Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה 32 למטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיפוצון קטן החלטנו שטלוויזיה ישנה סופר משוכללת של סמסונג לא חוזרת כי הי עבה ומאוד בולטת מהקיר. צריך טלוויזיה הכי דקה לתליה על הקיר. איפה קונים היום ואיזה דגם כדאי לשים לב אליו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

רובן, אבל באמת, אותו הזבל. בגודל הזה אין הרבה משמעות למותג (בבית הניסיון הוא עם "סנסוי" ו "פנסוניק" 32 אינץ' [חדשה לגמרי]- וחד משמעית אין שום יתרון משמעותי למותג).

ב ZAP יש מנגנון מיון שמאפשר את בחירת מאפיין העומק של ה TV. מאחר ואין מידות קבועות (בין TV ל TV מדובר כל הזמן בקפיצות של מילימטר לפה או לשם) פשוט תחפש משהו שמתאים לתקציב שלך.

השאלה היא, נניח, אם עובי ה TV הוא 5.5 ס"מ ואתה מחבר לה מתקן תלויה שבקלות מוסיף עוד 3 ס"מ או יותר, האם בליטה של 8.5 סמ לפחות מהקיר היא נסבלת עבורכם ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לחזק את דברי איציק - נדמה לי (ולא מדדתי) כי מתקן התליה חשוב יותר מהמכשיר. כמובן צריך לשים לב לזוית הצפיה האנכית, אם המכשיר מותקן גבוה יש צורך במתקן תליה עם הטיה על הציר האופקי, מה שירחיק את המסך מהקיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק חולק דעה -

טלוויזיה במטבח? למה? :\

עד שיש "חדר" אחד בבית ללא מסך להשתעבד אליו,גם אותו אתה רוצה למסך?

אין אצל הוריי,או אצלי,או אצל אחד מאחיי,אפילו לא אצל הבני דודים שלנו,מסך במטבח (רובם ככולם,בסלון ובחדרי שינה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הזוי, אבל יש לי טלויזיה בחדר הכביסה, כדי שאשתי תוכל לצפות בסדרות שלה בזמן שהיא מגהצת. לפחות הממיר הוא SD, מה שחוסך כמה לירות בחודש.

המטבח צפוף מדי, ולא מצאתי מקרר עם טלויזיה built in :wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה התקציב?

יש לי נסיון מצויין עם טלויזיות של AD NOTAM שקועות בקיר מאחורי זכוכית במישור "0" עם הקיר.

כשכבויה רואים זכוכית לבנה במישור הקיר.

כשדלוקה רואים תמונה בתוך קיר הזכוכית הלבן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בסוף, אחרי חיפושים רבים, נרכשה טושיבה 32s1700 בגלל צורת חיבורים מאחורה. הם באים מהצד ולא מאחורה וזה , ביחד עם מתקן שטוח זה בהחלט מצמיד את הטלוויזיה לקיר. איכות התמונה, מאידך, נחותה מזו של סמסונג בת 6 אבל יקרה. נו, שויין. העיקר שהיא מרוצה.

פורסם
רק חולק דעה -

טלוויזיה במטבח? למה? :\

התשובה היא: ככה. אין לי טלוויזיה בסלון.

• תוכן חדש...