Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמדים תקולים גולף 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי יום שישי האחרון גולף שנת 7/2013 הרכב עשה כולה 30000 קמ הכל שמור והמצמדים עכשיו בעלייה כאילו מחליקים עד שנתפס ההילוך ויש רעש מהמזלגות מעצבן בהעברת הילוכים השאלה שלי האם זה באחריות או אני הולך לשלם כי במוקד אמרו לי שיש משהו שנקרא רצון טוב להחליף

פורסם (נערך)

אכן תקלה ידועה ביצרן הזה. אם הרכב טופל במוסכי היבואן סיכוי טוב שהרצון הטוב ירצה אותך. בכל מקרה אם הם דורשים ₪4000 תחזור לפה ונפנה אותך למקום טוב יותר.

גש היום למוסך היבואן ותגיד להם לבקש עבורך מחוה של רצון טוב .

גם אם תחליף מצמדים התקלה תחזור עוד כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אכן תקלה ידועה ביצרן הזה. אם הרכב טופל במוסכי היבואן סיכוי טוב שהרצון הטוב ירצה אותך. בכל מקרה אם הם דורשים ₪4000 תחזור לפה ונפנה אותך למקום טוב יותר.

גש היום למוסך היבואן ותגיד להם לבקש עבורך מחוה של רצון טוב .

קודם כל תודה על התגובה המהירה בזמן הזה הייתי במוסך עשו נסיעת מבחן אמרו שיש לי אחריות ויחליפו את המצמדים והעבודה ללא תשלום מצידי על חשבון היצרן.

יום ראשון הרכב יכנס וישאר שם לעבודה ל2-3 ימי עבודה שכולל החלפת מצמדים ועדכון תוכנה מבחינת מכטרוניקס כרגע אמר שתקין ואין צורך להחליף

פורסם (נערך)

מצמדים זה מוצר מתכלה, לכן באופן כללי החלפת מצמדים אינה תקלה. במקרה הזה, הגרסאות הראשונות של המצמדים החזיקו יחסית מעט אצל אנשים שתוואי הנסיעה שלהם כלל הרבה זחילות. מאז יצאו מספר גרסאות עדכניות יותר שאמורות להישחק פחות.

בכל מקרה, אתה צריך לקחת בחשבון שגיר רובוטי כפול מצמד מתנהג כמו גיר רגיל. כאשר אתה מתקדם תוך לחיצה קלה על הבלם, זה שקול להתקדמות עם "חצי קלאץ'" - זה גורם להתחממות המצמדים, היווצרות נקודת הקשייה על גביהם ומכאן לתופעת הרעידות המוכרת. תקפיד להתקדם ללא לחיצה קלה על הבלמים וכך תדאג לאורך חיים ארוך למצמדים. אם תוואי הנסיעה שלך כולל זחילה עירונית כבדה, אז גיר רובוטי כפול מצמד יבש אינו הגיר בשבילך (קיימים גם דגמים של גיר רובוטי כפול מצד רטוב, בגיר כזה המצמדים טבולים בשמן אשר מקרר את המצמדים - גיר כזה הרבה יותר עמיד בזחילות כבדות).

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בדקת אם המוכר ידע מהתקלה ולא סיפר לך?

אני מקווה שהוא לא מסתיר עוד דברים.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אוקיי אתם לא רואים אולי בהחלפת מצמדים תקלה עם זה אני מסכים ולא מסכים,

אם היית אומר לי שמצמדים כמו ברכבים אחרים לדוג':טויוטה או מאזדה שבאמת צריך להחליף בגלל שחיקה נורמלית שמחליפים בערך אחרי 100K אני מבין אותך אבל בכל הגרמניות שאגב אני אוהב את הגיר הזה באמת רק שחבל שהמצמדים האלה נשחקים כלכך מהר ובגלל זה יש כלכך הרבה ריקולים לרוכשים או בעיות של מוח גיר וכו' אז עם זה אני לא מסכים רכב נועד לנהיגה עם שחיקה תלוי באופן הנהיגה אבל לומר שאחרי 30000 זה בגלל בלאי רגיל זה לא.

פורסם

עניין המצמדים נאמר כמובן בציניות, יש כמה מגיני תוצרת VAG בפורום אך כמות התלונות כאן בפורום מוכיחה אחרת שהגיר DSG 7 יבש לא שווה את כספו.

אין יום שאין תלונה נוספת על הגיר.

מצמדים עולים אולי רק כ3500 שקל אך מחשב הגיר עולה כפול מכך וגם הוא נדפק בשלב כל שהוא.

פורסם

אני לא מסכים רכב נועד לנהיגה עם שחיקה תלוי באופן הנהיגה אבל לומר שאחרי 30000 זה בגלל בלאי רגיל זה לא.

זאת הסיבה שהיבואן (בגיבוי היצרן) מחליף לך את המצמדים על חשבונו - כעת הרכיבו לך רוויזיה עדכנית של המצמדים. אם תקפיד לא לזחול תוך לחיצה קלה על דוושת הבלמים באופן תדיר, אורך חיי המצמדים יהיה ארוך משמעותית.

פורסם (נערך)

הכי טוב זה להחליף מצמדים יחד עם המצתים (גם הם כל 30K) . זה טיפול מונע ואני מופתע שהיבואן עוד לא פרסם את זה.

עכשיו ברצינות לעניינו: עצם העובדה שהיבואן החליף לו מצמדים על חשבונו מוכיחה שגם הוא לא מאמין שזה בלאי טבעי. אחרת היה הלקוח משלם בדיוק כמו במקרה של פלאגים.

לפות"ש : סע בדרכים טובות . תשתדל לא לחמם את המצמדים יתר על המידה.

אני תוהה אם יש כבר סטרטאפ שפיתח שעון חום מצמד לפולסוואגן אם יש לספורטאז אז למה לא ליתר ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

האא כן, שכחתי לציין.

כמו שמניר אמר - עכשיו הבעיה *באמת* נפתרה. לא כמו בכל הפעמים הקודמות.

רק תקפיד לא לנסוע בפקקים. והם יכולים אפילו להחזיק 3 טיפולים. רק אל תשכח שבאמצע תצטרך להחליף את המכטרוניקס.

אז בבוקר שאתה הולך לעבודה - תבחר בדרך בלי הפקקים. לא כמו שכולם מעדיפים לשבת שעה בפקק.

לא מבין אנשים שבאמת מאמינים שמשהו סביר בתיבות הילוכים האלה.

גם להחליף מצתי אירידיום כל 30 אלף קילומטר זה הזוי.

או שאני מפספס משהו.

פורסם

כמו שמניר אמר - עכשיו הבעיה *באמת* נפתרה.

איפה אמרתי אתה זה? (חשבתי שלדוקטורים אין בעיה בהבנת הנקרא...)

• תוכן חדש...