Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה"מוזרה" היה ספציפית על וואטסאפ.

אני לגמרי יכול להבין למה מישהו לא צריך את פייסבוק.

בנוגע לוואטסאפ - מאז שביטלתי את ההתראות הקופצות ושכנעתי את עצמי שלא צריך להגיב מיד ב-90% מהמקרים, אני גם לא מבזבז הרבה זמן עליה. במיוחד כשאני ליד מחשב ומשתמש ב-whatsapp web שמקצר בערך פי 10 את זמן ההקלדה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שבני נוער הם מטומטמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מפעם לפעם אני משתעשע ברעיון של לסגור את הפייסבוק עקב גזל זמן על סתם אבל משהו תופס אותי....

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מה דעתכם על הסרטון הזה והאמירה שלו

החיים הם כמו פיתה, איך שלא תשים הטחינה, תמיד ינזל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שבני נוער הם מטומטמים.

אני חושב שאתה טועה שאתה חושב שהתופעה הזאת בפייס ובאיסנטגרם היא רק אצל בני נוער.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

חברוס - אתם פשוט לא מסתכלים על התמונה הגדולה והמדאיגה כאן!

אנשים סובבים יותר מדי סביב הרשתות החברתיות!

- ברמה שהם יוצאים לפעמים לבלות, רק בשביל לעלות תמונה! לא בשביל הבילוי.

- יוצאים לחו"ל, בעיקר בכדי לעלות תמונות וסטטוסים מהחופשה! לא בשביל להנות מהחופשה.

- הולכים להופעה של הרולינג סטונס בארץ, וכולם על הסמארטפונים בכדי לעלות לפייס. ובעצם, הם בהופעה, אבל לא באמת נמצאים שם בהוויה.

- יוצאים לבלות, ובמקום להיות ביחד עם החברים שלהם, הם קבורים במסכים ומסתכלים על הניוז פיד!

- יושבים בארוחה משפחתית, ובמקום לדבר אחד עם השני ולשאול את סבתא שלא ראו כבר זמן מה מה שלומה, הם קבורים במסכים!

והרשימה לא נגמרת חברוס. יש הרבה זיוף. הרבה שופוני. הרבה שקר. הרבה חברים וירטואלים שבאים על חשבון זמן איכות עם חברים אמיתיים ומשפחה.

וכל אחד מנסה להראות כמה החיים שלו יותר שווים מהשני.

האבסורד הוא, שהרשתות ה"חברתיות" הם למעשה, אנטי חברתיות.

והנה תמונה מצוינת שמשקפת יפה את הבעיה שהרשתות החברתיות גורמות למושג "חברתיות":

IMG_1077.jpg

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

לא. אתה נשמע כמו אמא הפולניה שלי כשאמרתי לה שנכשלתי במועד א' בקורס כלשהו.

רשת חברתית זה עסק לכל דבר. היופי בפייסבוק שהוא כמו הפורום רק בגדול יותר: כמות המידע של המלצות בין אנשים היא מטורפת. חוויה לראות עבודות של אנשים. בדיחות שפעם הייתה מקבל במייל.

אם מדברים על הדברים האישיים: כיף לראות זוג שמתחתן, כיף לראות שמישהי ילדה את בנם וכולם מאחלים לה מזל טוב, כיף לראות את חבר שלך בתיכון סיים את לימודיו האקדמים, או שאותו חבר הקים עסק ומראה את ההצלחות שלו.

פייסבוק הוא כלי תקשורת נטו. הוא לא מחליף את הטלפון, בילוי, חוויה עם אנשים.

פורסם

לא מבין מה כואב לכם.

לא רוצים פייסבוק? תמחקו. מי שטוב לו לחיות "חיי שקר" שיחיה. מה אכפת לכם?

לא מצליח להבין את ההתעסקות בחיים של אחרים.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בגלל הפייסבוק הכרתי את הטיפשה האחרונה שגרמה לי סבל נוראי.

אממ, מה בדיוק הופך אותה לטיפשה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

צחי - יפה שאכפת לך, אבל בעצם, מאידך, מה כל כך אכפת לך?

אף אחד לא הצמיד אקדח לרקה של אף אחד.

כל אחד בוחר את דרך התנהלותו מתוך בחירה אישית ואחריות אישית.

אתה יכול לנהוג אחרת ולהשפיע במידה מסוימת על סביבתך הקרובה (הדוגמה הקלאסית - ניטור זמן מסך של ההורים והילדים) אבל אין לך מה לעשות עם המעגל החיצוני, חבל על העצבים.

אם חברים שאתה חפץ ביקרם החליטו להפוך לזומבים מכורים מיוזמתם החופשית, הגיע הזמן לחפש חברים אחרים בעלי יכולת טובה יותר של חלוקת זמן וקשב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם למה זה מדאיג אנשים בכלל? המון אנשים מתמכרים לדברים הרבה יותר גרועים והעולם ממשיך להתקיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...