Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני נמצא עם אנשים לרוב הטלפון נשאר איפה ששמתי אותו כשנכנסתי, גם אם יש צליל של הודעה לא תמיד אני אסתכל, אם מישהו לא חשוב מתקשר אני לא אענה.

אבל, לפעמים יש "זמנים מתים" או משעמם כי כולם רואים חדשות/פוליטיקה, או יש את הדחף הזה לבדוק מה חדש בעוף, אז בודקים.

אשתי לעומת זאת.. חייבת את הטלפון דבוק ליד שלה, אני הרבה פעמים מתעצבן שהיא לא יכולה לשחרר את הטלפון והולכת תוך כדי כתיבה או מגיבה בחוסר תשומת לב כי בדיוק מישהו שלח לה הודעה.

אמא שלי תמיד הייתה מעירה לנו, והיום אנחנו צוחקים עליה כי אנחנו יושבים והיא משחקת קאנדי קראש..

פורסם

כיום הפייסבוק משמש אותי בעיקר לקבוצות דיונים שונות. הפסקתי כבר להעלות תמונות/סטטוסים. מעדיף להעלות תמונות לאינסטגרם.

איפשהו לפני שנה-שנתיים-שלוש נהיה לי קשה עם זה שהסבתא והדודה וחברה של אמא מהעבודה מגיבות בלכל תמונה שאני מעלה וגם נמאס לי להתעסק עם ההגבלות (שהחברים מהעבודה לא יראו ורק המשפחה ולהיפך וכו').

אגב, וזה מוכח, בני-נוער מזמן נטשו את הפייסבוק ועברו לאינסטגרם/סנאפצ'ט וכו', בשבילם הפייסבוק הפסיק להיות מקום צעיר מגניב וקולי. עד הטרנד הבא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין לי FB. גם לא יהיה לי FB. אני רק מאד מצטער שלא יכולתי לקנות את מנית FB אחרי ההנפקה. זה הדבר היחיד.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כשהייתי צעיר, באייטיז, קיטרו על זה שהנוער בטלפון, תופס את הקווים, ואנשים כבר לא נפגשים פנים אל פנים, וכשלא מדברים, רק רואים טלוויזיה.

הטכנולוגיה משתנה, הקיטורים לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בגלל הפייסבוק הכרתי את הטיפשה האחרונה שגרמה לי סבל נוראי.

אתה, ורק אתה גרמת לעצמך סבל נוראי.

כשמישהו נוסע לחו"ל ושולח תמונות (בקבוצות של המשפחה) אני סתם מתבאס שהוא שם ואני קבור כאן,

אני מנסה להבין את הפואנטה, למה בכלל הוא שולח לי תמונות (בקבוצה כמובן) ? לא מבין.

מצד שני, כשאני נוסע לחו"ל אני שולח תמונות , יש מין הרגשה כיפית כזאת לשלוח תמונות של "הנה תראו איפה אני"

אני מתחיל לחשוב, את מי זה מעניין ? (את אף אחד) אבל שולח בכל מקרה.

יש כאן איזה אפקט פסיכולוגי שאולי מישהו כאן יוכל להסביר למה זה נותן לך הרגשה טובה להשוויץ לאחרים ?

רגע, לא הבנתי. אתה לא מבין למה הוא שולח תמונות שלו נהנה בחו"ל, אבל עושה את זה בעצמך כי יש לזה "מין הרגשה כיפית"?

ואתה באמת צריך הסבר לאפקט הפסיכולוגי שגורם הרגשה טובה כשאחרים יודעים כמה טוב לך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רציונלית, אני יודע שהתמונות שלי לא מעניינות אף אחד כמו שהתמונות של אחרים לא מעניינות אותי

אני "נאלץ" לשלוח כל מיני "וואי איזה יופי" וסמיילים כדי לתת פידבק לא לפגוע בבנאדם

אבל תכלס לא מבין למה הוא חושב שהתמונות שלו מעניינות אותי.

ואז כשאני שם, ואני שולח, רציונלית אני לא מבין למה אני שולח היות ואני יודע שזה לא מעניין אף אחד.

אז כן, אני אשמח להסבר מעמיק יותר מאשר "זה גורם הרגשה טובה כשאחרים יודעים כמה טוב לך"

ממה זה נובע, למה יש לנו את ההרגשה הזו ? למה אנחנו מרגישים את הצורך לשתף אחרים ?

פורסם

זה פחות או יותר הולך ככה:

1. חופשות עולות כסף.

2. כמות הכסף שברשותך הם מדד עבור החברה להצלחתך.

3. מכיוון שאין סכום מקסימלי להצחה, היא מדורגת על גרף התפלגות נורמלית.

4. "אני יכול להרשות לעצמי חופשה, אני מוצלח"

5. "אם אני יותר מוצלח, אנשים אחרים פחות מוצלחים".

6. אנשים אחרים צריכים לדעת כמה אני מוצלח.

בערבית כל הטקסט למעלה נקרא פשוט "שופוני".

פורסם
זה פחות או יותר הולך ככה:

1. חופשות עולות כסף.

2. כמות הכסף שברשותך הם מדד עבור החברה להצלחתך.

3. מכיוון שאין סכום מקסימלי להצחה, היא מדורגת על גרף התפלגות נורמלית.

4. "אני יכול להרשות לעצמי חופשה, אני מוצלח"

5. "אם אני יותר מוצלח, אנשים אחרים פחות מוצלחים".

6. אנשים אחרים צריכים לדעת כמה אני מוצלח.

בערבית כל הטקסט למעלה נקרא פשוט "שופוני".

חח הרגת אותי :lol:

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
אז כן, אני אשמח להסבר מעמיק יותר מאשר "זה גורם הרגשה טובה כשאחרים יודעים כמה טוב לך"

זו שאלה טובה ועמוקה אבל אני בספק אם מישהו יצליח לספק לה תשובה מעמיקה ורציונלית.

אנשים נהנים לשתף. בעיקר אנשים קטנים בני שנתיים שגילו איזו חתיכת ענף שבור

והם נורא שמחים לשתף אותה עם אבא - ״אבא, תראה מה מצאתי!״ - עם חיוך מאוזן לאוזן.

אז כנראה שזה צורך אנושי בסיסי, שלא תמיד מתקשר ל״שופוני״ המביך עם כל ההשלכות החברתיות שמבוגרים נהנים לבנות לעצמם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אם תסתכל על שפת הגוף של אותו ילד, אתה תגלה גאווה, "אני מצאתי ענף שבור, אני מוצלח", וההורים שלו נותנים לו חיזוק חיובי (לייק).

המנגנון החשיבתי הבסיסי הוא אותו מנגנון, רק הרבה יותר פשוט.

לא סתם הרשתות הללו כ"כ מוצלחות, הם מנצלות את החולשות הקולקטיביות שלנו בתור בניאדם, חולשות כ"כ בסיסיות, שהן באות לידי ביטוי בגילאים מאוד מוקדמים בילדות.

פייס-איט, בניאדם, בבסיס, הם לא יצורים מסובכים כ"כ.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא עלי ממש התעצבנו אם הייתי מרים דברים מהרצפה כשהייתי ילד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי החוויה מקבלת משמעות יותר גדולה אם אנשים אחרים ראו ו"אישרו". כי אתה מרגיש יותר טוב עם עצמך אם אנשים אחרים יודעים כמה אתה מוצלח או כמה כיף אתה עושה. ועוד המון סיבות ברורת מאליהן.

אם זה מעצבן אותך, אתה יכול פשוט לא להסתכל על תמונות של אחרים וזהו. אף אחד לא ייעלב ואם כן - זבש"ם. אתה יכול גם להמשיך לפרסם אם בא לך - אבל תפרסם בשבילך, לא בשביל אף אחד אחר. אם אתה כמוני, למשל, אולי תעלה תמונות כדי שבעתיד תוכל להסתכל עליהן ולהיזכר כמה כיף עשית או כמה צעיר היית. ממש מעניין ת'תחת אם אף אחד לא עשה לך לייק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כי החוויה מקבלת משמעות יותר גדולה אם אנשים אחרים ראו ו"אישרו". כי אתה מרגיש יותר טוב עם עצמך אם אנשים אחרים יודעים כמה אתה מוצלח או כמה כיף אתה עושה. ועוד המון סיבות ברורת מאליהן.

אם זה מעצבן אותך, אתה יכול פשוט לא להסתכל על תמונות של אחרים וזהו. אף אחד לא ייעלב ואם כן - זבש"ם. אתה יכול גם להמשיך לפרסם אם בא לך - אבל תפרסם בשבילך, לא בשביל אף אחד אחר. אם אתה כמוני, למשל, אולי תעלה תמונות כדי שבעתיד תוכל להסתכל עליהן ולהיזכר כמה כיף עשית או כמה צעיר היית. ממש מעניין ת'תחת אם אף אחד לא עשה לך לייק.

מה זה לפרסם את זה בשבילך? אין חיה כזאת. אם זה לא היה מעניין אותך הלייקים, לא היית מעלה לפייסבוק. אם אתה מעלה אותם רק כדי שא-ת-ה תוכל בעתיד להתסכל ולהיזכר, לא היית מעלה לפייס, היית שם את זה בקובץ במחשב/מגבה בענן/ עושה לך אלבום תמונות פרטי בארון כדי שרק אתה תוכל לראות עם עצמך.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תוכן חדש...