Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא "מדאיג" אנשים

הרבה אנשים שלא לוקחים חלק ברשת החברתית מסתכלים מהצד ומרגישים צורך עז להסביר לכולם כמה שהם "מטומטמים" או "מנותקים" או כל מיני קשקושים שנועדו לבצע self justifications. הגדיל לעשות חבר שלא פותח פייסבוק כי זה מפגר, אבל כן נכנס מהחשבון של אשתו מדי פעם בשביל להתעדכן מה קורה עם אנשים ...

זו תמונת ראי של אנשים אחרים שמכורים קשות ורואים לנכון להסביר שמי שלא לוקח חלק ברשת החברתית הוא דינוזאור שלא מסוגל להסתגל לתנאים החדשים, אנטיפת הייטר וכו'

בפועל, פייסבוק זה כלי. יש לו עוצמה מטורפת, ואני באופן אישי חוויתי איך ניתן לרתום אותה בשביל לעשות דברים חיוביים שבלעדיה היו בגדר חלום בלבד.

בעיני זה קצת כמו תבלינים - בלי זה מאבדים הרבה טעם, יותר מדי וזה נהיה דוחה. עניין של מינון.

אבל לאנשים דיכוטומיים לעתים קל יותר לסווג את זה בצורה בינארית - הכל או כלום, שחור או לבן. מי שמעלה תמונה מהופעה לא נהנה מהרגע, נו באמת - בוא תספר לי עוד מה עלי לעשות בשביל להינות מהחיים... איזה קשקוש פטרנליסטי

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אממ, מה בדיוק הופך אותה לטיפשה?

שהיא לא זיהתה שהסאן רוף בקורולה זו בעצם מדבקה.

חכמה היתה מזהה מיד וגאונה היתה מצליחה לפתוח אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אישה חזקה הייתה מצליחה לפתוח אותו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני אי שם לפני 7 שנים הפסקתי לגעת בדברים האלה

אני לא מרשה לאף אחד להעלות תמונות שלי/של אשתי/של הילדים לפייסוש או מקום אחר

כשמישהו נוסע לחו"ל ושולח תמונות (בקבוצות של המשפחה) אני סתם מתבאס שהוא שם ואני קבור כאן,

אני מנסה להבין את הפואנטה, למה בכלל הוא שולח לי תמונות (בקבוצה כמובן) ? לא מבין.

מצד שני, כשאני נוסע לחו"ל אני שולח תמונות , יש מין הרגשה כיפית כזאת לשלוח תמונות של "הנה תראו איפה אני"

אני מתחיל לחשוב, את מי זה מעניין ? (את אף אחד) אבל שולח בכל מקרה.

יש כאן איזה אפקט פסיכולוגי שאולי מישהו כאן יוכל להסביר למה זה נותן לך הרגשה טובה להשוויץ לאחרים ?

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

הכי כיף זה כאשר כולם נוסעים, אבל כל אחד למקום אחר. בחודש שעבר בוואטסאפ המשפחתי אני העליתי תמונות מאיסלנד, גיס אחד מהודו והגיס השני מהונגריה. כולם באופסייד.

לפייסבוק אני מעלה תמונות רק אחרי שאני חוזר ומסדר אותן, וגם אז לא תמיד משחרר אותן לקהל (משפחה או חברים, לא יותר מזה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מבין גם את כל הדיבורים על אלו שרק מחפשים לייקים. ברור, יש כאלו. יש אפילו גיבור אינטרנטי אחד שכולכם מכירים, שדווקא עקבתי אחרי העמוד שלו עד שחסם אותי (אלוהים יודע למה), והוא היה אולי האדם היחיד מאלו שקראתי את הפוסטים שלהם בפייסבוק, שהתלונן שהוא לא מקבל את כמות הלייקים שמגיעה לו.

אבל רודפי הלייקים והפרסום בשקל הם במיעוט. מצד שני, יש דברים אחרים, שאפשר היום למצוא בעיקר שם, כמו עדכוני חדשות בזמן אמת, מידע על אירועים ותחומי עניין שמעניינים, קבוצות תוכן על רק תחומי ענייני משותפים- שלא דורשות את התחזוקה שדורש אתר כמו הפורום הזה, ועוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אז למה פשוט לא לסגור את הפורום ולעבור לקבוצת פייסבוק? בונוס - דה-אנונימיזציה של כל מי שיבחר להשתתף.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מצליח להבין את ההתעסקות בחיים של אחרים.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

למי שאין חיים משלו מכניס את האף שלו לחיים של אחרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא טענתי לרגע שאין לרשתות החברתיות צדדים חיובים. זה לא סותר.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בסך הכל עוד תופעת לוואי של האינטרנט. אנשי השופוני תמיד היו ותמיד יהיו, בסך הכל גילו עוד פלטפורמה לתחביב שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חברוס, עם יד על הלב, כמה פעמים יצא לכם בארוחה משפחתית או בילוי עם חברים/בת זוג, להתעסק בסמארטפון שלכם? .

Lao tzu

פורסם

אני לא בדרך כלל לא מבלה עם חברים או משפחה, אבל כשכן אז הרבה.

העולם מסביב פשוט לא מעניין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להתעסק בסמארטפון זה לא אומר שאתה עושה סלפי כל 5 דקות, מעלה לפרצוף-ספר ולאינסטגרם ובודק כל שניה אם יש לייק חדש, כלומר מכור לרשתות חברתיות. אפשר לקרוא כתבות במגזיני רכב, לחפש מק"טים של חלפים, להזמין אותם מאיביי, לפתוח על זה שרשורים בפורום וכו'. לפעמים אתה נמצא בסיטואציות משעממות ומדכאות שאין לך דרך לצאת מהן, כמו ישיבה בעבודה או פגישה עם המשפחה המורחבת, והסמארטפון עוזר להעביר את הזמן. אם אני נמצא עם אנשים שרציתי להיות איתם, למה לי להתעסק בטלפון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
להתעסק בסמארטפון זה לא אומר שאתה עושה סלפי כל 5 דקות, מעלה לפרצוף-ספר ולאינסטגרם ובודק כל שניה אם יש לייק חדש, כלומר מכור לרשתות חברתיות. אפשר לקרוא כתבות במגזיני רכב, לחפש מק"טים של חלפים, להזמין אותם מאיביי, לפתוח על זה שרשורים בפורום וכו'. לפעמים אתה נמצא בסיטואציות משעממות ומדכאות שאין לך דרך לצאת מהן, כמו ישיבה בעבודה או פגישה עם המשפחה המורחבת, והסמארטפון עוזר להעביר את הזמן. אם אני נמצא עם אנשים שרציתי להיות איתם, למה לי להתעסק בטלפון?

העלת נקודות טובות, אבל אני דווקא כן התכוונתי לסטואציות בהם אתה נמצא עם אנשים שחשובים לך ואתה כן נהנה לראות אותם, אבל מוצא את עצמך מפעם לפעם בוהה במסך הסמארטפון שלך. במקום פשוט לשים אותו בצד ולהחליט להיות % 100 עם הבנאדם שלידך.

ואני לא מתכוון להסתכל על המסך שמישהו שולח הודעה או מתקשר ולענות לו חזרה, אני מתכוון לדברים לא חשובים שיכולים להידחות לאחר מכן.

Lao tzu

• תוכן חדש...