Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר חדש נגד לובינסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האתר פתח בחור שקנה מכונית אצלם ומאז לפי טענתו אכל קש. הוא בכוונה לא כותב איזה אוטו זה, אבל זה כנראה טורבו דיזל אוטומטי. אין לי קשר לאיש - אני שמתי את הקישור לעידכונכם.

http://www.car2cry.co.il/

פורסם

אם צריך למה אתה לא מקים ?

אתה מחכה שמישהו יבוא ויעשה עבורך את העבודה ?

ואם יורשה לי , הימור אישי : האתר ייסגר בתוך ימים בודדים. כרגע ,לדעתי , האתר מהווה השמצה והוצאת דיבה.

אין בו שום הוכחה ממשית לאי תקינות הרכב ו/או התנהגות קלוקלת של היבואן.

יכול להיות שהוא צודק במאה אחוז לגבי טיב הרכב והטיפול - אבל המקום לטפל בעניין הוא בבית המשפט.

אני מריח כאן תביעה עסיסית מצד היבואן ופשרה כלשהי - אבל זה רק חוש הריח שלי...:roll:

פורסם

בסה"כ שנתיים ו-60000 ק"מ הכל היה בסדר, אח"כ החלו הצרות והבן-אדם פשוט לא מכר את האוטו בזמן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. מדובר בסי 5 טורבו דיזל

2. אין פה הוצאת דיבה, עד כמה שקראתי הוא מתאר את המציאות שקרתה לו.

3. אכן הנתונים מוצגים בצורה מעוותת, 60K ק"מ לא היה כלום ואח"כ שרשרת של תקלות בשני מודולים (הכי חשובים פרט למנוע, לצערו) - התיבה האוטומטית והמע' ההידראולית שנראה שמוסכי היבואן כשלו סדרתית בתיקונם.

4. לא ברור לי למה הוא היה צריך לשלם על זה משהו, הרכב באחריות 4 שנים, לא ?

5. אם הוא לא הסכים לפשרה שהציעו לו (לובינסקי קונים ממנו את הרכב במחיר מחירון + 10,000 ש"ח פיצוי) אז אולי הוא צודק, אבל לא חכם.

ונ"ב - תראו איזה חוסר מודעות שיווקית יש ליבואן הרכב, האתר רץ באימיילים בטירוף (קיבלתי איזה א6 פעמים מאנשים לא קשורים האחד לשני) וההפסד הכספי שלובינסקי יספגו יהיה גדול הרבה מונים מאשר כל הסדר שאליו היו מגיעים עם הבעלים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
1. מדובר בסי 5 טורבו דיזל

C5 עוד לא היה בספטמבר 2000, נראה לי שמדובר בקסנטיה (אם היה מדובר בדגם מוקדם של C5 בטוח המולטיפלקס היה מככב)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בסה"כ שנתיים ו-60000 ק"מ הכל היה בסדר, אח"כ החלו הצרות והבן-אדם פשוט לא מכר את האוטו בזמן...
אתה אומר ש60K ק"מ זה קילומטרז' סביר לבעיות כאלה? זה רק 60, לא 260!

עריכה - תוספת - כן, יכול להיות שלאחת מתוך x מכוניות יהיו תקלות כאלה בקילומטרז' כזה, אבל איפה נכנסת פה האחריות?? או במקרה הזה לא נכנסת...

ואלה בעיות חוזרות ונשנות, ביזיון.

לגבי למכור - מישהו אחר היה נתקע עם אותם הצרות.

פורסם
2. אין פה הוצאת דיבה, עד כמה שקראתי הוא מתאר את המציאות שקרתה לו.

המציאות כפי שהוא רואה אותה. אני לא שופט כאן אף אחד , אבל לדעתי הוא מסתכן באחלה תביעה.
פורסם
אתה אומר ש60K ק"מ זה קילומטרז' סביר לבעיות כאלה? זה רק 60, לא 260!

עריכה - תוספת - כן, יכול להיות שלאחת מתוך x מכוניות יהיו תקלות כאלה בקילומטרז' כזה, אבל איפה נכנסת פה האחריות?? או במקרה הזה לא נכנסת...

ואלה בעיות חוזרות ונשנות, ביזיון.

לגבי למכור - מישהו אחר היה נתקע עם אותם הצרות.

ההתייחסות היתה חצי ברצינות חצי באירוניה - אבל העובדה הזאת היא הבסיס להנחה שגויה של בעל הרכב.

לדעתי הסיבה לתקלות החוזרות ונשנות היא טיפול לקוי של המוסך ולא תקלה בייצור של הרכב.

אך אחד לא הכריח את הבחור להמשיך לטפל באותו המוסך, וטוב היה עושה אם היה עובר לטפל במוסך (מורשה) אחר.

לפני כ-17 שנה היה לי מקרה דומה עם אופל אומגה, שבלתה במוסכים מהיום הראשון בו נקנתה מהיבואן. ארבע שנים אכלתי מהם &)*&^)*^& עד שעברתי למוסך אחר והאוט שירת אותי עוד 8 שנים כמעט ללא תקלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תראו, אני כבר הצעתי עשרות פעמים גם על גבי האינטרנט - וגם בחיים האמיתים.

לא לקנות דיזל אוטומט, אפילו מרצדס סובלת מבעיות בגיר . למנוע הדיזל יש כוח רב, והגיר האוטומט אינו עומד במעמסה בצורה יעילה.

יש רק רכב אחד, שהגיר שלו זוכה להגיע לגיל מיליון ק"מ, מי שמכיר יודע 250E פנסים מרובעים 94.

כל השאר

ואני מתכוון כל השאר:

406\קסארה\220 CDI\פולקסוואגן\ועוד.

הגיר פשוט לא מחזיק. נקודה.

ב 220 הוא הולך בסביבות 100-200, שזה סביר, ב פולקסוואגן הוא הולך גם באותו ק"מ לערך, אם לא התעללו ברכב, בסיטרואן פיגו הוא מחזיק 60. זה נבדק. לעמית טוב מאוד שלי יש קסארה 2002 טורבו אוטומט, כל שלושה חודשים הוא החליף גיר. כל שלושה חודשים. (30 אלף)., וניתן למעשה להגיד שכבר אין לו קסארה, אלא טרנטה דלוקס. הוא יוצא לעבודה מבועס כל יום, הוא אומר הכל טוב ויפה, התאוצה(110 כ"ס), הנוחות,האחיזה - אבל חבל שלא קניתי ידני.

לעומתו, יש עוד קסארה בתחנה, מאותה שנה, כמעט יצאו באותו יום, גיר רגיל טורבו דיזל הרכב עשה 280 אלף, ואין לו שום בעיה מיוחדת.

מה למדנו מכך? אם כבר אוטומט, ואין ברירה - מרצדס. וגם שם אתם לא חסינים , רוב הנהגי מוניות פשוט שונאים את ה CDI והיו מוכנים לחזור ל DIESEL הישן והטוב.

בנתים היחידות שמשאירות רושם טוב טעם טוב בפה הם הסקודות, באוקטביה הגיר האוטומטי מראה איכות חיים לא רעה בכלל.

אבל אולי מוקדם מדיי לדעת. (100-150K)

מסקנה: אם אתה צריך רכב לעבודה, ולנסיעה ללא פשרות, דיזל\טורבו ידני.

פורסם
לעמית טוב מאוד שלי יש קסארה 2002 טורבו אוטומט, כל שלושה חודשים הוא החליף גיר. כל שלושה חודשים. (30 אלף)., וניתן למעשה להגיד שכבר אין לו קסארה, אלא טרנטה דלוקס. הוא יוצא לעבודה מבועס כל יום, הוא אומר הכל טוב ויפה, התאוצה(110 כ"ס), הנוחות,האחיזה - אבל חבל שלא קניתי ידני.

אם הוא החליף גיר כל שלושה חודשים, למה לא להחליף כבר לידני? זה אפילו יהיה יותר זול...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז איך בגרמניה נסעתי בשתי מוניות בספטמבר האחרון, האחת הייתה וולבו סטיישן כלשהיא,אוטומטית, עם 480000 ק"מ על השעון ונהג שמרוצה ממנה עד הגג והשניה הייתה פאסאט סטיישן אוטומטית חדשה יותר, עם 260000 ק"מ וגם בה היה נהג מרוצה? ה"טרנד" החדש שם במוניות הוא אוטומט, עד לאחרונה כמעט ולא ראיתי גירים רגילים שם ובטח שלא במוניות. יתכן שכאן בארץ לא יודעים משהו בטיפולים, ששם כן יודעים? הרי היום טסים למאדים ובונים מחשבי על, אז לא יצליחו לבנות תיבה אוטומטית שתצליח לעמוד במומנט שמיצר הדיזל? מה דעתכם?

• תוכן חדש...