Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2002 בעיית מתח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי רנו קליאו 2002 ידנית מנוע 1.4 16v עם 114k קילומטר, שמתי לב שכאשר האוטו מונע והוא עומד במקום בניוטרל ואני לוחץ לדוגמא על לחצן סגירה או פתיחה של החלונות המתח ברכב משתנה ומשתלבות עם זה קצת רעידות.. לאחר מכן בדקתי את זה וראיתי שכאשר הרכב מונע יש מתח של 14v כמו שצריך וכאשר אני לוחץ על הלחצן החשמלי זה יורד ל12v עד שאני עוזב את הלחצן ואז חוזר למתח נורמלי, חשוב לציין שכאשר המזגן מופעל מורגשות קצת רעידות מנוע לעומת בלי מזגן. מה יכולה להיות התקלה? תודה רבה לעוזרים!

פורסם

היו קצת בעיות התנעה אבל לא מבחינת המצבר אלא מבחינת משאבת הדלק... כי סטרטר והכל יש כמו שצריך, כמו כן מצבר הוחלף בסוף 2015

פורסם

כמה זמן עובר עד אשר המתח עולה שוב פעם ל-14 וולט לאחר לחיצה על כפתור הורדה/העלאה של החלונות ?

בעיקרון המתח יורד מעט וחוזר למתח המקור כמעט בכול רכב לפרק זמן קצר מאוד ובדרך כלל ניתן לראות גם שינוי בעוצמת התאורה של הפנסים אבל זה לא צריך להתבטא גם ברעידות של הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מיד חוזר חזרה ל14v כמו שציינתי אבל השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לרעידות, יכול להיות שזאת בעיה במנוע צעדים?

• תוכן חדש...