Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי תשלום קנס בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באיטליה וקיבלתי 2 קנסות, אחד מהם (הבעייתי) על נסיעה באזור אסור בפירנצה (כמובן שאין שלטים באנגלית) ונסעתי איך שוייז כיוון אותי.

לא הספקתי לאסוף אותם בדואר הרשום ואחר כך הגיע אלי במייל.

המייל התפספס וראיתי אותו כעבור זמן רב מה שגרם לסכום הקנס להכפיל את עצמו

כרגע הקנס עומד על 192 יורו, הקנס המקורי 90~ יורו.

שלחתי מייל וביקשתי התחשבות ולהחזיר את הקנס למחירו המקורי, הם הגיבו לי שיש לי 60 יום לשלם את ה 192 יורו אחרת הקנס יוגדל עוד יותר.

אני שוקל לשלוח להם מייל נוסף ולהגיד להם שאני לא מתכוון לשלם את הסכום המוגדל אלא רק את הסכום המקורי אם רוצים לראות את הכסף שלי.

השאלה, האם יכולים להיות לי סנקציות היות ויש לי אזרחות אירופאית ? או בעת כניסה/יציאה מ/למדינות באיחוד ?

יש לציין שאת הרכב השכרתי באמצעות הדרכון הישראלי, לא נראה לי שמישהו יודע על קיום האזרחות האירופאית.

מה אתם הייתם עושים במקומי ?

פורסם

אני? בולע את הגלולה ומשלם, אתה לא רוצה על כמה מאות שקלים להיכנס לרשימה השחורה באירופה(וכן, זה יכול לקרות) - סיכון כזה לא שווה עיקרון(ועל זה! העיריות והרשויות המקומיות בונות), באם הדוח הגיע מאוחר מאוד אליך הייתי מנסה אולי לדרוש את ההפרש מהחברת השכרה ששלחה אותו במועד מאוחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מבחינת מנטליות, זה שונה מישראל שמיים וארץ. אני בספק רב אם

אני שוקל לשלוח להם מייל נוסף ולהגיד להם שאני לא מתכוון לשלם את הסכום המוגדל אלא רק את הסכום המקורי אם רוצים לראות את הכסף שלי.

ידאיג מישהו או יגרום להם להתחשבות. יש פה מקרים שבהם הרשויות עושות טעות, מודעות לטעות ובכ"ז עונות לך "זה נורא מצער" ומצפות ממך לשלם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תשלם בלי למצמץ, ומהר.

עזוב צודק או לא, לא מעניין אף אחד.

הסיכון להיכנס לרשימה שחורה הוא אמיתי ומוחשי ולא צחוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מישהו יכול להרחיב על "הרשימה השחורה" מתוך ניסיון / ידע יד-1 ?

הרבה פעמים שמעתי את מסע ההפחדות הזה אבל אף פעם לא פגשתי אדם אשר נכנס לרשימה או קיבל סנקציות כלשהם.

מצד שני מכיר אנשים שלא שילמו ולא קרה להם כלום.

מדובר כאן בהפרש של ~400 שח, לא סכום קטן בכלל.

פורסם

האיחוד האירופי מנהל רישום אחיד בין כל המדינות החברות בו על עברייני תנועה (ועבריינים נוספים).

גם אם תצליח להכנס למדינת האיחוד, ברגע שתיעצר ע"י שוטר לבדיקה שגרתית אתה תכנס לבעיה שעלותה (מבלי לחשב את הזמן ואת זה שהלכה החופשה) ככל הנראה גבוה מ400 שקלים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ההתלבטות היא אם אתה מתכוון לבקר שוב במדינות האיחוד או לא.

גם אני קיבלתי כמה דוחות הזויים מאיטליה אחרי ביקור של שבוע.

בינתיים הגיעו כמה מכתבים באיטלקית, עד כמה שאני זוכר הגיע לאזור 1000 יורו.

לא שילמתי אבל גם לא מתכוון להגיע לשם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש בפורום סיפור על משהו בגבול גרמניה-שוויץ אאל"ט.

אבל אל תקשיב לאף אחד. בוא תהיה שפן נסיונות (או גבר-גבר). אל תשלם. שיחפשו.

או שלא תחזור לשם כמו הבחור המבריק והצופה למרחקים שמעליי. תמיד אפשר להישאר בארץ ולקטר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יש בפורום סיפור על משהו בגבול גרמניה-שוויץ אאל"ט.

אבל אל תקשיב לאף אחד. בוא תהיה שפן נסיונות (או גבר-גבר). אל תשלם. שיחפשו.

או שלא תחזור לשם כמו הבחור המבריק והצופה למרחקים שמעליי. תמיד אפשר להישאר בארץ ולקטר...

אם לא הייתי רוצה להקשיב לאף אחד לא הייתי כאן.

והתגובה ממש לא במקום, לא אמרתי שאני לא רוצה לשלם, אני פשוט לא רוצה לשלם כפול, מאמין שגם אתה לא.

מה שהולך שם זה ממש מלכודות תיירים, הם סומכים על זה שתיירים לא יבינו שאסור להכנס לאזורים האלה, וזה אחרי מיליון אזהרות שקיבלתי על האיטלקים טרם הנסיעה.

פורסם (נערך)

חפש שרשור של בגירה בנושא לפני כמה שנים

למיטב זכרוני הפעילו כנגדו משרד עורכי דין בארץ לגביית החוב.

והחוב היה ........

מאיטליה

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תוסיף את זה למחיר הכולל של הטיול כולל הקניות , הגלולה תומתק משהו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קיבלתי לפני כ-5 שנים קנס מאוסטריה על "נסיעה ללא מדבקת אגרה בשמשה הקדמית" כאשר בפועל נסעתי עם מדבקה אך לא מודבקת במקום הנכון (כי מהציורים על המדבקה אי אפשר להבין איפה מדביקים והמלל בשפה זרה),

לאחר ששלחתי להם תמונה של הרכב עם המדבקה הם עדיין התעקשו על הקנס, אז לא נשאר לי אלא להתעלם מהם.

היום אחרי 5 שנים ומספר פעמים שביקרתי ושכרתי רכב באיחוד (לא באוסטריה) לא נתקלתי בשום בעיה.

הקנס שלי היה מהחברה הלאומית לניהול כבישים או משהו כזה,

אצלך הקנס כנראה מהמשטרה או העירייה ולכן יכול להיות ההתיחסות שונה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...