Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בהתלבטות לגבי שלושה רכבי ליסינג, הפרמטרים העיקרים שמעניינים אותי הם נוחות, שקט בכבישים מהירים ובטיחות. אני נוסע המון (יותר מ200Km ביום) אמינות הרכב אינה רלוונטית מאחר ומדובר בליסינג.

1. פולקסווגן ג'טה 1.2.

2. פיג'ו 308.

3.סקודה אוקטביה 1.4.

בהתחלה הדילמה הייתה בין השתיים הראשונות ואת השלישית הוספתי לאחר שראיתי שכולם מהללים אותה בביקורות (כשנסעתי בדגמים הישנים לא התלהבתי).

תודה.

פורסם

האוקטביה החדשה מציעה מערכות בטיחות שאין ב2 האחרות, מבחינת נוחות ה308 היא נוחה ביותר(אבל פחות מרווחת מהאוקטביה) והג׳טה היא מיושנת יותר מכולן ולדעתי עבר זמנה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בשתי מילים, נסיעת מבחן, בקצת יותר, אני עשיתי, הפז'ו הכי נעימה לנהיגה ונסיעה אצלי היא היתה הבחירה הראשונה, אם כי בדגם הסטיישן, כי צריך את המרחב, בסוף ולצערי נבחרה האוקטביה וזה בשל פתחי המיזוג מאחור שאין בפז'ו.

פורסם

תודה על התשובות.

רועי, למה לצערך?

ומאיר האם היא יותר איכותית בבידוד רעשים, נוחות מושבים ורמת בטיחות? שאר הדברים הם nice to have.

כנראה שבאמת אלך תנסיעת מבחן.

לפי מה שאני מבין, לחסוך את הביקור ב-vw?

תודה

פורסם

האוקטביה לא נוחה במיוחד, די קשיחה ביחס, סובלת מרעש צמיגים שגם אם ביחס לאיוניק הוא איוושה חרישית, ה 308 שקטה ונינוחה יותר ויש לה גיר שאותי מעצבן באופן מיוחד ולא בגלל שהוא מתקלקל, למרות שגם זה כבר קרה, אלא בגלל אופן הפעולה שלו. לחיוב וכפי שכבר כולם יודעים, היא מרווחת מאוד, יש לה באגאז' נהדר וכן, פתחי מיזוג מאחור וכשיש זאטוטים, אז גם אם המזגן לא משהו, הם לפחות מקבלים אויר צונן בזמן שאני מקבל אותו.

• תוכן חדש...