Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריה מה דעתכם

מכירים את הביפר שמתחבר לאזעקה של הרכב ונותן התראה ומחירו כ 600 ש"ח.

הרי אפשר לקנות קיט של שלט רחוק ומקלט. את השלט ניתן בעזרת ממסר לחבר ליציאה של האזעקה או הצופר, ברגע שהאזעקה תופעל השלט יפעיל את המקלט שיפעיל התרעה בביתכם. האזעקה שבבית תכובה ע"י כיבוי המכשיר שבבית, ז"א שהאזעקה בבית תיפעל גם אם הגנב יספיק לנטרל את האעקה ברכב.

הטווח שלו עד 150 מטר ולי זה מתאים באופן מושלם.

חוץ מזה זה יפתור גם מלא באיות של רעש שיוצרת האזעקה לשכנים. החיסרון הוא שהיא מוגבלת לאזור הבית.

יעבוד?

http://www.arihav.com/Products/Kits/

פורסם

יעבוד, תכלס הביפר הזה הוא משדר+מקלט,על אותו עיקרון בדיוק.

כמה עולה הקיט של השלט רחוק שאתה מדבר עליו?

לפי דעתי אתה יכול לחבר את המשדר למפסקים של הדלתות+להוסיף מפסק אחד בבגאג ואחד במכסה המנוע(עולה גרושים)....בלי לחבר לאזעקה בכלל (אותו עיקרון כמו הביפר במצב שאין לך אזעקה ברכב).

פורסם

רק שבלי הצפנה של התדרים יהיה קל מאוד לנטרל את העסק.

ועוד לא דיברנו על משבש רדיו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

טוב, לאחר 4 חודשים של רעיונות, תיכנון ובנייה הצלחתי סוף סוף לבנות ביפר עצמאי אשר יושב ברכב ומודיע לי על כל נסיון פריצה או פגיעה ברכב לפלאפון האישי.

המערכת הייתה מוכנה עוד לפני חודשיים ועבדה אבל היתגלו בה כל מיני "באגים" אשר מנעו ממנה עבודה מדוייקת.

המערכת מופעלת ע"י האזעקה של הרכב וגם נכבת כאשר מכבים את האזעקה, בכך חסכתי לעצמי צורך לשלט נוסף, ז"א שהאזעקה נותנת למערכת + קבוע רק כאשר היא פועלת. בנוסף המערכת מקבלת הזנה קבועה של 12 וולט.

בבית המערכת עובדת מצויין, אבל היום רציתי לחבר אותה לרכב ונתקלתי בקושי. אני לא מצליח למצוא + מהאזעקה אשר יפעיל את המערכת (האזעקה נותנת למערכת + קבוע רק כאשר היא פועלת).

אני מתלבט, האם לגשת למתקין אזעקות או להסתכן ולחפש בעצמי, האם יש לחוט זה צבע ספציפי?

פורסם

הרעיון מעניין מאוד!

איך באמת אפשר לגרום לזה לחייג לטלפון סלולרי?

בעניין + קבוע כשהאזעקה נדרכת, אני לא בטוח שיש בכלל.

יכול להיות שתיאלץ לעשות רילאי ממתח נמוך של לד אולי... גם זה עלול שלא לעבוד.

שווה לנסות לבדוק את הממסר ניתוק שיש לאזעקה....

איזה דגם אזעקה יש לך?

פורסם

טוב, מכיוון שישבתי על הפרוייקט הזה כמה חודשים טובים אל תצפו ממני שאני אשתף את כולכם ברעיון, מצטער. אבל מי שיעזור לי מחברי הפורום אני אשמח לשלוח לו בפרטי את ההסבר.

היום חשבתי דווקא כן להפריד בין המכשיר לאזעקה ולגרום למכשיר להיות מופעל ע"י שלט כמו של אזעקה. איך ניתן לעשות זאת, למישהו יש רעיון?

פורסם

לי יש את הקיט הזה על הרכב, הקיט שעולה 600 ש"ח בערך.

עובד סבבה, נותן התראה בשלט ניפרד לגבי פתיחה של דלתות-חלון וכו, צעצוע נחמד,הבעייה היא שבדקתי את הטווח שלו והוא בעל טווח קצר, יש לו טווח מוגבל, אני בבית תליתי את הביפר הזה על המסגרת של החלון בצד של הכביש,הכי קרוב לאיפה שאני מחנה את הרכב, נותן לי שקט נפשי בלילה וזה מה שחשוב.

שאני הולך מהבית זה מבאס לקחת עוד שלט ,אני משאיר את הביפר רק בבית לחניות לילה לייד הבית שלי. ולכן אני חושב שדווקא זה ייתרון לשלט אחד שכולל הכל.

עוד חיסרון הוא שהשלט טוחן סוללות,חשבתי לחבר אותו קבוע לחשמל עם שנאי ...בינתיים מצאתי בבית סוללות נטענות,בשלב זה זה בסדר.

פורסם

בדיוק את בעיית המחיר והטווח המוגבל פטרתי במע' שלי. רק שנשאר לי עוד שלב קטן עד להשלמת עבודה וזה שלב שדורש ידע!

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה חסר לך כרגע להשלמת הפרוייקט.

אם פשוט אתה צריך + קבוע כשהאזעקה ברכב נדרכת, זה לא ממש בעייתי, זה אפילו קל...

בחלק מהאזעקות ניתן לפתוח את האזעקה ולהלחים לך ממסר שיוצא + כשהאזעקה נדרכת.

בכל מקרה, אם תספר לנו איך זה עובד יהיו די הרבה אנשים שיוכלו לסייע לך.

עם כל החשאיות הזו אני לפחות לא ממש מבין מה הבעיה....

ולכן לא ממש יכול להציע לך פתרון....

פורסם

ערב טוב

אני צריך משדר ומקלט, כאשר המשדר הוא שלט (של אזעקה) והמקלט תפקידו להפעיל את המכשיר שלי. איפה אני יכול למצוא את זה?

פורסם

לא הבנתי מה חסר לך בדיוק... משדר ומקלט? אתה נתת קישור בהתחלה על מקום לבניית קיטים של משדרים באיפנון FM פשוטים יחסית.

אם אתה צריך עוד, אני מהנדס אלק', שלח לי ה"פ.

• תוכן חדש...