Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיזום בוגנוויליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי איזה מימדים הבוגונויליה שלך, תכף אצא לצלם לך את הגזע שלה אצלי אחרי שניסרתי אותו עם מסור מוטורי...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא, הוא לא. אגב, תמצא זול יותר ולא פחות טוב בארץ, של Tavor Tools.

אם איפה שהוא שוכב אצלך סתם איזה מסור ידני פשוט, אפשר לשלב בין שני הכלים ולגזום מה שבא לך.

זה מה שאני עושה בגינה.

עריכה:

אין משהו שאי-אפשר לחתוך עם מסור ידני מושחז וסבלנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כבר 3 שנים אני נלחם בצמח הארור הזה.

בגינה האחורית הצלחתי לשכנע את השכן, והעפנו את הבוגונוויליה.

בגינה הקדמית אני גוזם כול חודשיים עם גוזם חשמלי של בוש.

זבל של צמח. הרס לי את הבריאות.

מידי פעם אני מרסס עליו "בלי כוונה" קצת אלבר סופר ומייבש חלק ממנו, אבל הוא חוזר ובענק.

כן, צריך כפפות ושרוול ארוך. לדעתי הפתרון הכי טוב הוא גוזם גדר חיה מוט- חשמלי.

הבית שרכשנו היה ריק שנתיים ללא דיירים, והבוגונוויליה של השכן עטפה את הגינה שלנו, רק כשעברנו לגור בו, והבאנו גנן לנקות את הגינה, גילינו שיש לנו עץ מנגו, לימון ושזיף, כולם כוסו לחלוטין על ידי הצמח הארור הזה, רק לאחר שחשפנו אותם לשמש ישירה הם התחילו לתת פירות, אבל הם כבר לא יגדלו לגודל רצוי. ישארו תמיד קטנים.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הכי טוב להביור לצמח-חרא הזה :lol:

הבטחתי ולכן אקיים, ככה נראה גזע של בוגנויליה.

חדי העין ישימו לב שאחרי גלונים של גרלון וראונדאפ הנבלה הזאת בדיוק מוציאה לבלוב של עלה חדש.

אי אפשר להשמיד אותה.

13a6ed409bf93a34dff1ae5fc7f373e4.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראונדאפ יעיל רק כשנספג דרך עלים.

לא עושה רושם על גדמי גזעים.

ובכלל, כדאי לגגל קצת על החומר הזה.

ממש לא משהו שאתה רוצה בחצר שלך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש את החומר הזה שקודחים בגזע ומזריקים אותו, הוא אמור להשמיד בשעת פקודה.

לעומת זאת, לינבוט שפורח לו בשיא תפארתו בגינה שלי, באמת אין פתרון :x

פורסם

בגירה: קדח חור עם מברגה בגזע, חור בקוטר 10 או 12, ושפוך אליו מידי פעם ראונדאפ מהול במים לפי ההוראות.

אני מבטיח לך יבוש מוחלט וסופי של החנטריש הזה.

קדח את החור בזוית כזו שהחומר יספג כלפי מטה. כמה חודשים והוא מתייבש ונרקב לחלוטין.

אין צורך בגרלון. יקר ביותר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
לוציפר רוצה מולטי טול, מסור שרשרת ,חרמש, קוצץ קנטים. בנזין 2 פעימות ב כ 1000 שח?

יש לך לינק בטלגרם

גם לי יש שש מטר מהחרא הזה בגינה הקידמית.

סיוט. קניתי גוזם חשמלי של מקיטה 65 סנטימטר, עדיין אני יוצא חבול ושרוט כמו אחרי קרב עם עשרה חתולים.

בדיוק עברה לי מחשבה לעבור לגזום בנזין עם מאריך.

אייל, אשמח ללינק איכותי!

פורסם

המאבק הסתיים. הטובים ניצחו.

חוץ משריטה אחת שקיבלתי ברגל מענף נופל יצאתי ללא פגע (למרות שעבדתי עם גופיה כי היה לי ממש חם).

זה לקח לכל היותר חצי שעה (של עבודה איטית מאוד כי כל הזמן התעייפתי כי הכלי היה כבד), לא יאמן שרצו על זה 700₪.

פורסם

יפה. עוד צעד בדרך לעצמאות אורבנית.

עכשיו אתה מבין כמה אנשים מוכנים לשלם על הימנעות מעבודה פיזית, קצרה ככל שתהיה.

...

ואז הם משלמים על מכון כושר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...