Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי פעמיים ומחקתי אותו סופית ורשמית לפני יותר משנה, אפילו במחיר של מחיקת עמוד עסקי טוב.

הגעתי למסקנה שיותר מדי אנשים מאושרים שמחייכים כל היום, לרבות שתיית בירה בכל שעה,

מצליחנות תמידית, ביקורים תכופים בים והרבה ביקיני לא עושה טוב לבריאות. :wink:

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי פייסבוק, אני משתמש בו רק בשביל:

1. תקשורת עם לקוחות (מספק להם תוכן לעמוד העסק של שלהם בפייסבוק).

2. הצעות עבודה ומודעות דרושים.

3. קבוצות קניה ומכירה של רכבי אספנות ואביזרים.

השתמשתי בזה גם כדי למצוא דירה לרכישה ולפעמים אני רואה שם כל מיני פרסומים שבאופן מחשיד מתייחסים לנושאים שאני מדבר עליהם בטלפון לפעמים.

מעבר לזה לא עדכנתי את הפרופיל שלי מבערך 2013 וכל מה שרשום בפרטים האישיים שלי זה שטויות לא הגיוניות. אין אצלי תמונות של בחורות בביקיני בחוף או אנשים מאושרים, השיט הזה עבר לאינסטגרם.

למה צריך אינסטגרם? זה יכול לשמש סוג של תיק עבודות כזה, ובמקביל לעקוב אחרי תחביבים ודברים מעניינים במידה ואתה מחליט שזה התוכן שאתה מעלה והחשבונות אחריהם אתה עוקב, במקום "צילומים אומנותיים" של פרחות בכל מיני פוזות במקומות שונים בעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי אינסטגרם - אני לא מבין את הקטע. מה אני מפספס?

איזה 80% מחברי הפייסבוק שלי משתמשים באינסטגרם (אני יודע כי פייסבוק טורח להגיד לי את זה מדי פעם)

אני מעלה תמונות שצילמתי לפייסבוק וכמה אנשים כבר אמרו לי שמאוד הגיוני שיהיה לי אינסטגרם, אבל אחרי שהתקנתי ונכנסתי לראות מה יש שם, אני בעיקר רואה את התמונות של הפרחות שסלואורייד ציין, או כל מיני קשקושים לא מעניינים שאנשים טורחים לשתף על החיים שלהם. אז הסרתי את האפליקציה ואז התחלתי לקבל הודעות חיזור באימייל בסגנון: "רוני, מצאנו כמה משתמשים שאולי תאהב" ואז לינקים לאינסטגרמים של פאקינג דולצ'ה גבאנה, דה רוק, קים קארדאשיאן וג'ניפר לופז!

אולי בעצם אני צריך לקחת את זה בתור סימן טוב - לפייסבוק אין באמת מושג מה אני אוהב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

באינסטגרם אם אתה לא עוקב (כלומר חבר) של פרחות שמעלות את התכנים האלה, אתה גם לא תראה את זה.

הפיד באינסטגרם שלי מלא בתמונות של נושאים שמעניינים אותי כי אני עוקב אחרי אנשים שמעלים רק דברים כאלה. אני לא עוקב אחרי החברים מהפייסבוק חוץ מאלה שמעלים תוכן איכותי מבחינתי.

כנראה ברגע שהם מבינים מה תחומי העניין שלך הם גם מפסיקים להציע לך לעקוב אחרי פרחות שמעלות כל שעה סלפי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

יש לי חשבון פייסבוק בשם פיקטיבי, על כתובת מייל פיקטיבית, בלי תמונות, חברים, מיקום או כל פרט מזהה אחר.

פתחתי אותו אך ורק לצורך חיפוש אופנוע, אחרי שהתברר שההיצע שם גדול יותר מאשר ביד2. מעבר לזה אין בו שום שימוש או תועלת מבחינתי.

שקלתי לפתוח אינסטגרם לשניה ורבע כדי לשתף צילומים שלי, אבל בדיקה מהירה העלתה שזו לא הפלטפורמה - זה בעיקר כלי לשיתוף תמונות שקיעה, אוכל או דוגמניות בעיני עצמן. עבור פידבק מקצועי יש פלטפורמות ייעודיות.

עם החברים אני מתקשר (בקושי) בסקייפ, WhatsApp או Steam. די והותר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כמו שאגיד שאני לא מבין את מהות הפורום:

אני מתכתב עם אנשים שאני את רובם לא פגשתי מעולם. דן איתם למרות שלפעמים הם לא מבינים. בשביל מה צריך את זה?

עובדה, אני חווה את התכנים וכנראה התכנים לא כאלו רעים.

פורסם

יש לי פייסבוק עם מעט ח רים שאת כולם מכיר מחוץ לפייס לפני שהפכנו חברים בפייס.

משמש אצלי ככלי ליצירת קשר והתעדכנות מחברים שמפוזרים ברחבי העולם והתעדכנות בנושאים ספציפיים שקיימים רק שם (כמו קבוצת ציוד לעיבוד שבבי או לוח מכירת ציוד תעשייתי).

לא מפרסם תמונות.

עריכה: אינסגרם מעולם לא היה וכנראה שלעולם לא יהיה. פרט לפייס נמצא רד ב linkedin שזה כלי עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקשר לוואטסאפ.

שמתי לב לתופעה מוזרה - אנשים שחשבתי שהם שפויים יחסית, פתאום באמצע שום מקום התחילו לשלוח לי תמונות עם בדיחות קרש, וסרטונים "מצחיקים" שההומור שלהם גורם לי לרצות לבעוט במי שהמציא את זה, מרגיש כאילו חזרתי לשנת 2002.

יש הסבר לזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי, לא היה וגם לא יהיה.

אולי בגלל שאני לא כ"כ מבין למה זה טוב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אינסטגרם טוב לשני דברים שונים וכמעט הפוכים לחלוטין במהות -

צעירים שדורשים תשומי ותחביבים בעלי חשיבות ויזואלית. הדוגמה שאני מכיר היטב היא נגרות (אמנים או חובבנים) -

כיף, פשוט כיף לעקוב אחרי עבודות נגרות אמנותיות שמכילות גם את הצילום של התוצאה הסופית וגם צילומים של התהליך בדרך,

בלי הרבה מלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נגרות, עבודות במתכת, אדריכלות, צילום, ציור, שיפוץ מכוניות, מה לא.

פרחות שדורשות תשומת לב אפשר לראות גם ברחוב.

פורסם

יש פייסבוק. יש לי ווואצפ גם. יש לי אש. יש לי חשמל גם. יש תמי 4 למרות שאפשר לשתות מהברז. יש נייר טואלט למרות שאפשר לנגב עם היד או עם עלים.

אני גם לא מגניב\זקן מספיק כדי להגיד שאין לי פייסבוק למרות שהייתי רוצה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
בקשר לוואטסאפ.

שמתי לב לתופעה מוזרה - אנשים שחשבתי שהם שפויים יחסית, פתאום באמצע שום מקום התחילו לשלוח לי תמונות עם בדיחות קרש, וסרטונים "מצחיקים" שההומור שלהם גורם לי לרצות לבעוט במי שהמציא את זה, מרגיש כאילו חזרתי לשנת 2002.

יש הסבר לזה?

סחיות. מחלה קשה.

ולי יש פייסבוק כבר איזה עשור. לפעמים זה נח, לאירועים ועדכונים בסיסיים בחייהם של אנשים שפייסבוק מניח שאיכפת לי מהם. חוץ מזה, זו גם אחלה פלטפורמה לקרוא דעות של אנשים, או לעקוב אחרי מעקבים חסרי תקדים ופשרה שחלקם מנהלים. לפחות עד שהם חוסמים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...