Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סתימה בחדר המקלחת


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי חדר מקלחת ובה מקלחון ומטר ממנה אסלה.

 

כשאני מדיח את המים באסלה, אני רואה ושומע בועות מפתח הניקוז של המקלחון, ואז המים יוצאים מפתח המקלחון ובאסלה המים יורדים לאט.

 

ניסיתי בעזרת פומפה באסלה וזה לא עזר. ניסיתי גם לפתוח את הסתימה בעזרת קפיץ בפתח הניקוז של המקלחון.

 

האם זה תקין?

 

איך אפשר לפתור את הבעיה?

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תראה אם יש לקולטן ה4 צול פתח ביקורת באפסילון שמתחבר לאסלה.

פתח אותו, ובדוק את ה"פניות" שלו לכל הכוונים, ובעיקר כלפי מטה.

סביר שתמצא שם אוצרות שסותמים את המעבר שלו כלפי מטה, מה שגורם לחזרה דרך קופסאות הביקורת האחרות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

 

פורסם

מעדכן , מדובר ביחידת דיור שהיא בקומת מרתף .

 

הבעייה היייתה שהבור ביוב התמלא , בעקבות כך שהמשאבה הפסיקה לעבוד .

 

לאחר שבא האינסלטור מטעם משכירת הדירה , הוא שאב את הבור ביוב בעזרת משאבה שהוא חיבר לה צינור ושאב את כל תכולת הבור ביוב לביוב ברחוב .

 

הוא אמר שכתוצאה מזריקת נייר טואלט לאסלה זה גורם למשאבה להפסיק לעבוד , עד שמנקים כמו שהוא ניקה .

 

נראה לי תמוה משהו , האם באמת משאבות טבולות במרתפים לא יודעות להתמודד עם נייר טואלט ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

נייר טואלט אמור להתפורר במים.

השאלות הן:

1. האם אכן מדובר בנייר טואלט, שכן סופגים אחרים, למשל מגבות נייר, אינם מתפוררים.

2. מה היחס בין כמות הנייר לבין כמות המים המשמשים לשטיפה - האם כמות המים מספקת על מנת לפורר את הנייר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

האינסטלטור צודק, יש משאבת העלאה ובדרך כלל מי שאחראי על תקלות בא היא השוכר של הדירה ולא המשכיר.

בדרך כלל גם רשום בחוזה, לא לזרוק נייר טואלט, ודברים אחרים לאסלה, ובמידה ויש תקלה במשאבה, השוכר ישא בעלויות התיקון.

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

  • אחראי פורום
פורסם

אולי הוא התכוון למגבונים, שהם אויבים גדולים מאוד של מערכת הביוב.

יש לי שכן שנמצא בסוף שרשרת של בתים והנקודה האחרונה היא בשטח שלו, כל כמה חודשים יש לו הצפה ומוציאים משם גושים של מגבונים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גרתי פעם ביחידת דיור שכזאת.

גם חתמתי בחוזה שאסור לזרוק נייר לאסלה. בעל פה הוסבר לי שאסור לזרוק כמויות גדולות של נייר בגלל שזה יתקע במשאבה.

בפועל גם בלי לזרוק כמויות של נייר היתה סתימה / הצפה מידי פעם. בעל הבית היה די בסדר רוב הזמן ולא האשים אותנו. באחת הפעמים הביא אינסטלטור עם ציוד מיוחד שמצלם בתוך הצינורות. אז הוא גילה 2 יתדות (מוטות פלדה דקים) שנעוצים בצנרת ביוב וגורמים לחסימה חלקית.

 

בהמשך החורף ביום הכי סוער שאני זוכר באזור המרכז (כמויות גשם וברד מטורפות) היתה הפסקת חשמל. המשאבה הפסיקה לעבוד (ולא היה גנרטור לגיבוי) כל הגשמים נכנסו לביוב שעלה וגרם להצפה די רצינית. זה (בין השאר) היה הקש ששבר את גב הגמל וגרם לנו בהמשך לעזוב.

 

אסף

פורסם

^ נשמע כמו כיף גדול...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

×
×
  • תוכן חדש...