Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא לבד

אמנם יש לי פייסבוק, אבל נכנס אליו פעם בשנה או כשאני צריך לדבר עם מישהו ספציפי

והפעם הראשונה/אחרונה שעידכנתי שם משהו היה לפני ~7 שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את האנשים שמעניינים אותי אני מעדיף לפגוש פנים אל פנים (ולרובם גם ככה אין פייסבוק).

פורסם

פייסבוק כבר לא מה שהיה, אני נכנס לדפדף ולראות מה אנשים אחרים עושים כדי לשרוף זמן. בעצמי אני לא מעדכן. אבל בלי וואטסאפ אני לא חי.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא רק אתה, לאחרונה החלטתי שנמאס לי ומחקתי אותו. (Delete ולא De-Activate)

אם אני אפתח שוב, זה יהיה רק לאנשים קרובים ובמתכונת מצומצמת. (רק קבוצות ולאנשים שרלוונטיים לחיי).

יש גם יתרונות לפייסבוק -

כל מיני אירועים שמופיעים רק שם.

אבל ממה שראיתי הרבה אנשים סתם גוללים את ה- Feed משעמום, ואז זה סתם הופך לכלי בזבזני וחסר תועלת...

פורסם

אתה לא לבד, גם אני חי בשלום בלי פייסבוק.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

פייסבוק יכול לשמש ככלי מצויין אם יודעים להפיק ממנו את המיטב הרלוונטי לגביי כל אחד ספציפית.

אצלי למשל יש רק משפחה וחברים.

כמו כן חברויות במועדונים רלוונטיים שיכולים לספק לי מידע.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אפשר בהחלט לחיות בלי פייסבוק.

נרשמתי לפייסבוק רק בספטמבר 2011 בעקבות פעילות מיוחדת שהייתה והרישום היה רק שמה.

מאז הצטרפתי רק לעוד שתי קבוצות ויש לי שם רק 30 חברים, שהם אנשים שאני באמת מכיר ונפגש איתם. בכל ששת השנים כתבתי שם אולי 100 הודעות.

אפשר בהחלט בלי הפייסבוק, אך יש פעיליות שלא תוכל להגיע אליהן בלעדיו. אז כן להרשם אבל לעבוד בשכל. לא צריך להרשם למאה קבוצות אלה לכאלה שקרובות לליבך. לא צריך לאשר "חברות" לכל אחד אלה באמת לחברים גם מהחיים האמיתיים.

זה כמו שמי שהוא יישאל, רק אני לא חבר בקארספורום?

אז כן אפשר להסתדר בחיים בלי קארספורום (לא לקפוץ עליי), אך השאלה היא איך מסתדרים?

• אחראי פורום
פורסם

אין לי, לא היה לי מעולם ולא מרגיש בחסרונו אפילו לשניה.

כמו רובנו, אני כן נחשף לחלק מהדברים שעוברים שם (בעיקר דרך הוואטסאפ).

רמת האלימות המילולית, גיבורי המקלדת, חסרי החיים שמתהדרים

באלפי "חברים", דפי המחאה ההיסטריים על כלום ושום דבר,

מבטיחים שגם לא יהיה לי אף פעם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ופה ^ טמון הכול, בעצם.

האנשים שהטרידו בפייסבוק עברו להטריד בווצאפ ובאינסטגרם (שתיהן בבעלות פייסבוק...) עם אותן שמועות, שטויות, ויכוחים וחוסר יכולת בסיסית לסנן דברים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או שיש עוד כמוני בעולם?

שים לב טוב טוב מי האנשים שענו.

כמו שאתה רואה אתה לא לבד.

יש פה עוד כמה תמהוניים כמוך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לי פייסבוק משלוש סיבות עיקריות:

1. כלי מהיר ליצירת קשר עם אנשים (מסנג'ר)

2. סוג של מיכל לדברים שמעניינים אותי - מקום אחד שבו הם מופיעים לי במרוכז

3. דרך נוחה לשמור אירועים חשובים בחיי - בשביל העתיד

אני לא גולל את הפיד אינסופית ולא מוטרד משטויות שאנשים כותבים - את זה יש לי מספיק בפורום :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ופה ^ טמון הכול, בעצם.

האנשים שהטרידו בפייסבוק עברו להטריד בווצאפ ובאינסטגרם (שתיהן בבעלות פייסבוק...) עם אותן שמועות, שטויות, ויכוחים וחוסר יכולת בסיסית לסנן דברים.

בפייסבוק אין פורנו כמו באינסטגרם.

זו הייתה כוונת המשורר.

• תוכן חדש...