Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סקודה 2010 שקניתי חדשה. אני רוצה לשמור על הרכב להרבה שנים. היום עברתי על הקבלות מכל הטיפולים וראיתי שפעם ראשונה החליפו במורשה מסנן אויר ב 90 אלף. היצרן אומר שצריך להחליף כל 60 והם במורשה מחליפים כל 45. האם יש נזק לטווח הארוך והאם ניתן לתבוע את המוסך על כך או לדרוש פיצוי?

פורסם (נערך)

לדעתי אין שום נזק למנוע .גם לא נדלקה שום נורית. כלומר אויר עדיין מגיע למנוע. אולי התערובת יותר עשירה ואולי יש יותר פיח אבל בסופו של יום יש למכונית הזו צרות גדולות יותר.

זה מנוע tsi הזרקה ישירה ופיח יבנה לאט לאט.

אם היו שוכחים מסנן דלק או שמן זה כבר יותר בעייתי. יש כאלה שבכלל מוצאים את המסנן אויר מהמנוע.

עם כל הדיווחים פה בפורום והרכב מחוץ לאחריות , למה אתה ממשיך ללכת ליבואן ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לך תדע מה עוד הם שכחו.

השיטה שלי: מטפל במוסך בו אני יכול לעמוד ליד הרכב ולצלם כאוות נפשי, עושה שעורי בית לפני כל טיפול ובודק שבמוסך מבצעים בדיוק את מה שהיצרן קבע. כן, זה לפעמים מתבטא בחצי יום חופש מהעבודה אבל ככה אני בטוח שלא שכחו כלום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

מנוע מאד עמיד.לא חורך רמזורים אבל סוס עבודה. מהימים שעוד זוכרים מה זה וואגית אמינה. סע לשלום הכל בסדר.

תחסוך לך עצבים ופשוט תעבור למוסך טוב.

היו פה כמה סיפורים על מורשה יבואן שהכניס חלפים סיניים נחותים במחיר גרמני.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
שלום לכולם

יש לי סקודה 2010 שקניתי חדשה. אני רוצה לשמור על הרכב להרבה שנים. היום עברתי על הקבלות מכל הטיפולים וראיתי שפעם ראשונה החליפו במורשה מסנן אויר ב 90 אלף. היצרן אומר שצריך להחליף כל 60 והם במורשה מחליפים כל 45. האם יש נזק לטווח הארוך והאם ניתן לתבוע את המוסך על כך או לדרוש פיצוי?

אין שום נזק בישראל יש הוראת קיצור מרווח החלפת מסנני אוויר - יש המקפידים על כך ויש לא. בדרך כלל בתנאים מאובקים = מדינת ישראל הוראת קיצור היא חצי אינטרוול באירופה = בדגם שלך כל שנתיים או 30 אלף ק"מ. לטעמי זה לא חובה אך מאמין שרק רכבים שנוסעים במקומות ספציפיים במדינת החול והשרב שלנו יחזיקו אינטרוול אירופי מלא. קיצור מרווחי החלפה אינו יגרום לך נזק למנוע אם מדובר במסנן אוויר מקורי או תואם מקורי איכותי.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...