Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג סיליקון שחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפנסים של הרכב שלי קיימים מס' ברגים העשויים מסיליקון לצורך כיוון אורות. לצערי חלקם כבר שחוקים ובצורת עיגול במקום משושה. מפתח ההלן מסתובב על ריק. מה עושים במצב כזה? שוב אני מזכיר שהברגים על בסיס סיליקון /גומי מתפורר.

פורסם

הברגים לא עשויים מסיליקון אלא מחומר פלסטי כגון: ניילון 6.6.

נסה לקדוח עם מקדח בקוטר קטן במרכז הבורג בכדי שיתפרק סופית ואז להרכיב ברגים חדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הגישה נוחה אז הייתי ממליץ לך להדביק עליהם ראש של בורג בקוטר, ולאחר מיכן לחלץ את הברגים ולהחליף כמו שרשם מרק 10 האלוף

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אני חושב שלא תהיה בעיה להוציא את הברגים או אפילו לפורר אותם עם מברג שטוח. השאלה היכן אני משיג כאלה חלופיים בדיוק?

פורסם

סימנתי באדום את ה"ברגים" שעשויים מניילון.

כמו שציינתי ניתן להבחין כי הם בצורת משושה ובגודל 6 מ"מ.

במקרה שלי הם כבר נהיו גדולים יותר , בצורה עגולה וללא תבנית המשושה , לכן אין מה לסובב.

היכן משיגים כאלה חלופיים ?

002.jpg

פורסם

מרק שמתי לב שבתוך המשושה עצמו יש בורג רגיל, האם כל מה שאני צריך לעשות זה להבריג את הבורג מברזל החוצה ואז כל התושבת סיליקון תצא החוצה?

פורסם (נערך)

לא מכיר את השיטה אצלך ברכב לכיוון אורות.

גש למחסן של צ'מפיון עם התמונה ומספר שילדה ותברר אם קיים במלאי או שניתן להזמין ברגים/בושינג כזה.

במידה ואתה מטפל במוסך רון קפוץ אליו והוא יעזור לך בפיתרון הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשרי לנסות לחפש את המקט שלהם ולהזמין כמות מחול,

אתה יכול לשלוח לי מספר שלדה? אני אנסה לחפש את המקט.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

• תוכן חדש...