Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

האם חלקיקי לכלוך אמורים להמצא בשמן מנוע(צרפתי תמונה ), המנוע עבר 800 ק"מ ?

מדובר ברכב חדש,בנוסף גיליתי שישנו עודף שמן ,הבדיקה בוצעה כאשר המנוע היה בטמפרטורת עבודה וכאשר היה קר ,בשני המקרים השמן עבר את סימון המקסימום.

שגיא

20171125_094754.jpg

פורסם

לא נראה לי שקיימת כאן בעיה כולשהי. נקה שוב פעם את המדיד היטב ובדוק שוב.

אתה בטוח שאתה מבצע את בדיקת שמן המנוע בצורה תקינה ? לעולם לא נתקלתי ברכב חדש שמפלס שמן המנוע גבוה או נמוך ממה שהייצרן ממליץ.

האם הרכב חנה במקום מפולס בזמן הבדיקה ?

תוכל לצלם את מדיד השמן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הכוונה ב"הבדיקה בוצעה כאשר המנוע היה בטמפרטורת עבודה"?

בדקת כשהמנוע היה מונע? או כשהוא היה כבוי וקודם לכן היה מונע בטמפרטורת עבודה?

אגב, קראת את ספר הרכב?

היצרן מציין באיזה תנאים למדוד את המפלס.

פורסם
לא נראה לי שקיימת כאן בעיה כולשהי. נקה שוב פעם את המדיד היטב ובדוק שוב.

אתה בטוח שאתה מבצע את בדיקת שמן המנוע בצורה תקינה ? לעולם לא נתקלתי ברכב חדש שמפלס שמן המנוע גבוה או נמוך ממה שהייצרן ממליץ.

האם הרכב חנה במקום מפולס בזמן הבדיקה ?

תוכל לצלם את מדיד השמן ?

בקשתי מהיבואן להחליף שמן ... הבדיקה בוצעה באיזור מפולס ,המנוע כבוי לאחר נסיעה בה הרכב הגיע לטמפרטורת עבודה והמתנה של עשר דקות לאחר כיבוי המנוע .

פורסם (נערך)
במידה ומפלס השמן גבוה ב-2-3 מילימטר מהמקסימום אין צורך להבהל ולרוץ למוסך לרוקן את העודף.

הלחץ היה לשווא ,נראה שהמדיד מראה כמות תקינה (המנוע קר ).

ביצעתי ארבע בדיקות עם מדיד השמן, בשתיים הראשונות השמן הכיל חלקיקים בשתים האחרונות כבר לא נראו.

מה דעתכם האם לבקר במוסך?

oil.jpg

מדיד שמן.jpg

עריכה אחרונה על ידי sagi tisser
פורסם

אין לך מה להבהל מהחלקיקים, השמן נראה חדש ונקי.

אלו חלקיקי פיח טבעי שמצטבר בשמן המנוע.

דאג לבצע טיפולים בזמן עם מסנן שמן מקורי ושמן שעומד בתקן היצרן.

באם קיים עודף שמן תוכל לרוקן מעט וסע לשלום.

פורסם
הלחץ היה לשווא ,נראה שהמדיד מראה כמות תקינה (המנוע קר ).

ביצעתי ארבע בדיקות עם מדיד השמן, בשתיים הראשונות השמן הכיל חלקיקים בשתים האחרונות כבר לא נראו.

מה דעתכם האם לבקר במוסך?

כפי שכתבתי בהודעה הראשונה אין צורך לבקר במוסך. לאחר שהשמן ישחיר אתה כבר לא תראה את החלקיקים :shock:. אכן מהתפקידים של השמן הינו לספוח מזהמים שונים הנוצרים בזמן פעולת המנוע וזה תקין לחלוטיין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...