Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

קניתי HU DEH2350 .

מחבר אותו למגבר.

והרמקולים שמחוברים למגבר מוציאים רק באס.

המגבר על FULL בקרוס...

יכול להיות שהHU הזה היציאה שלו רק לסאב?

פורסם

חברה יש עדכון:

עובד השירים עכשיו.

בהגדרות המכשיר (לא הרגילות אלה שמופיעות כשהמכשיר כבוי) שינתי את זה לFULL במקום SW.

ודרך המגבר אני חותך מה שאני רוצה..

הבעיה עכשיו שהסאב ממש חלש...

הרמקולים עובדים פצצה אבל הסאב נחלש מאוד..

מה לעשות?

שאלה מספר 2:

מה יותר טוב:

PIONEER DEH2350

KENWOOD KDC-U463

פורסם

הפתרון שמצאת מופיע בחוברת הוראות בסה"כ.

לא נראה שיש בהגדרות ה-HU אפשרות ל-HPF. מה הכיוונים במגבר לסאב?

כיצד בוצע הפיצול מזוג היציאות הבודד ב-HU למגבר?

הקנווד צעיר יותר ב-4 שנים (ועדין כבר כמעט בן 4 בעצמו) והאיקוולייזר שלו עדין בסיסי אך מעט יותר משוכלל מזה של הפיוניר.

למעט אם הוא מוצע לך בחינם, לא הייתי מתעקש להתקין אותו, ואפילו גם אז. אם כבר, מכשיר חדש אולי ויש כאלו בסיסיים באזור ה-400 ש"ח כבר (וגם פחות, כתלות בפונקציות הנדרשות).

פורסם

היי טום

1 הקנווד נמצא אצל אבא שלי ברכב והוא לא משתמש בכלל ביציאות למגבר לכן חשבתי להחליף איתו .. כדאי ?

2 לגבי הפיוניר כניראה דמיינתי לגבי הסאב כי מתי שמפעילים גם את הרמקולים זה תחושה אחרת.

אבל בכל מקרה כל פעם שאני מכבה את הרכב הוא חוזר להגדרות יצרן וזה ממש מעצבן כי כל פעם מחדש אני צריך

להעביר את זה מסאב לfull

3 יש לי כרגע ברכב מגבר 4 ערוצים לסאב + שתי 6 על 9 . עוד מגבר 2 ערוצים (אין גישור לסאב ) על שני רמקולים שהיו לי בבית ועכשיו חבר הביא לי עוד שני 6 על 9 ואני הולך להתקין עוד מגבר כניראה מונובלוק ואז לנצל את 2 הערוצים שהסאב תפס .

האם אצטרך עוד מצבר כבר ?

4 במפגש ראיתי שיצא עשן מהסאבים , לכן אני כבר לא בטוח - אם אני מגביה יותר מידי ויש ריח של רמקולים זה לא טוב או שזה בסדר?

תודה

פורסם

1. כן, אולי בכל זאת שווה. פספסתי שיש לו 2 זוגות יציאות ולא רק אחד כמו בפיוניר (ואם בכוונתך לנצל זאת תצטרך גם עוד זוג RCA). קח בחשבון שצמות החיווט שונות.
  2. חיווט החשמל אינו מחובר נכון. במקרה של הפיוניר (נראה שגם של הקנווד), חוט צהוב צריך להיות מחובר קבוע למצבר (עבור זכרונות) וחוט אדום אחרי סוויץ'.
  3. באיזה רכב מדובר? איפה תדחוף עוד 6X9? נשמע בלאגן. אם אתה מתכוון להוסיף מונובלוק (שיהיה מחובר כמובן לסאב), השתמש רק במגבר 4 ערוצים לטובת רמקולים קדמיים והאחוריים אם אתה מתעקש. בכל אופן, ציין בבקשה דגמים מדוייקים של כל הציוד שברשותך ויהיה אפשר לתת המלצות יותר קונקרטיות.
  4. לא צריך לצאת עשן ולא צריך להריח דבר. כיוונים נכונים יגנו על הציוד שברשותך.

פורסם (נערך)

1 סבבה אז אחליף איתו בכל מיקרה אני לא אוהב את פיונייר מי יודע מה...

ולגבי החיווט גם ככה לא היה לי מתאם וחתכתי את זה ואני מחבר עם סלוטייפ (השחור)...

2 אבדוק תודה

3 מדובר בסיטרואן ברלינגו חחח בכלל לא דיברתי את הרקמולים הקדמיים והאחורים.(הם מחוברים לHU)

יש לי זוג קדמיים ואחורים שמחוברים לHU ועוד 6 על 9 שמחובר למגבר והסאב מחובר למגבר ועוד שני רמקולים שמחוברים למגבר (בנתיים שני מגברים)

(כל הרמקולים בתיבה אחת והם יושבים בבגאז הענק שיש לי)

עכשיו אני כניראה אבנה עוד תיבה ואעשה לה חורים ל2 רמקולים 6 על 9..

בעזרת השם התכנון לאט לאט שיהיה לי איזה 5 תיבות כאלה בבגאז 3 של רמקולים ו2 של סאב...

יהיה מעניין :D

4 ניראה לי שכיוונתי טוב מתי שיחליטו פה לעשות מפגש לא בשבת אולי גם אני אוכל לוודא את זה.

D1022C23-3CF8-4038-B41B-65CCC67F9352.jpg

עריכה אחרונה על ידי daniel22
פורסם (נערך)

סוג של באדג'ט SPL. נו מילא.

להניח את ענין הסאונד בצד, לדעתי מדובר במצב שפוגע בבטיחות שלך. תיבות כאלו שלא מעוגנות כמו שצריך במקרה תאונה חלילה יהפכו לכלי נשק. אגב, בתמונה שהעלת בפורום הטכני, נראה שגם אין פיוז שמגן על הכבלים מהמצבר למגברים. מדובר בסכנת התלקחות חשמלית. לא משהו שאתה רוצה לחוות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...