Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ל בפברואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האשה מתחילה התמחות בפברואר ורוצה גיחה לחול (רביעי עד שני כזה) לפני.

מחפשים יעד כלשהו לטיול קצר ונחמד.

לא שוללים ערים\טבע\נוף.

היינו בצפון איטליה בספטמבר האחרון והיה מדהים.

היינו גם בברלין, לונדון ואוסטריה.

כל דבר שלא מהרשימה הנ"ל יתקבל :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הקור לא מפריע לך סע צפונה לריגה או וילנה.

גם הבלקנים באים בחשבון

אי מדבר על טיולים זולים שאפשר לסגור ב-1000-1500 ש"ח לאדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טבע ונוף לא תראה בפברואר.

אם אתם אנשי שופינג ומוזיאונים, לכו על זה.

אם אתם אנשי טבע וטיולים רגליים בטבע/ ברחובות ערים, הייתי מוותר על אירופה בפברואר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פברואר - סיכוי טוב לגשם בכל אירופה. בטיול עירוני זה לא קריטי.

מה התקציב?

כיון שלא הרביתם לטייל בעצם כל אתר חוץ מאלה שהזכרת (וגם אלה, אם אתה רוצה לחזור) יכול להתאים. אבל לקציצה קצרה הייתי בוחר בירה מזרח אירופית, מש מסדר שלישי - ממה שאני מכיר הייתי אומר בודפפשט, פראג, סופיה, בלגרד, ולפי עדות הבן הבכור שלי גם ריגה. יש אשפרות גם לערים מערב אירופיות עם היקף אתרים דומה, אבל אלה יהיו יותר יקרות. אלה ערים שמצריכות 2-4 ימים, ואם נביא בחשבון את ימי הטיסה זה פחות או יותר הזמן שיעמוד לרשותכם. להביא בחשבון שלא לכל יעד יש טיסות בכל יום, כך שיש מצב בו יהיה עליכם להתפשר מבחינת ימי הטיסה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רעיון מעניין.

מבחינת הטיסות זה מחייב שבוע. אני מדבר על טיסות ישירות (ישראיר בימי ג וארקיע בימי ד)

פורסם

נסיעות החורף שלי הן בד"כ בחנווכה. פה ושם גם באביב (מרס)

דווקא אהבתי את וינה.

אם טרם ביקרתם בפראג סע לשם. בהחלט תמלא 4-5 ימים, ואפשר גם לצאת מהעיר פעם או פעמיים. כך גם בודפשט .

להביא בחשבון שבפראג יש פעילות רבה של כייסים, להערך בהתאם עם פאוצ' מתחת לבגדים לדרכונים ולרוב הכסף וכרטיסי האשראי.

כתחליף אפשר בודפשט.

בשנה האחרונה יצאתי בדילים של ישראייר לסופיה (מוצלח) ולבלגראד (אהבתי את העיר, אבל בטיסה היה קהל שוקולד. בעיר פגשנו את הישראלים היפים). היתרון בדילים האלה שאין לך התעסקות רבה בארגון - תמורת סכום ידוע אתה מקבל טיסות, העברות ומלונות 5 כוכבים.

פורסם

פריז, אחלה יעד בחורף- יש המון מה לעשות (ברמה של לונדון), אוכל מעולה, בגלל החורף האטרקציות המרכזיות יחסית ללא תורים.

פורסם

לוציפר - התמחות במה ואיפה?

בארי - לפריז לא נוסעים ל-4 ימים. כפי שאמרת, זו הרמה של לונדון. שבוע זה רח לרחרוח ראשוני.

פורסם

מסכים לגמרי שזה רחרוח ראשוני ואין מה לנסות להספיק אפילו חצי מהאתרים המומלצים, אבל מה רע בזה? זה לא שיש הקצעה של מספר הפעמים שאפשר לטוס לעיר כלשהי... היינו בפעם הראשונה בפריז לפני 5 שנים לשבוע והשנה חזרנו ל- 4 ימים והספקנו את מה שלא עשינו אז. הפעם הראשונה שלי בלונדון הייתה לפני שנתיים, 3 ימים (נסיעת עבודה שהארכתי לסופ"ש) ולפני חצי שנה חזרנו ל- 5 ימים.

פורסם

הייתי בלונדון לפני שנים רבות, פעמיים שבוע. ברור לי שלא הספקתי כלום. כל שנה אני בודק את האפשרות לנסוע לשם לשבוע נוסף, כל פעם המחירים שוברים אותי. ולא שאני נוסע רק ליעדים זולים - חפש את השרשור שלי מלפני חודש על איסלנד - אבל המחירים בלונדון גבוהים מאד. כך גם פריז - הייתי שם ב-1999 עם ילדים צעירים, שבוע עמוס עם ביקור במוזיאון אחד בלבד (מוזיאון המדע המדהים), אני רוצה לחזור, אבל, שוב, המחירים בלתי נתפסים.

פורסם

שמע, זול זה לא (שתי הערים עם מחירי המלונות הגבוהים באירופה, ובפער גדול) אבל גם לא יקר בטירוף (בטח בלי ילדים). המלון בפריס עלה לנו 150 יורו ללילה, חדר פצפון אבל מיקום מעולה. מחירי מוזאונים ואטרקציות מרכזיות בין 10 ל- 20 יורו לאדם. האוכל לא יקר יותר מבארץ, ואם רוצים להתפנק בלי להגזים אז עסקיות צהריים במסעדות כוכב מישלן זה אחלה מבצע.

• תוכן חדש...