Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 2014 יד 2 עם 13000 ק"מ -חשוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ,

יש לי 2 שאלות- מעוניין לקנות רכב שעלה לכביש בינואר 2014, והוא מוצע במחיר של 39 במקום 49 משוקלל.

1) אמנם המחיר נשמע הוגן אבל בעל הרכב סיפר שיש קצת פגיעות פח. האם מקובל לבקש שזה שמוכר לי את הרכב ישא בהוצאות התיקון שלו כשנלך למכון? ונגיד לקבוע תקרה של סכום מסוים (ואם כן כמה?)

2) הרכב יד 2 ועבר רק 13,000 ק"מ..האם זה אמור להיות חשוד?

פורסם

1. לגבי עלות התיקונים - אין כללים, אבל הערכתי היא שהמוכר לא ירד במחיר בצורה משמעותית בכל מקרה.

2. 13000 ק"מ בכמעט ארבע שנים - גם אם נכון, זה אומר שהרכב עשה הרבה נסיעות קצרות, מה שאומר בלאי יחסית גבוה.

3. יש לבדוק שהטיפולים בוצעו בהתאם להוראות היצרן לפי זמן ולא לפי קילומטראז'.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

13K ק"מ זה לא מספיק כדי לעשות בלאי גבוה גם אם הרכב עשה נסיעות קצרות.

לאמא שלי יש רכב משנת 2002 שעומד היום על 19 אלף ק"מ ונוסע מצויין. חוץ ממצבר פעם בשנתיים, אין תקלות בכלל.

פורסם

מדגם של רכב אחד אינו יכול להעיד על כלום.

אין לך מושג למה הרכב שימש ואיך השתמשו בו, ולכל אתה לא יכול להסיק דבר על הבלטי של הרכב הנדון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הק"מ לא מעיד על כלום אבל עקב זה שהוא לא שגרתי הייתי משקיע יותר בבדיקה, אולי הרווחת - אולי הפסדת.

באשר לתיקונים על חשבון המוכר - זה כבר תלוי בך ובכמה טוב אתה בעסקים, אין פה יותר מדי כללים. בסופו של דבר אתה מנסה לשלם כמה שפחות על כמה שיותר והמוכר להיפך, מכאן והלאה זה בידיים שלכם.

עריכה:

יתכן והרכב נסע הרבה נסיעות קצרות, יתכן ועמד ונסע פעם בחודש לאילת, בלאי גבוה לא מאמין שיש שם - אלא אם כן אנסו אותו כמו רכב חברה טיפוסי ולא ביצעו הרצה נורמאלית, גם אם נסע בעיר רק לסופר וחזרה ב13 אלף ק"מ לא יקרה כלום. מצד שני, אם השמן במנוע הוחלף פעם אחת בכל השנים האלה (אם הוחלף בכלל?!) - יש בעיה והייתי בורח.

בקיצור, לבדוק טוב טוב.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...