Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיטרואן c3 החדשה עם מסך טאצ'.

למיטב הבנתי יש אנדרואיד שרץ ברקע (שעליו מבוססת מערכת לובי נסקי טאצ'). איך ניתן להתקין אפליקציות נוספות?

פורסם

המערכות האלו שמבוססות אנרואיד, נעולות ואתה צריך את הקוד טכנאי על מנת לשחרר את הנעילה ולהפוך את זה למכשיר אנרדרואיד רגיל.

לא ממליץ להתעסק עם זה, כי אתה עלול לבטל כל מיני פונצקיות שתוכננו עבור פעולה של המערכת ברכב, שלא בטוח שתוכל לשחזר.

פורסם
לא עבורי, אבל לילדים זה נוח כשיש התקנה של youtube
באמת? נוח לך לשים YouTube ולנהוג? תודיע לי בבקשה שאתה עולה על הכביש, שאוכל לרדת. טוב מאוד שהמערכת סגורה, שאנשים חסרי אחריות לא יעשו מה שבא להם.

 

Sent from my MI 5 using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...