Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטראז לא נכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי רכב מבן אדם פרטי.

לא הסתכלתי ברשיון הרכב לפני העברת בעלות , הקילומטר שהיה רשום בסקאלה הוא 120,000 וזה הק"מ שהבן אדם גם אמר.

לאחר שהעברנו בעלות ראיתי שרשום ברשיון רכב 200,000 קמ.

התקשרתי אליו מיד והוא אמר שזאץ טעות והם כנראה טעו במספר ואמר לי שאני יכות אפילו לגשת למשרד הרישוי להוציא היסטוריית רכב ושאני יכול להיות רגוע.

באותו הרגע נסעתי להוציא היסטוריית רכב ובאמת רשום שם שבטסט האחרון שהיה ב8/12/17 הרכב עמד על 117,000 קילומטר.

השאלה היא האם זה הגיוני שמה שרשום ברשיון הרכב לא נכון ומה אפשר לעשות כדי לשנות את זה?

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולם

פורסם

כן זה קורה, לאבא שלי פעם כתבו במקום 253 אלף 53 אלף. או חיים עם זה שנה אחת או שהולכים למשרד הרישוי לעדכן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כן, גם אצלי טעות דומה למה שציין gabiubogi

114,000 במקום 14,000

במידה והרכב עושה טיפולים מסודרים אפשר גם דרך הרישום במוסך לעקוב אחרי התקדמות המונה קילומטר.

פורסם

במידה ולא מתכוונום למכור את הרכב תוך שנה, לא צריך לשנות שום דבר - אם בטסט ב 8.12.17 נרשם 117 אלף קילומטרים, זה מה שיופיע בטופס אגרת רישוי בעוד שנה ( כאשר תקבל אותו הביתה לצורך התשלום ).

ולא, אף אחד לא ישאל אותך בטסט הבא, מדוע הקילומטראז' ירד מ 200 אלף ל 117 אלף. ירשמו את מה שיהיה על מד אוץ בעוד שנה וזהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...