Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל שלום לכולם,

אני לא יודע אם זה קשור לפה כל כך אבל אני ממש מיואש וחייב עזרה!...

ניסיתי להתקין היום דאבל דין (אנדרויד) שקיבלתי מאיביי,

קודם כל נתחיל בזה שבדקתי שהמכשיר עובד עם חוטי חשמל מהדאבל דין ישירות למצבר, והכל עבד חלק.

אז ככה, הוצאתי את הרדיו דיסק הישן (סינגל דין של פיונייר) וחיברתי הכל לפי הצבעים כמו שצריך הם מהדקי נעל, וכשאני בודק שהכל עובד והמכשיר נדלק לפני שאני סוגר הכל, אני רואה שהמכשיר נדלק יפה ועובד כמו שצריך שהסוויץ' נמצא בשלב ראשון, אבל כשאני פותח עוד את הסוויץ' או שאני מניע את הרכב, הדאבל דין נכבה!

בדקתי אלף פעם שחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר, צהוב לצהוב (שהם הזרם הקבוע שהולך למצבר), ושחור לשחור, (שזה המינוס), ואדום לאדום, (שזה החוט שאמור לתת חשמל כשהסוויץ, פתוח),

בדקתי אפילו עם מנורת ביקורת שאכן, יש חשמל מאותם חוטים, ושהחוט האדום נדלק כשהסוויץ' פתוח/כשהרכב מונע, ושהוא כבוי כשהסוויץ' סגור, ואפילו התחברתי עם כבל חשמל חדש ישירות מהצמה של הרכב שהולך לסוויץ' (חיפשתי חיבור שנדלק כשהסוויץ' פתוח/כשהרכב מונע עם המנורת ביקורת), וחיברתי אותו לכבל האדום של הדאבל דין, אבל עדיין הדאבל דין נכבה כשהסוויץ' פתוח/ הרכב מונע.

ניסיתי אפילו להפוך את הכבלים, אדום לכתום, למקרה שמשהו הפוך, ואפילו חיברתי את האדום והצהוב ביחד של החוטים של הדאבל דין לזרם הקבוע של הרכב, אבל שום דבר, אותה בעיה! אני משתגע לא יודע ממה זה כבר יכול להיות הבעיה הזו! בבקשה מכם אם מישהו יודע או שיש לו רעיון, אני אשמח מאוד לעזרה!

עריכה אחרונה על ידי Sajibu
פורסם

תצרף תמונות מהחיבורים וכמה שיותר תמונות בנושא בכדי שנוכל ויזואלית, לאתר דברים.

זה יעזור בתור התחלה.

יש לך אתר של IMGUR למשל, ליצור אלבום שלם ולהעלות אותו.

פורסם

תבדוק שוב בחיבור ישיר למקור מתח, יתכן ששרפת את הפיוז בגב המכשיר כי קיצרת משהו. יש סיכוי ששרפת גם את המכשיר כי הפכת קוטביות אולי. בפעם הבאה תשקיע במתאם ISO לדגם שלך ולא תצטרך לחבר חוטים.

פורסם
תבדוק שוב בחיבור ישיר למקור מתח, יתכן ששרפת את הפיוז בגב המכשיר כי קיצרת משהו. יש סיכוי ששרפת גם את המכשיר כי הפכת קוטביות אולי. בפעם הבאה תשקיע במתאם ISO לדגם שלך ולא תצטרך לחבר חוטים.

דווקא כן קניתי מתאם ISO אבל עדיין צריך היה לחבר חוטים לפי צבעים, ואני לא שרפתי אני המכשיר כי הבעיה התחילה לפני שהחלפתי בן החוטים, וחוץ מזה שום דבר לא שרוף כי המכשיר נדלק עם חשמל קבוע כשהרכב פתוח רק בסוויץ אחד.

• תוכן חדש...