Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי SRP של אוטוגלים ואני רוצה לוודא מספר דברים לפני היישום.

כמובן שהרכב צריך להיות שטוף, האם מומלץ גם לבצע פלסטלינה?

שנית, יש לי גם את הBSD של סונקס, האם אפשר לשלב אותם?

כלומר לשים את הסונקס אחרי הSRP, אם כן, כמה זמן לחכות בניהם?

עוד דבר, בסרטון המצורף אומרים לבצע תנועות מעגליות, האומנם?

פורסם

תוודא את הדברים הבאים

1.רכב שטוף כמו שצריך(לא בזילזול)

2.פלסטלינה חובה

3.מעבר עם IPA לפני

4.SRP להבריס אותו עד שתראה שהוא נהפך ללבן

5.ניגוב עם מטלית מיקרופייבר טובה

6.בשלב זה אתה יכול לישם על מה שתרצה מלמעלה(וואקס/אוטם/BSD/V7 וכו')

פורסם

למה צריך לשים ipa לפני הsrp?

פשוט סקרן לדעת.

באיזה דילול צריך להיות הipa?

לדבי התנועות, מעגליות או ישרות? הרכב מלא בסווירילים ולא עבר פוליש.

פורסם

IPA כדי להכין את השטח טוב יותר שהSRP יתקשר טוב יותר לפח(למרות שהוא בעל יכולת ניקוי עמוקה החומר מהווה גם גלייז)

בעיקרון מעגליות לא גדולות, כלומר פד נחמד בגודל 3.5-5 אינצ' שנוח לעבוד איתו ושלא סופג הרבה חומר

פורסם

קנית אותו בארץ? חפש קצת מידע בפורום הסחורה בארץ פגומה

כפי שקרה גם בעבר לכמה פה שקנו בארץ, קנה מחו"ל הוא יגיע משחתי, טרי, ומיותר לציין שיעבוד טוב

פורסם

עקב אי שמירה על תנאי איחסון החומר מתקלקל, לך תחזיר לו לחנות ותפתח אחד אחד עד שתמצא אחד נורמלי.

בכלל אתה יכול להזמין באיזה 60 שקל מאיביי וברוב המקרים יהיה תקין.

פורסם

חוששני שכולם ככה...

כל הבקבוקים נראו מאובקים משהו ולא חדשים. הנסיעה לשם תעלה לי כמו עלות החומר אז אוותר כבר.

חוץ מזה שהאיכות שלו עכשיו ירודה, יש מניעה להשתמש בזה? אני כבר אסיים את הבקבוק ואזמין להבא מחו"ל.

פורסם

עד כה ברכב נראה טוב יותר בצורה די מספקת. זה קצת מפריע לשימוש כי החומר ממש נשפך על הפאד, אבל לא נורא.

פעם הבאה כבר אזמין כמו שצריך

פורסם

אני אישית רכשתי את המוצר מחול התמשתי בו בפעם הראשונה היה מעולה, כעבור 9 חודשים הוא כבר היה נוזלי כמו מים ולא היה אפקטיבי בכלל כל הסוורלים נשארו ולא היה שינוי בכלל

יש לציין שהוא אוחסן במקום קריר, בוצעה שטיפה טובה לפני ופךסטלינה

• תוכן חדש...