Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לכבוד פתיחת שנת הלימודים הקרובה אני רוצה להתחדש ברכב. כיום אני בעלים של I10 שנת 2011 ידנית.

אין לי מילה רעה להגיד על הI10, חוץ משהגיע הזמן להתחדש ושאשמח לוותר על התענוג של נהיגה ברכב ידני בפקקי כביש 4.

אני כרגע נוטה ללכת על רנו קליאו סביבות שנת 2014, והייתי שמח לשמוע את דעתכם. חלק מהביקורות ברשת מבשרות רעות על נוחות הנסיעה וחלק דווקא משבחות.

מכיוון שאני הולך לבלות שעות רבות על הכביש הייתי שמח להעביר את השעות האלה בנוחות יחסית ובצריכת דלק סבירה.

הכיוון הוא כמובן גרסת ה120 כ"ס האוטומטית.

תודה רבה

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

עיקר הבעיה בנוחות היא בעיר ולא מחוץ לעיר.

הרכב חזק ויציב, אך יש כמה תלונות לגבי מחשב הגיר באזור50 האלף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עכשיו אני רואה. זה נשמע רע מאד... כנראה אוותר על הקליאו, לא רואה סיבה לקנות רכב שאני ידע שאצטרך להשקיע בו עוד בערך עשרה אחוז מהמחיר שלו תוך כמה חודשים.

יש המלצה לרכב אחר בסגנון?

תודה רבה

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

זה כמעט מתבקש: 208, אוטומטית (פלנטרית), אחרי מתיחת פנים (2015 וצפונה) מנוע 1.2 טורבו (לא ה-1.6 של לפני).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היו דיווחים על ממיר קטליטי שהוחלף תחת אחריות. בנוסף, איזשהו צינור במנגנון של השפריצר של החלון האחורי נוטה להיקרע. יש דיווחים על רעידות בסרק (מנוע 3 צילינדרים) - לחלק זה מפריע, חלק לא מרגישים.

זה מה שאני מכיר.

אני מסכים איתך

פורסם
היו דיווחים על ממיר קטליטי שהוחלף תחת אחריות. בנוסף, איזשהו צינור במנגנון של השפריצר של החלון האחורי נוטה להיקרע. יש דיווחים על רעידות בסרק (מנוע 3 צילינדרים) - לחלק זה מפריע, חלק לא מרגישים.

זה מה שאני מכיר.

תודה. האם מדובר על תיקונים יקרים במידה ולא נעשים תחת אחריות?

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

אני לא באמת יודע. אני מניח שממיר קטליטי מקורי כבר יעלה סכום בן 4 ספרות, פשוט תתקשר למוסך ותברר. אני לא באמת יודע אם מדובר בבעיה גורפת (לא נראה לי) או בסדרת ייצור מסויימת של ממירים.

אני מסכים איתך

פורסם

דעתי (האישית בלבד) היא שהיאריס היא לגמרי overrated. הרכב מרגיש זול, חלש, לא נח ומרעיש. מצד שני הוא כנראה אמין מאוד וחסכוני, וגם שמירת הערך שלו לא רעה.

המאזדה 2 פחות חסכונית, אבל יותר מוצלחת לדעתי, בייחוד מבחינת מנוע וגיר ובדגם החדש גם בכל השאר.

ה-c3 הקודמת לא ברת השוואה ל-208, יש לה מנוע וגיר ישנים ופחות מוצלחים, והיא הרבה פחות מודרנית באופן כללי. החדשה זה סיפור אחר, אבל לא נראה לי שתמצא אותה בתקציב.

לדעתי (ולדעתי בלבד) ה-208 (אחרי מתיחת הפנים, עם המנוע המוגדש והגיר החדש) היא פשרה מצויינת בין הרבה תכונות, מהטובות בקטגוריה: מנוע וגיר טובים, חיסכון, אמינות סבירה פלוס ונוחות.

אם אמינות ושמירת ערך הן שתי התכונות היחידות שמעניינות אותך, הייתי בוחר רכב יפני כלשהו. אם לא, ה-208 היא אופציה מצויינת.

אני מסכים איתך

פורסם

כן, דייהטסו. אפילו לא צריך להגיד איזה. למה לטרוח?

אני מניח שאתה מתכוון לסיריון. אז בוא נראה:

סיריון שווקה כאן עד 2011. פות"ש מבקש לשדרג i10 מ-, ובכן, 2011. יש לו גם תקציב נאה (60,000₪). באיזה מובן סיריון מאותה שנה מהווה שדרוג?!? היא לא גדולה משמעותית, לא נוחה יותר, לא מאובזרת יותר, לא בטוחה יותר, אולי קצת חזקה יותר. וגם זה לא משמעותי.

מצד שני, 208 תהיה גדולה, נוחה, חזקה משמעותית וגם מאובזרת (באקטיב). ומכיוון שמדובר על רכב די חדש (2015), ובלי בעיות משמעותיות ידועות, כנראה גם אמינה יותר.

אז כן, עזוב, קח דייהטסו. צרפתי זה זבל וכל זה.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...