Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם עבר שנה מאז הטיפול, אבל בדיוק בגלל זה אני פה.

עוד טיפול בפתח, הרכב עוד מעט על 69K. טיפול אחרון היה על 55K.

זה היה הטיפול הראשון שביצעתי לרכב והייתי חסר ידע בנוגע לעלויות אז פשוט שילמתי ועכשיו אני רוצה קצת לדעת למה לצפות לטיפול הבא מבחינת עלות.

מאוד הייתי רוצה לטפל אצל רון, אבל לפי צ'מפיון האחריות המורחבת שיש לי על הגיר היא רצון טוב אז אני די כבול. יחד עם זאת, מצאתי טופס בו מאושר כי האחריות היא ל-5 שנים או 150K ובלי אזכור של רצון טוב.

מצורפת חשבונית מהטיפול האחרון. אשמח לדעת האם מדובר במחיר סביר וכמה אמור לעלות טיפול הבא פחות או יותר+על מה להתעקש שיהיה מקורי ועל מה אפשר חליפי. הטיפול נעשה במוסך צ'מפיון ברעננה הידוע בשם ג.ג.ג

20171230_234303.jpg20171230_234249.jpg

פורסם

1. המחיר יקר יותר מאשר אצל רון. תצפה להבדל של בערך 30% לטובת רון (פחות או יותר, אל תהרגו אותי)

2. אני חושב שהשירותים הבאים מיותרים:

מסיר פיח

ניקוי מנוע

ביקורת חורף

3. מעניין מה ההבדל בין הכנה לטסט וביקורת חורף.. ?

הרי אם הטסט מתבצע בחורף ומבצעים הכנה לטסט, אז מן הסתם בודקים מגבים, צמיגים, פנסים, וכו' בכל מקרה.

4. אם יש לך מסמך שמאשר את הרחבת האחריות על ה-DSG7 ל-5 שנים, אז אתה יכול לישון בשקט ולטפל בכל מקום אחר

פורסם

מיותרים משמע אתה אומר אפשר לוותר על זה בכל טיפול?

האם אתה יכול להגיד לי מה יעשו לי בטיפול הקרוב? כמו שהסברתי, לא הכי בקיא בעניין אבל באתי ללמוד :)

פורסם

אמנם עברו שנתיים מאז שטיפלתי אצל רון לאחרונה (הרכב נמכר) אבל זכור לי שגם רון ממליץ על מסיר פיח בטיפול תקופתי...

פורסם

רגע... 1700 שקל על טיפול שנתי, ניקוי פיח מרכב שעבר כולה 55 אלף, ועוד בדיקה והכנה לטסט כאילו זה רכב בן 20...

די נו.

פורסם

אלי, במקרה נכנסתי לנושא, קראתי את התגובה שלך, ונזכרתי בטיפול הראשון שאי פעם עשיתי לרכב.

שים לב כמה ק"מ היה לרכב, ותראה את המחירים, גם לי לא וויתרו על מסיר פיח בשנתו הראשונה של הרכב.

עשיתי עוד טיפול נוסף באותו מוסך, והסתיימה לה האחריות.

מזל שמאז הכרתי את חברי הכנופיה (ספציפית את יגאל חבר הפורום - igal_zeltser) שבזכותו חסכנו מי יודע כמה

אם טיפול ראשון (שנחשב קטן) עלה לנו ככה, אני לא יודע כמה היינו משלמים בטיפולים הבאים.

המצחיק הוא שזה מאוד לא אופייני לי, אבל ניסיתי לבקש הנחה (הופתעתי מאוד מהסכום) - ענה לי מנהל המוסך

'זה רכב נכים, אתם הרי מקבלים קצבת ניידות במיוחד בשביל הדברים האלה'.

נכון אמרתי לו, אבל אם אפשר לחסוך קצת ושהכסף ילך להוצאות אחרות (הייתי נהג צעיר וחדש, ביטוח מאוד יקר) - הוא התעקש שבשביל זה אדם נכה מקבל קצבת ניידות והנחה לא הייתה פה.

לא יודע למה, אבל אפילו לקבל אישור בספר רכב שהרכב עבר טיפול לא זכיתי.

אבל יש לי את הקבלה שצירפתי להודעה.

[ATTACH=CONFIG]498560[/ATTACH]

וסתם מסקרנות, נכנסתי לאתר של צ'מפיון מוטורס לבדוק אם המוסך הזה עדיין מוסך מורשה

אני מאמין שאת התשובה אתם יודעים לבד? :wink:

פורסם

תשובה מחפירה קיבלת מהמוסך!

בצירוף מקרים ג.ג.ג התקשרו אלי היום אבל הייתי בהרצאה במכללה אז לא עניתי, כנראה רצו להזכיר לי שהגיע הזמן לטיפול.

אבקש מהם הצעת מחיר בטלפון, אם ישמע סביר אסע אליהם.

אם לא, נעשה את הטיפה מאמץ ואסע לרון.

• תוכן חדש...