Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט, אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, הרצתי חיפוש לרכב הנ"ל אבל, חוץ מדיונים בנושא ההבדלים בינה לאיביזה וההבדלים בין דור 2 ל- 1, יש לי תקציב של בין 60-90 אלף ש"ח לרכב, וחשבתי על הקליאו ספורט ועל פולו GTI, ברור לי לחלוטין שהם אינן אותו ליגה מבחינת ביצועים והתנהגות אבל המחירים דיי דומים, האם הקליאו איננה אמינה? אני לא מדבר במונחים של אמינות כמו של אלפות למיניהן, אני אודה לחברי הפורום שיוכלו לספק לי מידע בנושא אמינות צריכת דלק ועלויות האחזקה, תודה (ביחס לדור 1 ו-2) שוב תודה חבר'ה.

פורסם

אני אישית לא כל כך מכיר את הרכב הנ"ל אבל לחבר שלי היה כזאת שנת 2002 והוא היה מרוצה מבחינת אמינות, חוץ מטיפולים לא היו בעיות רציניות, בקשר לצריכת דלק אני לא יודע כי הרכב היה משופר...

בהצלחה בקנייה

פורסם

קליאו דור ראשון שנת 2001, 53500 ק"מ.

הרכב עבר טיפולים שוטפים מיום קניתו.

בולם אחורי ימני סיים את חייב ב - 50000 ק"מ (עלות החלפה לזוג כולל רבוטה + מע"מ = 1000 ש"ח).

אני מכיר עוד שתי יחידות דור ראשון ללא בעיות מיוחדות.

ככלל, אקזמפלר במצב טוב שיטופל כראוי ולא יעבור חבלות והתעללויות יחזיר אמינות סבירה בהחלט.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה על עזרתכם, אני מנסה לקבל פרופורציה לגבי אמינות שכן אמינות היא דבר יחסי, סביר להניח שהקליאו אינה אמינה כמו קורולה או שאר יפניות אבל השאלה היא מה מיקומה לעומת האיביזה, גולף GTI' פולו GTI, אודה לכם מאוד אם תוכלו לספק לי עוד מידע כמו "לפי מה שאני יודע מנסיוני היא יותר/פחות אמינה מ..." obarshad, ושאר חברי הפרום אודה לכם אם תוכלו לאמת או לדחות את השמועות לגבי צריכת דלק, היתכן שהיא כל כך נמוכה (משהו בסביבות ה1 ל-12?) והאם כבר החלפת קלאץ' ברכב? כמו כן כמה קשה למצוא אחת כזאת במצב טוב? אפילו שנת 2002

פורסם

הוא יפתיע אותך לטובה בתצרוכת הדלק.

הוא יהיה אמין פחות מהיפניות.

אני מציע שבמקביל תתקדם בשאלות גם לנושאים שאמורים לעניין חובבי רכב........

פורסם

נהיה שקט פתאום........מעניין מה תעלה הבדיקה וסקר האמינות של הפולו GTI ??

לדעתי זו הפעם הראשונה שמשהוא מחפש רכב ספורטיבי לפי קריטריונים של אמינות וצריכת דלק בלבד.

חשיבה יחודית ומקורית.

פורסם
אימפרזה "טורבו" 1.6 DL ? icon_rolleyes.gif

icon_lol.gif

רעיון יפה, אהבתי שמר.....

דרך אגב עבור פותח השילשול...מפורסמת אימפרזה 1.6 אחת בלוחות WALLA עם תוספות מהת_ת שאלוהים יודע בשביל מה להשקיע על רכב כזה ומבקש 95000 ש"ח עבור "היפיפיה" מודל 97.

דעתי האישית מציאה !!!

• תוכן חדש...