Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת פנים לקקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שמדובר במתלים הידראולים?

הרבה זמן לא היו מתלים הידראולים לסיטרואן.

יש בעיקרון גם ב C5 AIRCROSS אבל אני חושב שעוד לא התחילו למכור אותם.

יש גם בלימה אוטומטית וזיהוי שלטים, בטח יורידו את זה בארץ ויתקינו מובילאיי.

אייל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי טעות שהודירו את האייר באמפ בצד,

שאפו שחזרו להידראוליים,

לא הבנתי למה הפסיקו איתם,

המערכת היתה אמינה מאוד בסוף ימיה,

וסיפקה נוחות נסיעה שאין שני לה.

מעניין אם זה ייקר משמעותית את הרכב.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אני חושב שמדובר במשהו שונה לגמרי מהמערכת ההידרו-פנאומטית הקודמת. ממה שהבנתי היא נעלמה כי היא היתה יקרה מדי לייצור. צריך כנראה לחכות ולראות מה הבולמים האלו יודעים לעשות.

עניין החלונות לגמרי מתסכל. פרט לזה (ואני מניח שלובינסקי יפסיקו להביא גיר ידני) זה נראה פשוט בול בפוני. כמה חבל...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הקקטוס החדשה נראית כמו c3 מגודלת ללא באמפים.

באופן אישי, דווקא אהבתי את המראה החדש.

לגבי החלונות מאחורה, זה דווקא פתרון נהדר למשפחה עם ילדים קטנים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כמה שהקקטוס מקורית ושונה, המכירות לא המריאו והיו צריכים להפוך אותה ליותר קלה לעיכול. אני מאוד אהבתי את המקוריות שלה, אבל אהבה לא מביאה רווחים ליצרן.

פורסם
עם כל האהבה שלי למותג , מעניין אם זה רק אני או שיש עוד גולשים בפורום כמוני , אני לא רואה את עצמי קונה רכב שהמולטמדיה שלו לא קשורה לכלום ובולטת בצורה כזו מהדשבורד. כל כך בולט איך שהיצרן ניסה לחסוך , השתמש בחלקים שהיו לו והדביק אותם איכשהו העיקר שיצא משהו שאפשר יהיה להגיד שלרכב יש מסך מולטימדיה .

גם במרצדס A180 , גם באאודי A3 , גם במזדה 3 . פשוט לא יפה לדעתי .

עיצוב נקי כמו בגולף או ב 308 הרבה יותר יפה .

המסך נמצא למעלה כדי לאפשר תפעול שוטף וניווט עם מינימום הסטה של המבט מהכביש, מסכים שממוקמים מתחת לפתחי המיזוג בקונסולה המרכזית צריכים להיפרד מהעולם כבר. במיוחד מה שקורה בC3 aircross (מסך ממוקדם נמוך ותפעול של המזגן מבצע ממנו ע"י טאץ') מהווה עבורי דיל ברייקר חד משמעי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סקירה סטטית מקיפה יחסית, בנוסף ראיונות עם האחראים לגישה החדשה בסיטרואן.

לדעתי העיצוב החדש עדיף מעט על הישן, רק שלא יביאו את הקקטוס עם הגג הפנורמי, משום מה אין אפילו וילון להסתרת השמש !

פורסם
הC4 יוצאת לפנסיה והקקטוס יישב מעתה במשבצת שלה.

אישית אני לא רואה איך מכונית עם חלונות אחוריים לא נפתחים משתלבת בתור שחקנית משמעותית בשוק הקומפקטיות-מיינסטרים - לתחושתי (שלא מבוססת על כלום) זה יהיה סוג של stop gap עד להצגת מחליפה אמיתית ל C4 היוצאת.

פורסם

הבולמים יגיעו עם כריות עצירה הידראוליות, שלא כמו הבולמים עם המערכת הפניאומטית מהעבר.

להבנתי משתמשים בזה כבר לc5 איירקרוס.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...