Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשקאי/3008/קדג׳אר/אטקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב ברצינות על הקשקאי ברמת הבסיס מנוע בנזין 1200 טורבו לעומת גרסאות הבסיס של שאר הדגמים שציינתי

ביצעתי נסיעת מבחן קצרה עליו והתרשמתי מאוד מהאיכות הכללית וממערכות הבטיחות החשובות. והביצועים הרגישו לי בסדר גמור.

קראתי ביקורות באנטרנט ואני קצת חושש לעניין הביצועים. האם הוא עד כדי כך חלש?

כמו כן כיצד מערכת המולטימדיה בהתקנה מקומית ? האם היא איכותית ?

למעט עניין המנוע , אני די סגור על הרכב. אשמח לתגובות

פורסם

אם הביצועים מספקים אותך אז לא רואה בעיה כאן.

אולי תקח נסיעת מבחן על האטקה בשביל לקבל בסיס להשוואה , והוא מציע את הביצועים הכי טובים מבין האופציות שציינת ותדע בעצמך אם אתה רוצה עוד כוח או שמסתפק במה שהקשקאי מציע.

פורסם

אני מציע לך מאד לבצע נסיעת מבחן על ארבעת הרכבים,הקשקאי לדעתי חלש משמעותית משאר הרכבים וגם הגיר הרציף מרגיז במיוחד בהאצה.

פורסם

עדיף אולי שלא יעשה נסיעות מבחן נוספות . זה עלול לגרור אותו להתלבטות חדשה . אובייקטיבית הקשקאי הוא החלש בחבורה אבל סובייקטיבית פות"ש מאד מרוצה ממנו . אז אם כבר מצא את מבוקשו שילך על זה. לפעמים לא לדעת זה יתרון.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן בקשקאי בנזין ולאחריה בדיזל.

המלצה חמה, תוסיף כמה גרוש ותקח את הדיזל, זה יחזור אליך בריבית דה ריבית!

אפילו הגיר בדיזל מרגיש טוב יותר ומרשה לעצמו לדמות העברת הילוכים (בבנזין הוא לא יכול כנראה בגלל שהוא חייב להיות בסל״ד גבוה ליעילות).

פורסם
עדיף אולי שלא יעשה נסיעות מבחן נוספות . זה עלול לגרור אותו להתלבטות חדשה . אובייקטיבית הקשקאי הוא החלש בחבורה אבל סובייקטיבית פות"ש מאד מרוצה ממנו . אז אם כבר מצא את מבוקשו שילך על זה. לפעמים לא לדעת זה יתרון.

ואם הוא יגלה שאחד הרכבים האחרים מתאימים לו משמעותית יותר עדיין לא כדאי שיבצע נסיעות??..

פורסם

אני חושב ברצינות דווקא על הקשקאי(חדש מהסוכנות) מכיוון שקיבלתי מניסאן הצעה מחיר מצוינת בטרייד אין על הרכב שלי שלא נראה לי שאקבל בחברה אחרת וכמו כן לאטקה 2 שנות אחריות בלבד.

הקשקאי לאחר מתיחת הפנים מציעה מערכות בטיחות שלא קיימות ברכבים האחרים.

כמו כן סביר להניח שלקשקאי תהיה שמירת ערך טובה הרבה יותר מהשאר.

ברור לי שהקשקאי בנזין חלש יותר משאר הרכבים שציינתי. השאלה היא עד כמה זה משמעותי?

בסוכנות טוענים שהקשקאי 1.2 טורבו בנזין מקביל לספורטאז/טוסון עם מנוע 2000. האם זה באמת כך? או שהקשקאי בנזין מקבילה מבחינת ביצועים לספורטאז/טוסון 1600?

פורסם

עד כמה שנראה על הנייר, ה1.2 של הקשקאי מקביל ל1.6 ולא למנועי 2.0 של הקוריאניות בביצועים (יש הפרש משמעותי בהספק שהמנועים מפתחים לטובת הקוריאניות). כנראה שהסוכן הגזים.

מה שכן, לפחות ביחס אליהם , הוא אמור לפחות להיות חסכוני יותר.

פורסם

לחבר יש כזו עם מולטימדיה מקומית והוא מרוצה מאוד ממנה,

הוא טוען שניסה במבחן לבדוק את המקורית והיא יותר קטנה ופחות נוחה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אתה מתעקש על דגם ה-1.2 בנזין והאמת שאין לי מושג למה.

תזמין נסיעת מבחן ותראה בעצמך עד כמה הדיזל טוב יותר.

בנוסף שהוא מושך טוב יותר, הוא הרבה פחות מתאמץ ועקב כך גם שקט יותר מהבנזין, אפילו במהירות שיוט.

בנוסף גם צריכת הדלק תהיה טובה יותר.

אם זה רק נושא המחיר, אז קח בחשבון שרוב (אם לא כל) ההפרש במחיר הרכישה (10,000₪) יחזור אליך ביום המכירה.

מה גם שהדיזל כנראה יהיה הרבה יותר מבוקש ביד-2.

לאחר נסיעת מבחן אני אישית יכול לומר לך שאין סיכוי שהייתי רוכש את הבנזין, גם אם לא היה דיזל.

הוא נשמע מתאמץ יתר על המידה, בעליות הוא בכלל לא משהו, וגם בשיוט הוא לא רגוע מספיק לטעמי.

יכול להיות שמבחינת תאוצה הוא כמו הקוראניות 1.6, אך אם כבר אז יחידת הכוח שלהן תהיה נעימה יותר עקב גיר אוטומטי פלנטרי ולא רציף שנשמע מתאמץ מידי.

פורסם
אני חושב ברצינות דווקא על הקשקאי(חדש מהסוכנות) מכיוון שקיבלתי מניסאן הצעה מחיר מצוינת בטרייד אין על הרכב שלי שלא נראה לי שאקבל בחברה אחרת וכמו כן לאטקה 2 שנות אחריות בלבד.

הקשקאי לאחר מתיחת הפנים מציעה מערכות בטיחות שלא קיימות ברכבים האחרים.

כמו כן סביר להניח שלקשקאי תהיה שמירת ערך טובה הרבה יותר מהשאר.

ברור לי שהקשקאי בנזין חלש יותר משאר הרכבים שציינתי. השאלה היא עד כמה זה משמעותי?

בסוכנות טוענים שהקשקאי 1.2 טורבו בנזין מקביל לספורטאז/טוסון עם מנוע 2000. האם זה באמת כך? או שהקשקאי בנזין מקבילה מבחינת ביצועים לספורטאז/טוסון 1600?

לכל הרכבים הנ"ל יש מערכות בטיחות אקטיביות ככה ששם אין לניסאן יתרון.

אתה רוצה לדעת עד כמה הקשקאי חלש ולא מרשים לנסיעה?

לך תעשה נסיעה ב3008 בנזין.

פורסם (נערך)

ל- 3008 ברמת אקטיב אין שום מערכות בטיחות.

ביום שישי האחרון אני בחנתי בעצמי הן את הקשקאי והן את האקסטרייל מתוחי הפנים (לאחר שלפני כמה חודשים בחנתי אותם בגרסאות לפני מתיחת הפנים).

שוב התרשמתי מאד מאיכות החומרים, לדעתי רמה יותר גבוהה אפילו מהפולקסווגן טיגוואן והסיאט אטקה אותם בחנתי כמה דקות לפני כן (בהקשר זה אציין שהטיגוואן איכזב אותי, יותר מדי פלסטיקים נוקשים ופשוטים מלבד החלק העליון של הדשבורד, למעשה די דומה לאטקה ברמת אקסלנס אותה בחנתי (רמת הגימור הגבוהה באטקה. אני זכרתי שהמצב יותר טוב בטיגוואן).

המרווח ותא המטען בקשקאי על הצד הבינוני עם נטיה לחלק הקטן של הבינוני :-), אבל מספקים בהחלט. המושב האחורי נמוך.

באקס טרייל המרווח לרגליים במושב האחורי גדול יותר ובעיקר המושב גבוה באופן חריג מאד, לדעתי הגבוהה ביותר יחסית לקו החלונות ולריצפת הרכב מבין הג'יפונים העממיים, תחושה מאד טובה לשבת שם, לילדים יהיה כיף במיוחד, שדה הראיה מצויין ותנוחת הישיבה נוחה (המושב מתאים יותר לשני אנשים). ברמת טקנה יש כסאות עור ביחד עם שילוב עור בדשבורד. אוירה טובה מאד.

ושוב נתקלתי בתנוחת נהיגה בעייתית בשניהם (מבנה הדשבורד זהה בשניהם), שמצריכה ישיבה רחוקה מההגה אחרת בישיבה נכונה ברך רגל ימין נתקעת בקונסולה המרכזית.

אפשר לנהוג כך, למעשה מרבית הנהגים נוהגים כך, אבל מבחינתי זו נקודה חשובה מאד בשיקולים אם הרכב מתאים לי או לא.

אם הייתי בוחר בקשקאי בוודאי שהייתי מעדיף את גירסת הדיזל ואולם גירסה זו לא מופיעה ברמת האבזור הגבוהה "טקנה" אלא רק גירסת הבנזין. גירסה זו מכילה מכל טוב לרבות כסאות עור נפה עם דוגמת קוביות שנראים מאד איכותיים בתמונות ולרבות כסא נהג חשמלי עם זכרונות גם למראות הצד וגם כניסה והנעה ללא מפתח שזה משהו שאני מאד רוצה.

באופן תמוה לא ראיתי שיש בקרת שיוט אדפטיבית ותיקון סטייה מנתיב אקטיבי אלא רק התרעה גם בגירסה זו. זה גם חסרון לא קטן בעיקר בקרת השיוט האדפטיבית.

את גירסת הדיזל אפשר לקבל בשתי רמות אבזור פחותות, כאשר הבכירה בהם חסרה את האבזור הנ"ל שיש בטקנה

היא למעשה נמכרת ברמת המחיר של הטקנה בנזין.

דרך אגב האטקה אקסלנס הפתיע אותי לטובה, יש בו כסאות עור עם אלקנטרה ועוד כמה נגיעות בתא הנוסעים שמשפרים מאד את התחושה.

הן המרווח לרגליים במושב האחורי הן נפח תא המטען גדולים יותר באופן די משמעותי מהקשקאי. ניתן להגיע לתנוחת נהיגה נכונה ללא כל בעיה. באולם התצוגה האטקה הייתה בצבע כתום ששיפר גם את המראה החיצוני האנמי.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני יודע שהאטקה וגם ה3008 במנוע בנזין ואפילו דיזל חזקות משמעותית מהקשקאי עם מנוע בנזין.

השאלה היא האם קשקאי עם מנוע הבנזין באופן אובייקטיבי מרגיש ממש ? וכן ביחס למשפחתיות עם מנוע 1600?

כמו כן כי שכבר ציינתי סביר להניח שמירת הערך קשקאי תהיה טובה משמעותית מהשאר

פורסם
ל- 3008 ברמת אקטיב אין שום מערכות בטיחות.

ביום שישי האחרון אני בחנתי בעצמי הן את הקשקאי והן את האקסטרייל מתוחי הפנים (לאחר שלפני כמה חודשים בחנתי אותם בגרסאות לפני מתיחת הפנים).

שוב התרשמתי מאד מאיכות החומרים, לדעתי רמה יותר גבוהה אפילו מהפולקסווגן טיגוואן והסיאט אטקה אותם בחנתי כמה דקות לפני כן (בהקשר זה אציין שהטיגוואן איכזב אותי, יותר מדי פלסטיקים נוקשים ופשוטים מלבד החלק העליון של הדשבורד, למעשה די דומה לאטקה ברמת אקסלנס אותה בחנתי (רמת הגימור הגבוהה באטקה. אני זכרתי שהמצב יותר טוב בטיגוואן).

המרווח ותא המטען בקשקאי על הצד הבינוני עם נטיה לחלק הקטן של הבינוני :-), אבל מספקים בהחלט. המושב האחורי נמוך.

באקס טרייל המרווח לרגליים במושב האחורי גדול יותר ובעיקר המושב גבוה באופן חריג מאד, לדעתי הגבוהה ביותר יחסית לקו החלונות ולריצפת הרכב מבין הג'יפונים העממיים, תחושה מאד טובה לשבת שם, לילדים יהיה כיף במיוחד, שדה הראיה מצויין ותנוחת הישיבה נוחה (המושב מתאים יותר לשני אנשים). ברמת טקנה יש כסאות עור ביחד עם שילוב עור בדשבורד. אוירה טובה מאד.

ושוב נתקלתי בתנוחת נהיגה בעייתית בשניהם (מבנה הדשבורד זהה בשניהם), שמצריכה ישיבה רחוקה מההגה אחרת בישיבה נכונה ברך רגל ימין נתקעת בקונסולה המרכזית.

אפשר לנהוג כך, למעשה מרבית הנהגים נוהגים כך, אבל מבחינתי זו נקודה חשובה מאד בשיקולים אם הרכב מתאים לי או לא.

אם הייתי בוחר בקשקאי בוודאי שהייתי מעדיף את גירסת הדיזל ואולם גירסה זו לא מופיעה ברמת האבזור הגבוהה "טקנה" אלא רק גירסת הבנזין. גירסה זו מכילה מכל טוב לרבות כסאות עור נפה עם דוגמת קוביות שנראים מאד איכותיים בתמונות ולרבות כסא נהג חשמלי עם זכרונות גם למראות הצד וגם כניסה והנעה ללא מפתח שזה משהו שאני מאד רוצה.

באופן תמוה לא ראיתי שיש בקרת שיוט אדפטיבית ותיקון סטייה מנתיב אקטיבי אלא רק התרעה גם בגירסה זו. זה גם חסרון לא קטן בעיקר בקרת השיוט האדפטיבית.

את גירסת הדיזל אפשר לקבל בשתי רמות אבזור פחותות, כאשר הבכירה בהם חסרה את האבזור הנ"ל שיש בטקנה

היא למעשה נמכרת ברמת המחיר של הטקנה בנזין.

דרך אגב האטקה אקסלנס הפתיע אותי לטובה, יש בו כסאות עור עם אלקנטרה ועוד כמה נגיעות בתא הנוסעים שמשפרים מאד את התחושה.

הן המרווח לרגליים במושב האחורי הן נפח תא המטען גדולים יותר באופן די משמעותי מהקשקאי. ניתן להגיע לתנוחת נהיגה נכונה ללא כל בעיה. באולם התצוגה האטקה הייתה בצבע כתום ששיפר גם את המראה החיצוני האנמי.

איך התרשמת מהביצועים של גרסת הבנזין ?

• תוכן חדש...