Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש לנכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני זכאית להלוואה עומדת מביטוח לאומי לקניית רכב עד 1800 סמ"ק. לפי מה שאני יודעת הרכב הקובע הוא הונדה סיוויק וגובה המיסים עליו הוא בערך 60,000 ש"ח.

אני מעוניינת לקנות את הרכב הראשון שלי. רכב כמו הונדה סיוויק או כל רכב אחר בעל מנוע בנפח 1800 סמ"ק גדול מידי בשבילי. אני בת 21 ומחפשת רכב לא גדול במיוחד שישמש אותי לרוב לנסיעה ללימודים.

לפי מה שאני יודעת אני יכולה לרכוש כל רכב שאני מעוניינת בו אך ברגע שאקנה רכב שנפח המנוע שלו קטן מ-1300 גובה הקצבת ניידות תפחת בהתאם.

אני מחפשת המלצות לרכב לא גדול במיוחד משהו ממשפחת הסופר מיני שנפח המנוע שלו יהיה גדול מ-1300 ושיהיה חסכוני בדלק.

בנוסף יש לי שאלה לאנשים שמבינים בכל העניין הזה של רכישת רכב מביטוח לאומי, האם זה משתלם לקנות רכב שלא בדיוק עומד בתנאים של הרכב הקובע ?

פורסם

מסקרן אותי לדעת, עד כמה רשמו לך הנחה בטפסים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הגשתי את הבקשה עוד לא קיבלתי את האישור, אך כשישבתי עם הנציגה מביטוח לאומי היא אמרה לי שגובה המיסים על ההונדה סיוויק הוא בערך 60,000. וברגע שאקבל את האישור אני אדע בוודאות. אני זכאית להלוואה עומדת על 100% מהמיסים.

פורסם

ההנחה כרגע היא כ-55000 ש"ח בקירוב - ביטוח לאומי כבר לא פירסם מידע בנושא כחצי שנה (כנראה) כי ייצור הדגם המייצג הופסק.

הונדה ג'אז היא עם נפח מנוע גדול מ-1300 סמ"ק והגירסה המאובזרת ביותר שמחירה 120000 ש"ח תעלה לך כ-80000 ש"ח אחרי הורדה של כ-40000 ש"ח מיסים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...