Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 100K וקצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

זקוק להמלצה על רכב עד 100 K וקצת...

כרגע אני נוהג על יונדאי I20 ואני לא נוהג יחסית הרבה.

בממוצע 10 אלף בשנה. אולי קצת פחות.

חשוב שברכב הבא שלי, שיהיה זריז יותר, מעוצב טוב יותר, ומבחינה בטיחותית שיספק בטיחות גבוהה.

ומובילאיי מן הסתם לא נחשבת חח

כן, הייתי רוצה שברכב החדש יהיו ג'אנטים נורמלים ולא מפלסטיק, התנעה ללא מפתח, סך הכל הייתי רוצה שהרכב יהיה מודרני

אני כן אוהב לתת גז בהתחלה, בשביל ההרגשה. אני לא נוהג מהר יחסית, אבל מידי פעם יש לי יציאות של נהיגה מהירה, במקרה שמישהו בכביש מחליט לנהוג כמו סבתא זקנה

עשיתי נהיגות על כמה רכבים.

1. מאזדה 3- לא ממש הרגשתי את הרכב כי זה היה בתל אביב הפקוקה, אבל יחסית היה סבבה- הבעיה היא שהמחיר גבוה- הרצון שלי היה לקנות את גרסת האצב'ק

2.קיה ריו החדשה- נהגתי עליה,והיא באמת נחמדה רק שהיא ממש מזכירה לי את היונדאי בנהיגה. פלוס היא דיי מאסיבית בהשוואה ליונדאי (חיצונית היא גדולה יחסית)

3. הונדה סיויק החדשה- נהגתי עליה סתם בשביל לקבל פרופורציה על רכב שנחשב יחסית איכותי. רק שמחיר של 140 אלף קצת המון גבוה בשבילי.

4.טיוטה יאריס- רכב בהחלט חמוד. אבל המנוע שלו יחסית לא זריז וכן בא לי לתת גז ולהרגיש שאני נוהג

5.סיאט איביזה החדשה- דווקא מכל הרכבים, מהרכב הזה הכי התלהבתי. גם מבחינה עיצובית- את הדגם 2017 אני ממש אוהב בהשוואה לדגם המעוגל הקודם שהם הציעו.

מה שמפריע לי ברכב, זה שנתיים אחריות, טיפולים יותר יקרים מאשר בקוריאני (יונדאי שלי) וכנראה ביטוח יותר יקר

העדפה שלי לרכב חדש ולא יד שנייה.

כמו כן הבנתי שפולו החדשה אמורה לצאת בינואר פברואר.. רק שלא בא לי לחכות המון זמן.

אני צריך עוד למכור את הרכב שלי

קראתי פה כמה שרשורים והבנתי שסיטרואן C3 אמור להיות נחמד. אני חושב שאנסה לעשות עליו גם נסיעת מבחן.

מה דעתכם? אולי אני מפספס עוד רכב כלשהו ?

תודה מראש! וסליחה על החפירה!

עריכה אחרונה על ידי Pilot
פורסם

קיה ריו היא דיי מה שיש לך היום רק בעיצוב אחר ועם 6 הילוכים, לא נראה לי שתמצא בה מה שאתה מחפש.

מאזדה 3 מכונית מאוד ראויה רק שהיא חורגת מהתקציב, כדאי לך לבדוק את המאזדה 2 הקטנה והזולה יותר.

סיאט איביזה היא בחירה טובה אבל עלויות האחזקה גבוהות יותר, גם הטיפולים וגם הביטוח. אתה יכול לבדוק גם את סקודה פביה אבל בעיני האיביזה עדיפה.

סיטרואן C3 מאוד נחמדה וגם מאובזרת לא רע, לי היא הייתה קצת רכה מדי. פיג'ו 208 מגיעה עם אותו מנוע ותיבת הילוכים וקיבלה עכשיו בלימה אוטונומית חשובה.

פורסם (נערך)

זהו... באמת הקיה ריו הרגישה כמו היונדאי שלי.

מהסקודה פביה פחות אהבתי את המראה שלה. וכמו שאמרת, רשמו פה לא מעט פעמים שסיאט עדיפה עליה

בנוגע למאזדה 2, חשבתי עליה אבל היא נראית לי כמו גרסה של ה 3 אצב'ק רק גרסה שחתכו אותה.

השאלה אם היא שווה את הכסף?

בנוגע לפיג'ו 208 הביטוח לא יקר ?

וסיטרואן, מה הכוונה רכה מידי ?

תודה

פורסם

מאזדה 2 היא מכונית קטנה יותר מה-3, הפערים דיי מורגשים. בעיני היא קצת יקרה אבל אני מאמין שבפועל היא נמכרת בהנחות.

מחיר ביטוח היא אינדיווידואלי, בדוק ותשווה מחירים לפני שאתה רוכש.

לגבי הסיטרואן, המתלים מאוד רכים ובכבישים גליים היא קצת מתנדנדת.

לגבי הקליאו, לא הצעתי אותה כי בעיני היא מרגישה מיושנת וחסרה אבזור בטיחות שקיים במתחרות.

פורסם

עשית פה קצת סלט.

מאזדה 3 והונדה סיוויק הן משפחתיות, הונדה ג'אז ומאזדה 2 הן הסופרמיני הרלוונטיות.

שתיהן מציעות מערכות בטיחות מקוריות (המאזדה מרמת גימור דינאמיק ) , והמאזדה מציעה ביצועים טובים מאוד ביחס למנוע אטמוספרי.

הג'אז פחות עקב גיר רציף (מה שחשת ביאריס כנראה נובע מהגיר , גם שם הוא רציף) וכנראה גם לא מה שאתה מחפש.

הסיטרואן C3 מאוד נוחה והשילוב מנוע גיר עובד מצוין בעקיפות. אבזור בטיחות מקורי נטול מובילאיי ועדיף בגרסה הבכירה, פלוס 5 שנות אחריות.

לא צוינה פה הסקודה פאביה, שעכשיו נמכרת במבצע הכולל דלק לשנה, אבל מצד שני האיביזה זה דגם חדש יותר ואני מאמין שהייתי מעדיף אותה אם כבר.

פורסם (נערך)

יואב,

נכון בהתחלה ממש רציתי את המאזדה 3 האצב'ק אבל המחיר שלה באמת היה מעל התקציב שלי.

הסיווק ניסיתי רק בשביל להרגיש, איך רכב "גדול" יותר מרגיש על הכביש ות'אמת שלא ממש התלהבתי ממנו.

אחרי זה הלכתי לבדוק מכוניות שיותר רלוונטיות לתקציב שלי

העניין שצריך גם לחשוב את עלויות הביטוח, טיפולים תקופתיים לאורך הזמן ולא רק את המחיר של הרכב.

אני מביחינתי הייתי הולך על הסיאט בגלל שממנה הכי התלהבתי. רק שהביטוח היקר, הטיפולים ורק שנתיים אחריות קצת הדליק לי נורות אדומות.

הפאביה.. פחות התחברתי ללוק שלה.

מאזדה 2... לא יודע...

אנסה את הסיטרואן C3 למרות שגם שם אני חושש מטיפולים וכמו כן אם היא תיהיה רלוונטית בשוק מכוניות יד השנייה כשארצה למכור אותה בעתיד הרחוק

אגב מה דעתכם על סוזוקי ויטרה ? היא גם עומדת בתקציב, בערך..

פורסם
יואב,

נכון בהתחלה ממש רציתי את המאזדה 3 האצב'ק אבל המחיר שלה באמת היה מעל התקציב שלי.

הסיווק ניסיתי רק בשביל להרגיש, איך רכב "גדול" יותר מרגיש על הכביש ות'אמת שלא ממש התלהבתי ממנו.

אחרי זה הלכתי לבדוק מכוניות שיותר רלוונטיות לתקציב שלי

העניין שצריך גם לחשוב את עלויות הביטוח, טיפולים תקופתיים לאורך הזמן ולא רק את המחיר של הרכב.

אני מביחינתי הייתי הולך על הסיאט בגלל שממנה הכי התלהבתי. רק שהביטוח היקר, הטיפולים ורק שנתיים אחריות קצת הדליק לי נורות אדומות.

הפאביה.. פחות התחברתי ללוק שלה.

מאזדה 2... לא יודע...

אנסה את הסיטרואן C3 למרות שגם שם אני חושש מטיפולים וכמו כן אם היא תיהיה רלוונטית בשוק מכוניות יד השנייה כשארצה למכור אותה בעתיד הרחוק

אגב מה דעתכם על סוזוקי ויטרה ? היא גם עומדת בתקציב, בערך..

פות"ש, הרכב שאתה מתאר הוא C3. המתלים קצת רכים אני מסכים, אבל הרכב זריז ומהנה, מצב ספורט כשאתה רוצה לפתוח, נוח מאוד והמודל המאובזר מאוד מאובזר. ביטוח זול. לא הבנתי מה זה "חושש מטיפולים" אתה מטפל ויש לך אחריות חמש שנים. לגבי שוק משני - לאל פתרונים ואולי גם לא לו, אף אחד לא יודע איך השוק יתמחר את הקקטוסים, C3, את C4 שתושק ב-2020 והג'יפונים החדשים של PSA.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...