Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה - רנו פלואנס 2013 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בחלק מהנסיעות (נסיעות כן ונסיעות לא) שהגיר מושך הילוך בנסיעות קצרות בדרך כלל .

לא ייחסתי חשיבות כי חשבתי שזה קשור לזה שהאוטו דיזל.

נדלקה לי פעם אחת הודעה לבדוק את מערכת הגיר האוטומטי, ההודעה נעלמה לאחר שהאוטו עמד בחנייה ובהנעה הבאה לא הופיעה ההודעה.

לפני כמה ימים נדלקה לי הודעה בצבע צהוב לבדוק את מערכת זיהום האוויר, בדקתי עם רכיב אנג'י את הרכב והרכיב מצא תקלה מסויימת אז לא הצלחתי להבין מה התקלה/איך מטפלים בה.

לא מצאתי פירוט באפליקציה ולא באינטרנט .

אשמח אם מישהו יוכל לעזור להבין/לטפל בתקלה.

(מצרף תמונה של ההודעה ברכב ושל התקלה מרכיב אנג'י).

תודה רבה

וחג שמח.

IMG_5554.jpg

fullsizeoutput_ba2.jpg

פורסם

הלכתי למוסך שהייתי בתקופת האחריות עשו לי בדיקה על המחשב ואמרו שאין כלום לא רואים שום תקלה, עשו לי בדיקה גם לפני שנגמרה האחריות באותו היום וגם לא ראו תקלה, הנורה של הגיר נדלקה רק פעם או פעמיים במהלך כל השנה ו.. שהאוטו אצלי מה שיותר מדאיג אותי זה התקלה שהאנג'י מראה, כי גם שהתקלה לא מופיעה על הלוח שעונים אז האנג'י עדיין מאתר את התקלה בכל סריקה מחדש ..

פורסם

לגבי התקלה הראשונה, כנראה שמחשב הגיר מתקרב לסוף חייו, אתה תדע זאת אם וכאשר תדירות ההודעות הנ"ל תלך ותגדל. שמת לב אם מופיעה הודעה בזמן שהגיר מושך הילוכים? בד"כ זה קורה כשהגיר נכנס למצב "צליעה הביתה" על הילוכים אי-זוגיים. במצב תקין הגיר לא מושך הילוכים במישור.

לגבי התקלה השניה, יש לי השערה במה מדובר. אל תסמוך יותר מדי על האנג'י וגם אל תתרגש ממנו. הסיבה שהוא קורא את התקלה שוב ושוב היא שהיא נרשמת במחשב ואנג'י לא יכול לאפס אותה. אני מציע שתתקין Torque Pro, נסה לסרוק איתו וספר מה היה קוד התקלה.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...