Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי מחדש את פייסוש. אחריי ששנים שהתשמשתי בו כדי לעקוב אחרי אנשים שלא מעניינים אותי, צימצמתי פעילות של העלת תמונות וכתיבת סטטוסים, מחקתי הרבה "חברים" והצטרפתי לקבוצות ודפים בנושאים שמעניינים אותי. בפייסבוק יש מידע בעל ערך רב (אחרי שמסננים את הזבל) כגון חומר אקדמי, פסקי דין ודיונים שלא קיימים במקומות אחרים או שדיי קשה לגשת אליהם. עכשיו כשאני בפייסוש זה מרגיש שאני מפעיל תאים אחרים במוח.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי לא היה פייסבוק עד שנת פברואר חודש 2017. נפתח לאחר מסע לחצים מצד חברים ובני משפחה בעיקר כדי להכיר בחורה.

החדשות הנחמדות: הספקתי להוסיף לפייסבוק מלא אנשים שאני לא מכיר מלפני כן , ובזה כלול גם נשים שגם דיברתי איתן. בהחלט לא סתם אומרים שפייסבוק זה אחלה דרך להכיר אנשים.

החדשות הרעות: בזכות הפייסבוק הכרתי מישהי שעד עכשיו אני בקשר איתה אבל לא למטרה שרציתי (לפחות כרגע, עובד על זה). אז אולי הכאב היה נמנע אם לא היה קופץ לי בפייסבוק הודעה שלה שבגללה התחלתי איתה.

אגב, אני גם כוכב בפייסבוק, אין כמעט תגובה שלי שלא מקבלת אינספור לייקים ותגובות אבל צריך להיזהר כי כבר כמעט חסמו אותי פייסבוק. LOL.

פורסם

אתה חי, יפה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני סרבן פייסבוק וותיק, אבל לאחרונה חלים בקיעים בחומה, בעיקר בגלל הקבוצות הסגורות שמעניינות אותי (לא, סוטים, לא פורנו מטופש אלא מכוניות קלאסיות וכד').

אני גם לא מגניב\זקן מספיק כדי להגיד שאין לי פייסבוק למרות שהייתי רוצה.

ניקו, אתה זקן. לאחרונה חזרתי מהעבודה באוטובוס ושני טינאייג'רים ניהלו שיחה מרתקת. אחד שאל: "יש'ך פייסבוק?" וחברו ענה לו: "אני בסנאפצ'אט. מה קרה לך, פייסבוק זה לזקנים בני 25".

פורסם

לא יודע.. אני את שלי סגרתי לפני שש שנים קצת אחרי שהשתחררתי מצה"ל. זה פשוט יותר מדי הרגיש לי כמו מין תחרות כזאת "למי יש יותר גדול".

אבל לא שולל על הסף לפתוח בעתיד. בינתיים אני יותר מבסדר עם הוואטסאפ.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

בלי הפייסבוק לא הייתי רואה את הפרופיל והתמונות של אושריקו.

וזה מבחינתי שווה הכול.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לא ממש הבנתי את התלונות על הוואטסאפ

זה כלי שמחליף את ה SMS, קל לשימוש, עם חיבוריות למחשב, אפשרויות לשליחת תמונות וסרטונים.

הכל שאלה של מה עושים עם זה. אני מתקשר עם משפחה, חברים, לקוחות, קבוצות של משפחה וחברים בלבד. בדיוק כמו שמישהו יתקשר או ישלח SMS, פשוט קל יותר שם.

איך הפכתם את זה לכלי דומה לפייסבוק ? אין לי מושג.

פורסם

יש לי פייסבוק, אינסגרם וטוויטר.

אחרי התהליך שעברתי בחיים - להתחתן, לגלות מי אני, להתגרש ולצאת מהארון - לא יכולתי להמשיך לחיות בחברה שגדלתי בה, החברה החרדית. אוטומטית התנתקתי לאט לאט מהחברים החדרים שלי ורכשתי לעצמי חברים חדשים בפייסבוק, חברים שאני נפגש איתם באופן שבועי והם לא נשארים רק ווירטואלים.

את רוב החברים שלי במציאות כיום הכרתי דרך הפייסבוק, אז הוא כלי נהדר בשבילי.

מעבר לכך אני מפרסם פוסטים שאפשר להגיד שזוכים ללייקים (אני זונת לייקים, תתמודדו), נמצא בקבוצות שמענייניות עבורי (טכנולוגיה, רכבים וסקס..) ולפעמים גם מקבל כסף על פרסום מוצרים.

באינסטגרם אני מפרסם תמונות שאני מצלם, לא אומנותי אבל כאלה שמוצאים חן בעייני.

טוויטר זו הפלטפורמה המושלמת לעקוב אחרי פוליטיקאים ועיתונאים ולאחרונה אני מרבה לצייץ שם כי זה פשוט כיף.

פורסם
לא ממש הבנתי את התלונות על הוואטסאפ

זה כלי שמחליף את ה SMS, קל לשימוש, עם חיבוריות למחשב, אפשרויות לשליחת תמונות וסרטונים.

הכל שאלה של מה עושים עם זה. אני מתקשר עם משפחה, חברים, לקוחות, קבוצות של משפחה וחברים בלבד. בדיוק כמו שמישהו יתקשר או ישלח SMS, פשוט קל יותר שם.

איך הפכתם את זה לכלי דומה לפייסבוק ? אין לי מושג.

רואים שלא צירפו אותך לקבוצת ההורים של הגן או השכונה...

ספאם אינסופי מחד, טרחנות אינסופית מאידך.

כמו פייסבוק רק יותר גרוע עקב הקושי לאתר משהו שנכתב לפני יותר מ-24 שעות.

אפילו בקבוצות המשפחתיות אתה עלול להיתקל בליצן התורן עם מכתבי שרשרת,

ברכות מצוירות בשקל, סרטונים מטופשים ומיטב הנפולת המוכרת מפייסבוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש אפשרות לצאת מהקבוצות האלה. ואני לא דופק חשבון - אין פרות קדושות - אם הקבוצה מעצבנת אותי גם אם זה חברים טובים אני יוצא.

רואים שלא צירפו אותך לקבוצת ההורים של הגן או השכונה...

ספאם אינסופי מחד, טרחנות אינסופית מאידך.

כמו פייסבוק רק יותר גרוע עקב הקושי לאתר משהו שנכתב לפני יותר מ-24 שעות.

אפילו בקבוצות המשפחתיות אתה עלול להיתקל בליצן התורן עם מכתבי שרשרת,

ברכות מצוירות בשקל, סרטונים מטופשים ומיטב הנפולת המוכרת מפייסבוק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

באמת מכה לא קטנה כל העתק-הדבק הזה שמספים את קבוצות הוואטסאפ.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

וואטסאפ כדי לדבר עם אנשים אמיתיים :-P

פייסבוק כדי להיות בקבוצות עם תחומי עניין שלי, כל השאר == אנשים שחשוב להם להראות שהחיים שלהם תותים - לא מעניין...

• תוכן חדש...