לא מצליח למצוא את החלק,כאילו הוא לא קיים.

רק של הדיזל אני מצליח למצוא.

אני מוצא של האלפא 159 עם אותו דגם מנוע אבל כתוב שזה לא מתאים

• תוכן חדש...